Stage Bewertungen 14

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent Lawyer, Very Fiery

My son used their lawyer Urikke Sørensen to his case at dommerstol. He has PDD-nos (GUA) and she did a fantastic job both representing him and making him feel comfortable. I would highly recommend her for any force removal cases. Good English too.

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advokatfirmaet med det pågældende navn…

Advokatfirmaet med det pågældende navn har desværre ikke opnået det ønskede resultat i denne sag.

Sagen blev tabt både i byretten og landsretten, på trods af det grundlæggende juridiske princip om, at enhver er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Afgørelsen blev truffet på baggrund af en forklaring, som ifølge sagens oplysninger kan anses for at være stærkt tvivlsom. Dette understøttes yderligere af en lægefaglig vurdering, der indikerer, at en sådan forklaring ikke burde kunne danne grundlag for en afgørelse.

18. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft stage advokatfirma til 2…

Jeg har haft stage advokatfirma til 2 sager...
Begge sager var med 2 forskellige advokater fra stage.
Det er år siden så jeg kan kun huske mira og thomas. Ingen siger noget overhovedet.
Jeg ville holde mig langt fra dem, da de OVERHOVEDET IKKE hjælper ens sag...

17. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan overhovedet på ingen måde …

Kan overhovedet på ingen måde anbefale Tooba I en familie sag kom kun med én kommentar i retten på trods for jeg havde investeret i en jurist da havde sat hende ind i sagen
Hun forsvarede overhovedet ikke min forældreforældremyndighed og var efterfølgende tavs en virkelig dårlig stil og det er ikke første gang jeg har hørt om hendes stil kan overhovedet på ingen måde anbefale stage advokat firma i familie sager og slet ikke Tooba så i kan være heldig med 1 stjerne

4. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stage Advokaterne 🙏

Stage Advokaterne 🙏
Jeg har haft en sag mod kommunen ved b&u .
Den vandt jeg med min fantastiske Advokat Jeannette .
Stage Advokaterne har hjulpet mig videre med sagsanlæg . Flere ansatte har været inden over og gjord deres bedste.. Ikke alt er gået som vi håbede men det er nu mest et (sindsygt) retssystem mere end dårlige advokater..
Jeg vil altid anbefale dette fantastiske firma i børne sager /Familieretshuset med mere .
Gennem snart 3 år har de været min største støtte

26. Oktober 2024

Adv. Mia S. Stage Advokater i Familieretten

Advokat Mia S. fra firmaet STAGE i Familieretten i Næstved. Det var en almindelig samværssag der endte med forlig, så egentlig ligetil. Til Familieretten mødte Adv. Mia S. uforberedt op og havde ikke styr på den påstand, hun selv havde formuleret. Som højt betalt advokat forventer man, som klient, at advokaten kan svare på dommerens spørgsmål og på dommerens opfordring, forhandle med modpartens advokat. Det evner Adv. Mia S. fra STAGE på ingen måde.
Det er muligt at STAGE-advokater er gode til større sager, men mangler du en advokat til en lille samværs-sag i familieretten, så holde dig væk fra advokaterne i Stage Advokatfirma. De varetager ikke dine interesser og er kun ude på at tjene penge. I selve retssalen direkte under behandlingen af sagen, arbejde Mia S. med en anden klients sag. Ikke underligt, at hun var totalt fraværende og forvirret i retten. Jeg måtte selv føre hele forhandlingen med modpartens advokat, men havde min advokat udført sit arbejde, havde jeg fået mere  igennem til glæde for far og barn.

En adfærdsklage over adv. Mia S. til advokatnævnet, førte desværre ikke til at Mia S. fik en bøde til statskassen. Det er ikke fordi det jeg skrev, til advokatnævnet, var forkert, men fordi jeg ikke kunne løfte bevisbyrden når der ikke er optaget referat, ikke optaget video fra retssalen og involverede tilstedeværende, dommer og børnesagkyndig ikke vil, eller må, udtale sig. Jeg havde på skrift fra dommeren, at adv. Mia S. skriftlige hoveddokument, påstands-skriftet,  var rodet, for langt og uoverskueligt. Det er dokumenteret også overfor Adv. Mia S. og STAGE advokater, at adv. Mia S. fra STAGE advokater,  heller ikke kan finde ud af at udføre et påstands-skrift korrekt.

12. September 2023

Min personlige oplevelse.

Min personlige oplevelse med firmaet, har ikke været god. I en svær situation vil jeg ikke sige at man får støtte hvis man tager dette advokatfirma. Jeg oplevede ikke at de (og min advokat) var nærværende og firmaet kontaktede mig ikke en gang. Advokaten var fraværende under det ene møde jeg selv bad om, ellers var vi mødt i retten uden en gennemgang af sagen. Under retsagen oplevede jeg denne fraværende attitude, idet jeg havde bedt advokaten om nogle ting, men de blev ikke efterlevet/opfyldt. Under selve retssagen da jeg spurgte til hvorfor han ikke fulgte det jeg/vi havde aftalt (fx at offeret ikke vidste hvor hans skader var opstået) var han ved at bide hoved af mig. Efter min opfattelse var han for “stor” til min lille sag, den skulle kun give smør på brødet.
Stage advokaterne er sikkert dygtige til de store sager, og det respektere jeg fuldt ud, men hvis du har en mindre sag, så vælg en der kan blive mere “tændt” af din sag.

25. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usæriøse advokater ham der havde min…

Usæriøse advokater ham der havde min sag i sin tid, fik jeg talt med 3 gange på det år. Og de 2 af gangene vendte han først tilbage når jeg ringede til deres kontor.
Skod advokater dummere end en dør. Får penge for jeg ved ikke hvad. Og kan se at Mette Stage er forsvarer for ham der slog Mia ihjel, det eneste sager hun tager det er dem hun får opmærksomhed fra. Men kig dig selv i spejlet og forsvare noge. Mennesker i det her land derbidrager til samfundet i stedet for at forsvare en der partere unge piger. Usle grådige mennesker karma kommer til jer.

30. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr