Suverænt flot arbejde. Både slibning og lakering. God kommunikation hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Høj & Sonne. Tusinde tak for et virkelig flot arbejde i vores nye lejlighed.
Virkelig god service hele vejen igennem. De kom ud og vurderede opgaven og gav en pris. Kom som aftalt og var færdige til tiden. Gav gode råd om farve og finish. Gulvslibning og 3xlak
Fik slebet alle mine gulve og behandlet med lud. Resultatet er virkeligt flot, alt er gået efter forventning. Jeg har lært på den hårde måde at gulvslibning kan udføres mindre godt, der kan være langt... Mehr ansehen
Hyrede Sonne Gulve til en total makeover fra klassisk lakeret ege pakét look til sort olieret råt trælook. Preben var lidt skeptisk fra starten, men efter en god dialog og rådgivning besluttede jeg at... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma Sonne & Høj Gulvservice er et seriøst og kvalitetsbevidst gulvfirma som har eksisteret siden 1987, og som har specialiseret sig i alle former for gulvafhøvling, gulvafslibning og overfladebehandling af trægulve til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger kun veluddannede og præsentable medarbejdere, hvilket altid sikrer den bedst mulige faglige ekspertise og rådgivning. Sonne & Høj Gulvservice er i besiddelse af en yderst moderne maskinpark, hvilket altid sikrer en meget ensartet kvalitet hver eneste gang vi udfører et stykke arbejde. Vi samarbejder kun med leverandører af anerkendte kvalitetsprodukter indenfor både slibematerialer og overfladebehandling, hvilket altid sikrer en ensartet slidstærk og modstandsdygtig efterbehandling. Kort sagt kan du altid regne med vi udfører et professionelt stykke arbejde. Se også under Referencer og Galleri – hvor du kan se et lille udpluk af opgaver vi har udført. Slutresultatet er vigtigst for os Vi arbejder ud fra en kompromisløs tankegang, hvor vi indtænker slutresultatet allerede fra starten. Det er med til at sikre dig et slutresultat, som både du og os kan være både glade for og stolte af
Svalehøjvej 30, 3650, Ølstykke, Dänemark
- www.sonne-gulve.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Flyttede ind i en lejlighed med ny…
Flyttede ind i en lejlighed med ny sleben gulve.
Der er runde slibemærker over alt lakken er ru og let grumset.
Virkelig dårlig arbejde.
Slibning og lakering af trægulv i sommerhus
Efter dialog med Sonne Gulve vælger vi slibning og behandling med 3 x lakering af gulvet i sommerhuset.
En gulvmand møder op på aftalt tidspunkt. Sonne Gulve sender en faktura på det aftalte beløb.
Da vi besigtiger gulvet efter endt behandling ser vi:
- cirkulære slibemærker, som tydeligt føles trods de 3 x lakering,
- kantslibningen fremstår som en bort til resten af gulvet,
- manglende slibning af hjørner overalt,
- lakering med masser af slibestøv (som at gå på skarpe småsten),
- køkkengulv føles som værende i bølger (niveauforskel).
Vi kontakter Sonne Gulve, som sender en gulvmand dagen efter.
Resultatet af det udførte arbejder er dog langt fra, hvad forventes af et dansk firma. Vi sender fotos af resultatet til Sonne Gulve, og ca. 2 uger senere besigtiger ejer af Sonne Gulve gulvet. Han er enig i, at resultatet ikke er godt nok, tager en kniv og fjerner den tot græs, som sidder fast i lakeringen midt på stuegulvet, og han tager billeder af gulvet med dets cirkulære slibemærker og dørtrin. Sonne Gulve insisterer på, at de har ret til at udbedre fejl og mangler - igen - og vi aftaler en ny tid.
Tredje gang oplyser gulvmanden, at nu er der indkøbt en kantsliber (?) og han vil gøre sig umage med polering. Slibning og 3 x lakering blev herefter udført på samme dag, hvilket ikke er optimalt.
Vi havde en del dialog med Sonne Gulve undervejs.
Enden på det blev, at vi måtte kontakte et andet gulvfirma.

Antwort von Høj & Sonne Gulve
Veludført arbejde til tiden og aftalt pris.
Gulvet blev slebet og lakreret af kompetente folk til tiden og til den aftalte pris
Løb fra aftale
Jeg kontakter Sonne Gulve med henblik på afslibning og lakering af gulve. Da vi havde en aftale på plads som jeg bekræftede overfor Sonne Gulve pr. mail, gik jeg i gang med at tømme lokalerne. Aftenen inden de, efter planen, skulle komme, ville jeg have svar på, hvornår de forventede at påbegynde arbejdet den følgende dag. Her får jeg at vide, at de ingen aftale har med mig. Jeg havde, pga 3 små børn, booket overnatning andet sted, mens arbejdet skulle stå på - Jeg stod således med en udgift uden arbejdet blev udført.
Opdatering d. 11.8
Hej Preben
Tak for svaret. Jeg stiller mig noget uforstående overfor dit svar. Vi har korresponderet vedr. tilbud pr. mail, hvor din mail fungerer fint, men pudsigt nok er det lige præcis ordrebekræftelsen du mangler, som jeg har liggende med tidsangivelse både på mailserveren og den pc, som jeg svarede på. Jeg fremsendte ligeledes bekræftelsen som dokumentation. Det er ikke så tillidsvækkende hvis din mail ikke virker på tilfældige tidpunkter og det har stor indflydelse på kunden, når arbejdet ikke udføres som aftalt.

Antwort von Høj & Sonne Gulve
Alt som aftalt og flot resultat
Jeg fik i går let slebet og lakeret 80m2 bøge gulve. Resultatet er blevet absolut tilfredsstillende.
Kommunikationen og aftaler undervej har ligeledes være professionel og behagelig, så ud fra min oplevelse kan jeg kun anbefale firmaet.
Rigtig flot arbejde
Vi har fået slebet og lakeret vores gulve i hele huset, og resultatet er virkelig flot. Vi er meget glade for det. Der har desuden været en rigtig god rådgivning og service igennem hele processen, og de var meget fleksible og gode til at informere. Vi er meget tilfredse. Stor ros fra os.
Jeanette & Jesper S. Andersen
Jeg er tømrermester og jeg vil bruge og anbefale mine kunder til Sonne
I mit erhverv som tømrermester har jeg fået udført gulvarbejde af firmaer som ikke overholdt aftaler og desværre også udførte dårligt arbejde.
En hurtig google søgning og Sonne's Gulventreprise poppede op.
Jeg ringede til Preben Sonne, og vi fik en god snak om hvordan gulvene skulle behandles. Opgaven blev løst som aftalt og til tiden, og jeg har ingen ting og sige om udførslen, andet end godt arbejde.
Som tømrermester vil jeg bruge Preben Sonne fremover. De folk han havde sendt var venlige, faglige og gjorde et godt stykke arbejde. Nå ja, prisen er også yderst fair. Jeg tror ikke den kvalitet kan findes meget billigere i byen.
Flot arbejde og god service
Vi har lige fået lavet gulve af Sonne Gulve i vores nye hus i Roskilde. Vi startede med at ringe til forskellige gulvfirmaet angående rådgivning og tilbud. Vi valgte herefeter at tale viede med Sonne Gulve på af den rådgivning og de løsnings forslag vi havde, og det hele endte med en aftale omkring slibning og 2 gange hvid lud- og voksbehandling af alle vores gulve i huset. Vi modtog herefter en ordrebekræftelse med aftalt pris og tidspunkt. Sonne Gulve mødte som aftalt torsdag den 14. august d.a. om morgenen og udførte arbejdet til perfektion så gulvene nu fremstår med en flot hvidpigmenteret ludbehandlet overflade, der samtidig er nem at vedligeholde. Vi er meget tilfredse med resultatet.
Michael Jensen
Ringe kvalitet, manglende fagligstolthed og kunde håndtering
Vi bestilte fuld afslibning + hvidpigmentering +lakering af 35 m2 Junkers hvidpigmenteret massive bøge paket gulv hos firmaet Sonnes Gulventreprise v/[navn fjernet]. Aftalen blev indgået, da [navn fjernet] kom og så opgaven på vore ejendom og afgav et tilbud. [navn fjernet] sagde, at de ikke kunne renoverer vores gulv i den kvalitet, som [ekstern reference fjernet] leverede deres nye fabriksfremstillede gulve, men han kunne sikre, at vi skulle få et pænt hvidpigmenteret gulv.
Resultatet som Sonne Gulventreprise har leveret er et gulv med røde striber og enkelte steder ligner det vandskade. Det røde skær dominerer gulvet, som skulle have været smukt i forlængelse af et nyt køkken.
Resultatet er, at vi efter sommeren bliver nød til at kontakt eksperter fra [ekstern reference fjernet] på området eller overveje at dække en stor del af gulvet med gulvtæppe.
Vi har reklameret uden held.
Vi er meget utilfredse med, at [navn fjernet] siger ja til at løse opgaven og efterfølgende forklaring om, at det er træets beskaffenhed, der er årsag til det dårlige resultat og at de ikke prøver at afbøde det dårlige resultat.
Der mangler faglig kvalitet og stolthed - både i arbejdet og i håndteringen af os som kunde.
I et sidste forsøg på at afslutte sagen på en ordentlig måde har vi forslået en kvalitetsdekort – desværre uden respons fra [navn fjernet].
Vi har betalt fuld pris for opgaven og forventet fuld kvalitet, som aftalt – det fik vi desværre ikke og kan derfor ikke anbefale firmaet Sonnes Gulventreprise v/[navn fjernet].
Super flot resultat efter gulvafslibning
Overtog hus fra 30'erne med sildebensparket og plankegulve - lakerede og fernisbehandlede med en del patina. Efter Sonne gulve havde slebet og lakeret/ludbehandlet fremstod gulvene nærmest som nye. Selv nogle ret medtagede trappetrin/repos'er blev super flotte.
Kan på det varmeste anbefale Sonne gulve - god og professionel behandling af indehaveren Preben - og ikke mindst er fantastisk resultat.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.