Sondrup Bilcenter Bewertungen 144

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde skadet min leasingbil så jeg stod i en akut situation. Sondrup kæmpede alt hvad de kunne og fik en lånebil klar til mig som jeg kunne tage samtidig med aflevering. Det endte med at min bil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have kogt feltet ned til 4 biler der passede til vores budget og krav, endte vi hos Sondrup Bilcenter i Viby. Vores sælger, Sebastian K, var rolig og tålmodig. Han var ærlig omkring vores... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stor service og klargøring til syn af vores bil ved 114.000 km, samt reparation omkring motor/køler. 6 mdr. senere ved 128.000 km er motoren kaput, grundet forlænget taktkæde. (Hvilket åbenbart er en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gar en gammel (7år) Nissan Qashqai der pludselig mistede trækkraft samtidig med at den gule motorlampe lyste. Kørte forbi Sondrup Bilcenter, hvor de uden tidsbestilling tog sig tid til at undersøge... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Sondrup Bilcenter er autoriseret forhandler af Nissan, Renault og Dacia. Vi har autoriseret serviceværksted af Nissan, Renault, Dacia, Volvo og Polestar.

3,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse og kundeservice i topklasse

Det endte med at min bil blev erklæret totalskadet og jeg nu stod uden bil. Sondrup lod mig beholde lånebilen en ekstra dag så jeg kunne få styr på situationen.
Virkelig topklasse service og medmenneskelighed og forståelse af højeste skuffe. Tusind tak.

14. Jänner 2026

Polestar

Polestar - markedsskift og kampagne hos Sonderup bilcenter Risskov
- super service og vejledning / Rasmus på værkstedet kunne sit kram og jeg fik forklaret hele processen - fra sort diesel til el-bil er problemløst med Polestar og samarbejdet mellem Wegener biler Silkeborg og Rasmus.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt min anden nye bil hos…

Jeg har lige købt min anden nye bil hos sondrup bilcenter i viby
Da vi var hos dem for at se på de forskellige biler mødte vi en sød og rar sælger som fortalte om de forskellige biler
Vi kom igen i forretningen og blev modtaget af positiv og dygtig sælger vi følte os ikke på nogen måde presset til at købe en bil men vi valgte en nissan ariya
Da vi kom efter bilen var der straks en der viste alt hvad og hvordan forskellige ting sådan en bil kan.
Når jeg har skal bruge deres værksted enten til Alm.eftersyn eller et problem med bilen rejser der straks en medarbejder når man komme ind
Der bliver lavet det der bliver aftalt og bilen er altid færdig til aftalt tid.jeg har kun mødt imødekommen og kompetente medarbejder
Jeg kan anbefale sondrup bilcenter til alle der søger et godt og saglig bilhus
Niels nielsen

11. November 2025

Hold jer væk!

Mine forældres bil begyndte at køre underligt, lyde mærkelig i motoren og lugte. De kontakter værkstedet (28.10) i Risskov, hvor de altid har fået lavet service på de sidste 2 biler. Her får de beskeden at det ikke var alvorligt og de sagtens kunne køre videre. De fik en tid d 13. November, selvom min far fortæller, at han ikke tør køre i den, da den lugter og lyder mærkelig. Sondrup reklamere med at man kan få en akuttid på deres hjemmeside.
Onsdag(29.10) morgen går bilen i stå og kan ikke starte igen. Der bliver kontaktet vejhjælp og bilen kørt til andet værksted. Her får de beskeden, der er knækket et ventilhoved, som desværre er kørt igennem motoren. Værkføreren siger, det endda er et kendt problem for netop denne type motor.
Hvorfor reagerer Sondrup ikke på dette, da det er et kendt problem og hvorfor fik de ikke en akuttid?
De står nu med en regning på 75.000 kr.

Jeg har snakket med en anden mekaniker, som også bekræfter os i, at der skulle være tilbudt en akuttid for at undersøge nærmere.

Stol aldrig på dem, det kan risikere at koste mange penge!

28. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sondrup Bilcenter Viby J er en del af problemet i stedet for en del af løsningen

Min Volvo V60 blev påkørt af en campingvogn. Modparten erkendte skylden, og forsikringen sendte mig til Sondrup Bilcenter i Viby J, som var på deres liste.
Dette var perfekt for mig , da min Volvo allerede før uheldet viste en "Eftersyn" advarselslampe ved hver start, selvom jeg mener eftersynet først var om tre måneder. Værkstedet lovede at ordne både kofangerskaden og advarselslampen, hvad enten bilen så rent faktisk skulle have eftersyn eller om lampen "bare" lyste ved en fejl. Bilen ville være klar om en god uge. .
Alligevel ringede de dagen efter og sagde bilen var klar. Men da jeg kom lyste advarselslampen nu stadig! stadig. Da jeg påpegede fejlen, fik jeg at vide af en værkfører, at de "slet ikke måtte" fikse advarselslampen, og at jeg måtte køre tilbage til forhandleren på Sjælland, hvor jeg havde købt den.
Men dette er lodret forkert. Bilen er under fabriksgaranti, så alle autoriserede Volvo-værksteder kan udføre eftersyn og /eller løse alle slags problemer for kunden uanset hvor den er købt.
Oplevelsen var præget af uklar kommunikation, indbyrdes modstridende oplysninger fra personalet og en værkfører, der var mere oppe at køre end hjælpsom. Jeg må stærkt fraråde stedet, da de, og her nok desværre ikke mindst værkføreren, skaber mere besvær end de løser. P-skaden synes at være lavet godt, men resten af min oplevelse nærmer sig et cirkus.

30. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snedige bazar-metoder og ublu høje priser

Snedige bazar-metoder, ublu priser og dårlig kundeservice!
Min bil starter efter 2-4 forsøg et par gange og får aftale hos Sondrup Bilcenter i Viby to dage efter onsdag d. 16.juli 2025 kl 13.
De laver en fejlfinding og finder ud af at jeg skal have en ny starter.
Prisen for en starter til min 10 år gamle Nissan Micra (som iøvrigt er nyligt synet og kun har kørt knap 150.000 km. ) starter de på ca. 6.675,- Hvilket jeg siger er for dyrt og det vil jeg tænke over.
Ved nøgleudlevering kan han godt give mig en rabat, så vi lander lige under kr 6.000,- hvilket jeg stadig, ud fra min research, kan se er for dyrt.
Så jeg siger han må finde en anden reservedel og en bedre pris på opgaven til mig.
Han kommer tilbage, efter pc tjek, med en ny pris på 5.369,64,- og jeg er presset på en forestående ferie to dage efter, fredag formiddag og føler mig presset og siger vi kan sige kr 5.000,- hvis den kan være færdig i morgen torsdag eftermiddag. Det kan han ikke i morgen, der er travlt siger han, men den kan være færdig senest fredag morgen ca. kl 9, altså knap to dage efter.
Det aftaler vi og de beholder min bil. Selvom jeg er lidt rystet over at man åbenbart skal prutte om prisen ……??!
Da jeg kommer hjem kan jeg mærke at jeg føler mig snydt og fanget, da jeg kan presse prisen ned yderligere kr 1.650,- fra startpris, som er fuldstændig ublu og uanstændig høj, og så finder ud af at det stadig er ALT for meget med kr 5.000,-. Jeg konfererer med to andre autoværksteder som begge bekræfter min mistanke, det er ALT for dyrt! De snyder mig.

Jeg ringer dagen efter, altså torsdag morgen kl 7.30, oplyser mit registrerings nummer og siger at prisen er for høj, at jeg har tjekket prisen to steder og den skal ikke være meget over kr 3.000,-/3.500,- samlet total ellers henter jeg min bil igen, da de jo først kunne nå at lave den sidst eftermiddag torsdag eller tidlig morgen fredag! Så god tid.
Ham der håndterede sagen vil ringe mig op snarest og få det afklaret.
Han ringer kl 8.10 og oplyser at det er for sent, min bil er færdig og klar til afhentning. Jeg undrer mig og gentager mit krav hvortil han siger at vi jo har lavet en aftale så det koster kr 5.000,- ! Undskyld hvor er jeres ordentlighed i kundeservice og anstændighed i prisniveau ?
Jeg henter bilen ca. kl 9.10 og spørger til navnet på reservedelen, som jeg så kan se kan købes for ca. kr 1.050,- incl. mons !
Den tager I kr 2000,- for og arbejdslønnen er ikke udspecificeret med timeløn og antal timer, bare arbejdsløn i alt kr 2.000,- og så tager i kr 509,59 UDEN moms for fejlfinding!
Dvs. Kr 5.000,- for noget som mindst to andre steder og grundig research på nettet koster kr. 2.000-2.800,- ! Det er da klart I pludselig fik tid til at lave min bil så hurtigt, det var jo snyd og nemme penge !
DET er virkelig at behandle mig, en ellers årelange stabil, nu tidligere, kunde på et stort Bilcenter - Uanstændigt, virkelig dårlig og utilgiveligt !

17. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende respons og dårlig håndtering af garantisag

Jeg har i forbindelse med køb af bil hos Sondrup Bilcenter Viby oplevet flere alvorlige udfordringer. Allerede under købsprocessen var det svært at komme i kontakt med sælgeren, som gentagne gange undlod at vende tilbage trods henvendelser.

Efter købet opstod der problemer med bilens elektriske system, som gjorde, at bilen ikke kunne køre. På trods af at bilen stadig var dækket af garanti, blev sagen håndteret på en uprofessionel måde. Kundeservicen var præget af modvilje mod at hjælpe, og kommunikationen fra medarbejderens side oplevedes som både personlig og ufaglig.

Det var ikke kun frustrerende, men også bekymrende, at der ikke blev udvist nogen reel interesse i at finde en løsning på problemet. Jeg forventer som minimum, at en virksomhed tager ansvar for fejl på biler solgt med garanti – det skete ikke her.

På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale at handle her, særligt ikke hvis man forventer ordentlig service efter købet.

10. Juli 2025

Bedste værksted i DK!

Bedste værksted i DK!

Jeg har været kunde hos Sondrup Bilcenter i mange år, og jeg kommer aldrig til at skifte - udover mine hjul ;)

Jeg har for nylig haft en skade på min bil, og jeg blev mødt af den bedste service og de sødeste og dygtigste medarbejdere, som altid leverer, når man har mest brug for det (og tro mig, jeg har brug for hjælp, når nødden er størst).

Fik en flot lånebil uden problemer - og selvom jeg afleverede den flere dage for sent, så tog de bare SÅ pænt i mod mig - og bilen, naturligvis ;)

Hvad kan jeg sige? 5 stjerner!!! (Ville give 10, hvis jeg kunne!)

Tak, Sondrup Bilcenter, I er de bedste (ingen nævnt, ingen glemt)

KH og kæmpe krammer,
Jakob

P.S. Morten kan du dele denne med din chef, så han ved det er dig jeg taler om? ;)

19. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første og sidste gang jeg bruger…

Første og sidste gang jeg bruger Sondrup bilcenter i Viby. Dermed er Risskov også udlukket.

Flabet medarbejder der ligger på i hovedet af en, fordi jeg ikke finder mig i måden de holder en kunde for nar.

De lover noget de ikke kan holde. Også tager de imod flere biler end de kan arbejde med. De er Fyld med undskyldninger, flabet medarbejder og en flabet taksator de samarbejder med.

13. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afleverede min Nissan Qashqai til…

Jeg afleverede min Nissan Qashqai til service og det føltes næsten som en ny bil jeg fik tilbage. Det kørte betydeligt bedre og bilen havde også fået en gang rengøring udvendigt og indvendigt, hvilket jeg ikke havde regnet med.
Sondrup var hurtigere til at fikse min bil end først aftalt og de var virkelig gode til at opdatere mig i processen og efter, da der var brug for ekstra reparationer.

7. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr