SPB Benelux Bewertungen 181

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Le service était agréable et efficace. Je me suis entretenu avec Alain, un collaborateur clair dans ses explications, bien veillant et rapide. Une voix apaisante et professionnelle. Service clien... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ce service après vente est vraiment très rapide dans les réponses à mes questions et l'interlocuteur que j'ai eu fût impeccable pour solutionner mon soucis.....qui fût résolu en même pas 2 à 3 mails,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de schadeclaim werd binnen de 5 minuten goedgekeurd en aanvaard. Ben dan ook blij dat de verzekering niet voor niets leek te blijken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J'ai eu une dame charmante qui à très rapidement compris mon problème. J'ai suivi la procédure qu'elle m'a indiquée et elle a réussi a trouvé une solution a mon problème. Je n'ai donc rien a redire co... Mehr ansehen

1. Versicherungsmakler

Vom Unternehmen geschrieben

SPB BENELUX is een filiaal van de groep SPB, Europese leider op het gebied van 'affinity'-verzekeringen en -diensten voor grote merken. SPB Benelux is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van garanties en garantie-uitbreidingen voor verschillende goederen, zoals bruin- en witgoed, mobiele producten, auto's en groene energie. SPB BENELUX est une filiale du groupe SPB, leader européen des assurances et services affinitaires pour de grandes marques. Spécialisée dans le développement et la gestion de garanties et extensions de garantie pour divers biens tels que les produits « blancs et bruns », les produits nomades, les voitures et l’énergie verte.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J’ai eu au téléphone monsieur Alain qui…

J’ai eu au téléphone monsieur Alain qui a été d’une efficacité redoutable , il a été à mon écoute et m’a bien tout expliqué.

4. August 2025

Bonjour,
Nous vous remercions pour votre commentaire positif.
Vos compliments seront transmis personnellement.
Nous sommes très heureux d'apprendre que vous êtes satisfait de nos services.
Bien à vous,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De heer Alain heeft mij super goed…

De heer Alain heeft mij super goed geholpen en alles goed uitgelegd daarvoor mijn grote dank!

Beste,
Bedankt voor dit uitgebreid 5 sterren review.
Uw mening is zeer belangrijk voor ons.
Wij zijn zeer blij te horen dat alles goed verlopen is.

Très professionnel et grande rapidité

Très professionnel et grande rapidité

5. August 2025

Bonjour,
Nous vous remercions pour votre commentaire positif. Nous sommes heureux d'apprendre que vous êtes satisfait de nos services.
Bien à vous,

Goed geholpen door Alain

Na 10min naar een bandje te luisteren, kreeg ik Alain aan de telefoon. Hij heeft mij vriendelijk en efficiënt geholpen. Heb onmiddellijk de mail met het dossier ontvangen. Hopelijk gaat de verdere afhandeling ook zo vlot.

31. Juli 2025

Beste,
Bedankt om de tijd te nemen om een positieve review te schrijven. Uw complimenten zullen persoonlijk worden doorgegeven.
Wij zijn zeer blij te horen dat u tevreden bent met onze aangeboden service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De persoon die mij heeft verder…

De persoon die mij heeft verder geholpen was vriendelijk en de communicatie verliep ook goed.
En heeft mij ook alles netjes uitgelegd wat zeker belangrijk is.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Beste,
Bedankt voor dit uitgebreid 5 sterren review.
Uw mening is zeer belangrijk voor ons.
Wij zijn zeer blij te horen dat alles goed verlopen is.

Dossier super vlug gereegeld

Dossier super vlug gereegeld

Beste,
Bedankt om de tijd te nemen om een positieve review te schrijven.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze aangeboden service.

Gedurfd!!!

Beste, ik heb jammer genoeg pas NET opgemerkt dat er al sinds juli 2021
1,99 euro maandelijks wordt afgehouden per domiciliëring!!! Dit is samen opgeteld, een bedrag dat ik asap terug wil gestort zien!!!

23. Juli 2025

Beste,

Het spijt ons uw bericht te lezen. Het is mogelijk dat deze domiciliëring geen betrekking heeft op SPB Benelux.
Als het bankrekeningnummer waarop de domiciliëringen worden uitgevoerd begint met FR, gaat het hoogstwaarschijnlijk om een CO₂-compensatieprogramma waarvoor u zich via Selectra en/of CallMePower hebt aangemeld. In dat geval raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met hun klantenservice via e-mail koolstofcompensatie@selectra.info.
Als de domiciliëring betrekking heeft op een Belgische rekening, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@spb.be met wat aanvullende informatie (bijvoorbeeld een kopie van het afschrift van de domiciliëring), zodat wij dit voor u kunnen controleren.
Wij zouden het op prijs stellen als u ons hier op de hoogte houdt zodra de situatie is opgehelderd. Als dit bericht inderdaad geen betrekking heeft op onze diensten, zouden wij het zeer op prijs stellen als u zou willen overwegen uw beoordeling te wijzigen.
Bij voorbaat dank voor uw begrip en uw reactie.

Ongewenste domiciliëring!

Geachte heer/mevrouw,
Via deze weg wil ik mijn klacht indienen over onterecht afgeschreven bedragen door SPB Benelux. Sinds februari is er maandelijks €5,99van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik enige transactie of overeenkomst met uw bedrijf heb gesloten. Ik heb nooit een product of dienst bij SPB Benelux aangeschaft, en ik heb nooit een verzekering bij u afgesloten.
Ik verzoek u dringend om:
1. De betreffende afschrijvingen ongedaan te maken en het totaalbedrag terug te storten op mijn rekening.
2. De overeenkomst, die blijkbaar zonder mijn toestemming is afgesloten, met onmiddellijke ingang te annuleren.
3. Mij schriftelijk te bevestigen dat deze situatie is opgelost.
Ik heb ondertussen de domiciliëring via mijn bank stopgezet, maar ik verwacht van u dat u dit verder afhandelt en dat er geen verdere afschrijvingen plaatsvinden.

27. April 2025

Beste,

Het bedrag dat u vermeldt, komt niet overeen met de premiebedragen van SPB Benelux.
Kunt u nakijken of het de domiciliëring is van een bankrekeningnummer dat met BE of met FR begint?

Indien het bankrekeningnummer met FR begint, dan gaat het om een ander bedrijf nl SPB Carbone, waar wij niets mee te maken hebben.
Aangezien dat wij hier regelmatig vragen over krijgen, weten we ondertussen dat hun contact mailadres koolstofcompensatie@selectra.info is en dat de domiciliëring iets te maken heeft met een wijziging van energieleverancier.

Indien het bankrekeningnummer met BE begint, graag met de details van de omschrijving doorsturen zodat ik dit hier intern kan nakijken.

PLOTS 3,99 euro van mijn rekening

PLOTS 3,99 euro van mijn rekening . Ik heb nog nooit van jullie gehoord en bij mijn weten nooit iets getekend voor domiciliering. E mail verstuurd en gevraagd wie de opdracht gegeven heeft. Graag stopzetting voor iets dat ik niet gevraagd heb.

Het is inderdaad zo dat het rekeningnummer met FR begint bedankt voor jullie reactie en het opgeven van de e -mail. Ik herzie mijn beoordeling geef jullie een 5

7. November 2024

Beste,

We bevestigen de goede ontvangst van uw vraag.
Kunt u nazien of dit gaat om een bankrekeningnummer dat met FR begint?
Indien dit het geval is, dan gaat dit om een domiciliëring van SPB Carbone.
SPB Benelux heeft niets met SPB Carbone te maken. Dit is een totaal ander bedrijf.
Aangezien we deze vraag regelmatig ontvangen, weten we ondertussen dat het contact mailadres van SPB Carbone koolstofcompensatie@selectra.info is.
Gelieve uw mail naar hen door te sturen voor verdere behandeling.
Indien het bankrekeningnummer met BE begint, graag de mededeling van de domiciliëring doorgeven zodat we het hier verder kunnen nazien.

slecht

Klantenservice om te huilen.

21. August 2024

Beste,

Kunt u me meer informatie bezorgen?

vervang iphone

Ik kreeg een vervang iphone, een us model nota bene. Maar dat was nog niet het ergste. Iphone zit vol namaak onderdelen. Zeker al het scherm. @spb hebben jullie die vervang schermen van Wish of AliExpress?

Update1: 2000041965 dossiernummer
Schamen jullie jezelf niet? “ dezelfde of betere technische kenmerken met uitzondering van kleur, gewicht, grootte en design.” Wat kan wel het zelfde zijn? Ik vroeg gewoon naar een origineel toestel, ik ben al 7 jaar klant. En het fake vervang toestel ligt ongebruikt op mij bureau omdat ik er niets mee kan doen. Magsafe werkt niet, ik hang het aan de dock en het valt eraf, bezels en schermkwaliteit kun je zelfs beter op Temu krijgen. Soit mensen, als jullie erachter komen dat jullie verzekering via Spb loopt, zou ik twee keer nadenken vooraleer jullie het contract ondertekenen.
PS ik heb zelfs bevestiging gekregen van Lab9 en Apple store in Brussel dat het om een namaak scherm gaat.
Ondertussen maak ik gebruik van mijn origineel toestel maar de achterkant is helemaal kapot, met dank aan SPB heeft mijn zoontje zijn eigen gesneden aan de glasscherven.
Dankjewel SPB aka Strikte Prutsers en Bedriegers

12. Juni 2024

Beste,
Wij doen steeds ons best om u een vervangtoestel te bezorgen met dezelfde of betere technische kenmerken met uitzondering van kleur, gewicht, grootte en design. Indien u een defect hebt op uw vervangtoestel, mag u dit steeds per mail doorsturen en we bekijken met u samen wat we hieraan kunnen doen.
Indien u een contractnummer of claimnummer kunt bezorgen, kijk ik dit even na voor u.

Grootste oplichters ooit

Grootste oplichters ooit! Pak je een verzekering van 89euro voor 3 jaar. Nu is de tablet stuk en komt de aap uit de mouw! Gruwelijke praktijken die niet getolereerd mogen worden. Ze zouden hun kantoor moeten sluiten! Jullie moesten jullie schamen SPB!

13. März 2024

Beste,
U hebt op het moment van aankoop van uw toestel een verzekeringscontract afgesloten. De winkel die u het contract heeft verkocht, is verplicht om u te informeren, via een IPID, over de dekking en de schaderegeling. Onze schadebeheerders volgen deze algemene voorwaarden voor het behandelen van een schadedossier.
Indien u nog vragen hebt, dan mag u deze doorsturen naar claims@spb.be met vermelding van uw contractnummer en/of claimnummer.

Fr7610107003490063049368103..ik kom ook…

Fr7610107003490063049368103..ik kom ook bij jullie uit? Meer info mogelijk?? Domiciliëring?? Van??

12. Februar 2024

Beste,

We bevestigen de goede ontvangst van uw vraag.
Dit rekeningnummer komt overeen met een bedrijf in Frankrijk, namelijk SPB Carbone.
Gelieve uw mail naar hen door te sturen voor verdere behandeling.
Mogen we je dan vragen om deze review aan te passen of te verwijderen, gezien dit niets heeft te maken met ons bedrijf?

stopzetten verzekering

geachte

wij hebben maanden geleden een mail gestuurd maar nooit antwoord ontvangen.
we hebben de factuur van de verzekering nooit ontvangen maar wilde die stopzetten. maar nooit antwoord.
hoe moet het nu verder

3. Juli 2023

Beste,
Is het mogeljk om je gegevens (bij voorkeur het contract- of polisnummer van de verzekering) door te sturen naar sales@spb.be?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik probeer al weken een mail naar…

Ik probeer al weken een mail naar jullie te sturen voor mijn telefoon proberen te laten maken via jullie aangeaien ik al meer dan 4 jaar lid ben.
Iedere keer word de pagina niet doorgeladen dus word de mail niet naar jullie verzonden.
Zo kan ik niks via jullie doen?

10. August 2023

Hallo Cris,
Voor zover wij kunnen nagaan werkt alles zoals het hoort: we krijgen alleszins nog aanmeldingen van andere klanten binnen.
Kan je ons anders even je contractnummer doormailen naar sales@spb.be? Eventueel al meteen vergezeld van de gegevens die je anders via de pagina zou doorsturen? Dan zorgen wij intern dat het bij de juiste dienst terechtkomt en vandaar verder wordt behandeld.

