Spar Momsen Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lagerstatus som passer: Ja Gebyr for betalingskort: Nej Mail med ordrebekræftelse: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Mail med Track and Trace-nr.: Ja (fra fragtfirma) Hurtig ekspedition: Ja Int... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅDAN skal handel på internettet fungere! Jeg sendte en mail til Spar-Momsen.dk, som blev besvaret kort efter. Herefter placerede jeg min ordre, og efter et par timer kom ordrebekræftelsen, d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er jo når det "ikke lige går efter bogen", at et firma viser sin sande værdi. Tak for en fantastisk god, - og formidabel flot behandling. Det er service i top-klasse. Hurtig, effektiv - g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service! Jeg modtog pakken blot én dag efter bestilling. Desværre havde radioen, som jeg købte, en lille elektronisk defekt. Jeg ringede til spar-momsen, som straks sendte en ny radio (som jeg o... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lynhurtig og fantastisk kundeservice

Jeg har i denne uge for første gang handlet med Spar-Momsen, og jeg kan kun stærkt anbefale at handle hos dem. For det første var varen billigere end noget andet sted på nettet, og for det andet svarer de lynhurtigt på henvendelser. Jeg købte en Dolce Gusto Mini Me, men der var noget galt med "motoren" i den, så jeg skrev en e-mail til Spar-Momsen. De svarede med det samme, og da de ikke havde en i samme farve på lager, sendte de mig en returlabel, så jeg kunne sende den retur... helt uden besvær eller diskusioner. Det er, hvad jeg kalder super fantastisk kundeservice. Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen. Hilsen Gitte

30. Jänner 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var lidt varsom, da jeg ikke synes shoppen lignede en top tjekket webshop i udtrykket - men fik det jeg købte lynhurtigt og endda til en god pris

3. November 2014

Meget fleksibel

Skulle bruge en elkedel hurtigt til gave. Den var ikke på lager, men SPARMOMSEN kontaktede en anden kunde, som godt kunne vente, og jeg fik min kedel på to dage, så den var klar i god tid til fødselsdagen.
Vil afgjort handle der igen

4. Oktober 2014

Overraskende hurtig levering

Bestilte to varer hvoraf den ene stod til forventet levering på op til 6 dage. Til min store overraskelse var begge varer allerede på vej i min retning dagen efter (bestilte om aftenen), og har i dag afhentet min pakke på posthuset. Det er simpelthen perfekt, og i øvrigt nogle rigtig gode priser. Kun rosende ord herfra!

21. August 2014

Service i højsædet

Vi købte en Gastroback kaffekværn, som uheldigvis gik i stykker i kontakten. Den blev sendt tilbage til Jan hos Spar Momsen, som på trods af besværligheder med Gastroback importøren holdt fanen højt og sørgede for ombytning og information til os undervejs. Perfekt fokus på kundeservice. Vi er meget tilfredse og kan i høj grad anbefale Spar Momsen.

3. Juli 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig expedition

Levering af maskine var super hurtigt men der mangelede video fra Jason Vale "The juice master" Keeping it simple i pakken mens der er en stikker på maskinen der siger noget andet. Hvornar sender spar-momsen denne video?
Ellers god oplevelse.

16. Juni 2014
Spar Momsen-Logo

Antwort von Spar Momsen

Hej Ina,
Vi havde kørt en kampagne, hvor der medfulgte en bog fra Jason Vale - Vi har åbenbart glemt at slette et billede på varekortet da kampagnen udløb. Men du skal selvfølgelig ikke snydes for bogen, så hvis du henvender dig til os med dit ordrenummer, skal jeg sørge for, at du modtager bogen

Jan Møller, Spar-momsen.dk

Udsøgt fornøjelse

Hej, købte Krups Expert PG7000 Panini Toaster, Testvinder i Politiken.
Godt produkt, hurtig levering og fin hjemmeside.
Særdeles tilfreds

28. Mai 2014

Lyn hurtig og billigt

Jeg bestilte en vare tirsdag aften sent, og kunne hente varer torsdag formiddag ved post Danmark. Super hurtig service, og varen var 300 kroner billgere end i andre butikker. Kan kun anbefales herfra.

29. März 2014

Fantastisk service

I skal prøve at handle med Spar-Momsen - man får super god hjælp. Jeg modtog et produkt, som ikke helt levede op til mine forventninger - men det var min egen fejl, da jeg ikke læste produktbeskrivelsen så nøje ifm. bestillingen. Intet problem - de sendte et nyt produkt i opdateret udgave og medsendte returlabel til det første - uden ekstra omkostninger for mig. FANTASTISK!!!!!

24. März 2014

Super..

Bestilte en Kenwood kødhakker, da de her var billigst og jeg kunne se at der ikke var problemer med dem på Trust Pilot. Fragt til 20,- uden omdeling, det er også ok.
Varen modtaget - her handler vi gerne igen..

1. März 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon god service og pris :-)

Super god service og så var elkedlen, jeg købte, ca. 150,- kr. billigere end andre steder. Havde varen allerede dagen efter, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Det er ikke sidste gang jeg handler her :-) !!!

11. Jänner 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr