Dårlig bank. For å få BankID krever dere språkferdigheter. Men når dere trenger noe fra kunden, da spiller det ingen rolle om man kan språket eller ikke. Hva med døve eller stumme kunder – nekter dere... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Dette var andre gang jeg opplevde at noen forsynte seg med småbeløp ifra kontoen min etter at banken ikke lukket kontoen min etter at jeg hadde fullført en betaling på en nettbutikk,denne gangen fors... Mehr ansehen
Når det oppstår problemer er dem ikke forstålser og jeg ber at jeg ville snakker med Magnus, Einar får beskjed at han skal tare kontakt på tlf men han tar ikke kontakt, når jeg sier at jeg tenger og s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er jo ikke hjelp å få. Bare skylder på at alt ligger i systemet. Når man ikke får ut penger og når faste trekk ligger inne,men mottaker ikke får penger og alt hat gått ut av konto min. Hvor er pengene... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sparebanken Sør er Sørlandets største lokalbank - vi har over 30 kontorer i Agder, Telemark og på Jæren
Kontaktinformationen
Rådhusgata 7, 4611, Kristiansand, Norwegen
- 38 10 92 00
- kundesenter@sor.no
- www.sor.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Det var en flott og flink dame som…
Det var en flott og flink dame som hjalp meg med å lage nye passord.
Setter også veldig pris på at dere arrangerte seminar om nettsvindel på Søgne Gamle Prestegård. Veldig informativt.

Antwort von Sparebanken Sør
Veldig hyggelig og sterk faglig samtale med kunderådgiver. B
Jef har vært kunde i Sparebanken sør i over 20 pr og fremdeles er veldig fornøyd med saksbehandling og tilgjengelighet. Noen gangen kunne jeg ønske at bankene var mere «på» når det gjelder revurdering av lån. Samme med f eks billån hvor dere klarer ikke å matche tilbudene fra Brage finans. Det syns jeg er ulempen da jeg kunne ønske å ha samlet lån i sparebanken sør.

Antwort von Sparebanken Sør
Jeg ble ringt opp da det ble min tur i…
Jeg ble ringt opp da det ble min tur i køen, en hyggelig ansatt loset meg gjennom hjelpen jeg trengte og jeg følte at han hadde god tid😊

Antwort von Sparebanken Sør
Fikk hjelp med det jeg spurte om, selv om det var andre gang jeg måtte ta kontakt om saken.
Fikk hjelp med det jeg spurte om.

Utrolig rolig og imøtekommende
Utrolig rolig og imøtekommende. Desverre ikke løst derfor trekk.

Antwort von Sparebanken Sør
Fikk ikke ordnet det jeg skulle,men…
Fikk ikke ordnet det jeg skulle,men fikk hjelp til å vite hvordan det kan ordnes.
Fin samtale

Antwort von Sparebanken Sør
Hei Jeg er særdeles fornøyd med…
Hei Jeg er særdeles fornøyd med samtalen. Informativ og god forklaring.takk.
Mvh.Bjørn

Antwort von Sparebanken Sør
Flott hjelp på alle mine spørsmål fra…
Flott hjelp på alle mine spørsmål fra Sander , avd Grimstad.

Kjempe service
Kjempe service , imøtekommenhet, forståelse, og han hadde tid til meg og alle mine repeterende spørsmål. Han virka svært orientert og opptatt av mitt beste. TUSEN TAKK.

Rådgiver som finner muligheter
God oppfølging fra rådgiver gjennom hele prosessen fra søknad om lån til budrunden var ferdig, og lånet klart. Rask tilbakemelding, og en rådgiver som så muligheter i stedet for hindringer.

En personlig bank
Jeg opplevde veldig god kommunikasjon med vår rådgiver fra dag 1. Han har vært enkel å få tak i og tar gjerne kontakt med oss over telefon for å forklare ting. Det oppleves som en personlig bank med fokus på kundetilfredshet.

Antwort von Sparebanken Sør
Utrolig fint Grensesnitt i appene, hyggelig service!
Utrolig fint Grensesnitt i appene tildelt Android. Rask utstedelse av kort, øyeblikkelig bruk i Google pay, og ikke minst effektiv og hyggelig kundeservice! 😊
Supert!!

Antwort von Sparebanken Sør
Veldig fornøyd med service når jeg ikke…
Veldig fornøyd med service når jeg ikke kom inn på bankid. Det ordnet seg en tidlig morgen og da ble jeg veldig glad. Jeg hadde kontakt med Sander på kundeservice i Sparebanken Sør kundeservice og han gjorde en veldig bra jobb. Tusentakk for hjelpen

This bank is discriminatory
This bank is discriminatory. I applied for a bank account for a company. They asked me for numerous documents. When I gave it, I was told that it would take about 2 weeks to process. After not hearing anything for a month, I contacted them by telephone for the second time. No action had been taken yet, I still had to be patient. Then I asked my Norwegian accountant for help. They were told the same day that they did not wish to serve foreign customers. What a sad company, on the one hand, to string a company along for a month and then to purely discriminate underhandedly.

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.