Wauw-gevoel

Zowel ik als mijn man hebben een SPB verzekering op onze smartphones. Ik heb een Iphone X en hij heeft een Samsung Galaxy S10. Wij zijn enorm tevreden van deze verzekering want hebben het elk al eens nodig gehad en hebben nieuwe smartphones opgestuurd gekregen. Nóg straffer is zelfs dat de laatste ervaring ons echt een wauw-gevoel gegeven heeft omdat de gsm kapot was op zondag en tegen de volgende zondag hadden we al een een nieuwe opgestuurd gekregen. Wij snappen dus helemaal niet waarom mensen negatieve comments achterlaten. Een vriendin die IPhone 13 heeft gekocht via de Mediamarkt heeft voor haar gsm 1 maand lang moeten wachten tegen ze een nieuwe gsm kreeg. Wij zijn dus echt klant voor de rest van ons leven! Iedere keer als we een nieuwe gsm moeten kopen is het eerste wat we in de winkel zullen vragen: bied u ook de verzekering aan van SPB? Is het antwoord nee, dan gaan we elders kopen. En ik meen dit 1000000%%%%

30. Oktober 2022

Beste,
Hartelijk dank voor je review van onze diensten. Uiteindelijk is het onze hoofdtaak om je te ontzorgen in geval van een schade-geval en dit schade-geval dan ook nog eens zo snel mogelijk af te handelen.
Is het mogelijk om ons nog even je contractnummer of contactgegevens door te sturen naar sales@spb.be, zowel dat van jou als dat van je man? Op die manier kunnen we ook de medewerkers die je dossiers hebben afgehandeld deze complimenten overmaken.
SPB Benelux BV.

Dieven

Ela waarom halen jullie elke maand geld van men rekening ik stuur dit door na mijn advokaat betalen gaan julie doen 😁

5. März 2023

Beste,
Er zijn twee mogelijkheden: ofwel heeft u onlangs een smartphone gekocht en daarbij een bescherming genomen tegen accidentele schade of diefstal.
Ofwel heeft u een overeenkomst met Selectra getroffen aangaande koolstofcompensatie (voor zover dat wij weten) maar dit verloopt via een andere firma genaamd SPB, niet via SPB Benelux. In dit laatse geval kan je normaal contact opnemen met koolstofcompensatie@selectra.info voor meer info of om eventueel je domiciliering stop te zetten.
Mocht het gaan om het tweede geval, mogen we je dan vragen om deze review aan te passen of te verwijderen, gezien dit niets heeft te maken met ons bedrijf?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onlangs contact opgenomen met dit…

Onlangs contact opgenomen met dit bedrijf om mijn domiciliëring stop te kunnen zetten. Zij hebben dit voor mij direct gedaan zonder enig probleem. Ik heb nu 1 maand geen automatische domiciliëring meer gehad en hopelijk blijft dit zo.

26. Februar 2023

Beste,

Indien u een contractnummer of factuurnummer meegeeft bij uw aanvraag van stopzetting, dan kunnen we dit inderdaad zeer snel uitvoeren. Bedankt voor uw opmerking. Wij doen ons best om onze dienstverlening te optimaliseren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sinds 3 maanden gaat er plots…opgelet!

Sinds 3 maanden gaat er plots maandelijks € 2,99 van mijn rekening via domiciliering zonder mijn medeweten.
Ik ben naar mijn ING kantoor geweest en daar hebben zij voor mij mee gezocht en onmiddellijk de domiciliering stop gezet. Malafide praktijken!

9. Jänner 2023

Hallo,
Is het mogelijk dat je een overeenkomst hebt afgesloten met Selectra voor CO2-compensatie? In dat geval kan je normaal contact opnemen met koolstofcompensatie@selectra.info voor meer info of om eventueel je domiciliering stop te zetten. Deze koolstofcompensatie is niet gelinkt aan SPB Benelux BV.
Mocht het toch niet gaan over koolstofcompensatie, dan mag je ons wat meer info bezorgen via sales@spb.be omtrent je domiciliering (bijvoorbeeld de gestructureerde mededeling) zodat we preciezer kunnen uitzoeken om wat voor contract het gaat. Kan je ons eventueel ook laten weten welk emailadres je zelf geprobeerd hebt?
SPB Benelux BV.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr