Lagerstatus som passer: Ja Gebyr for betalingskort: Nej Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Mail med Track and Trace-nr.: Ja (fra fragtfirma) Hurtig ekspedition: Ja Int... Mehr ansehen
SÅDAN skal handel på internettet fungere! Jeg sendte en mail til Spar-Momsen.dk, som blev besvaret kort efter. Herefter placerede jeg min ordre, og efter et par timer kom ordrebekræftelsen, d... Mehr ansehen
Det er jo når det "ikke lige går efter bogen", at et firma viser sin sande værdi. Tak for en fantastisk god, - og formidabel flot behandling. Det er service i top-klasse. Hurtig, effektiv - g... Mehr ansehen
Super service! Jeg modtog pakken blot én dag efter bestilling. Desværre havde radioen, som jeg købte, en lille elektronisk defekt. Jeg ringede til spar-momsen, som straks sendte en ny radio (som jeg o... Mehr ansehen
Storegade 49, 6440, Augustenborg, Dänemark
- 61 60 60 98
- salg@spar-momsen.dk
- www.spar-momsen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God behandling - også ved reklamation
Købte en espressomaskine - service og levering i top.
Da den desværre gik i stykker og jeg reklamerede var servicen endnu mere i top ! :-) varen retur, og ......pengene tilbageført. Jeg tøver ikke med at anbefale virksomheden.
Carsten Mortensen, Odense
Stor service
Jeg købte en nespresso med levering på arbejdet, men i min iver glemte jeg at skrive firmanavn og kun mit eget + firmaadresse. Jeg mailede til spar-momsen, og pakken nåede dårlig at komme tilbage til dem, for de sendte den igen og uden at fakturere mig for en ekstra fragt.
Super maskine, super tilbud og SUPER service
Perfekt køb med lille skønhedsfejl
Supernem bestilling og lynhurtig levering. Købte en B-vare med rabat, som dog ikke var beskrevet helt korrekt på hjemmesiden. Derfor kun 4 stjerner.
Effektivt og troværdigt
Overskuelig information på nettet. Problemfri bestilling en tidlig morgen. Hurtig e-mail beskræftelse, og nem track and trace hos postvæsenet. Levering dagen efter kl. 14.30!! Sådan skal det bare gøres, anbefaler jer gerne, og handler gerne igen hos jer.
Uovertruffen service og hurtig fremsendelse
Købet var enkelt og overskueligt. Varen var billig og ankom langt hurtigere
end man kunne forvente - allerede 1½ dag efter købet.
Email med ordrebekræftelse før leveringen og email i forbindelse med afsendelse af ordren gjorde oplevelsen rigitig god.
Absolut anbefalelsesværdigt.
køb foretaget på nettet, så ingen personligkontakt.
Varen modtaget som lovet 2 dage efter bestilling.
sublim service
hurtig og effektiv levering, og så til markedest billigste pris ;-)) fremragende
Hurtig levering!
Nemt og hurtigt. Levering til døren 1½ dag efter at produktet er bestilt. Herligt!
DABradio
jeg bestilte varen og fik besked dagen efter at var var klar til forsendels og havde den 2dage efter
meget tifreds med handlen kom som lovet
venlig hilsen Bent Jensen
Enkelt og smertefrit
Alt forløb glat, varen ankom før lovet.
5 Alt virkede
Første gang jeg handlede på nettet, spar momsen gav mig en positiv oplevelse
MVH Poul Erik Langhoff
Godt og hurtigt
billigt
hurtig levering
pakket Godt
mail så jeg kunne følge pakken
Sådan!
Hurtig levering med flot overblik over leverancens status!
Hurtig levering - ingen problemer
Bestilte i weekenden - havde varen tirsdag
virkelig gode priser
nu er det godt nok lang tid siden jeg købte derinde, men der var absolut ingen problemer, og fik min boomblaster kort tid efter bestillingen.
det er også mit indtryk at de har danmarks suverænt bedste priser på elektronik. Thumps up herfra
Kan det blive bedre eller nemmere.
En hurtig og problemfri handel, hvor jeg kunne følge varen hele vejen.
Jeg kan ikke se hvordan det kunne være bedre, hurtigere eller nemmere.
Med venlig hilsen Lene Carlsen
Lene og Mogens Olsen, Vordingborg
Alt var PERFEKT. Det aftalte stemte 100%.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.