Stampemollen Bewertungen 51

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet er ok, det samme er leveringen, men hvor er det øv at de har en telefon dame som ikke har skyggen af venlig service, og yder den mest ubehøvlet service, man skal lede længe efter. Jeg ville... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Selve træpiller er som sådan OK. Men oplever simpelthen ALT FOR MEGET SMULD og støv. Min fotoføler er dækket efter 2 dages kørsel.. dette er aldrig sket trods flere forskellige piller. Selv den ringes... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

desværre danner de så meget slagger, at pille ovnen skal renses grundigt hver dag, samt skorstens røret fra ovnen skal rense jævnligt, for slagger, desuden skal jeg bruge en flere kg for end det der h... Mehr ansehen

1. Brennholzhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Stampemøllen er træpiller direkte til dig. Vi leverer træpiller i høj kvalitet fra eget savværk. Høj brændværdi og ingen slagger.

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Stupidmøllen

Mine forældre har i 10-15 år købt træpiller hos Stampemøllen uden problemer. Min mor har, efter hun blev alene, fortsat med dette.

Nu er det slut.

Chaufføren der var forbi med sidste levering har trykket 3 fede spor dybt ned i flisebelægningen foran huset og meldingen fra Stumpemøllen er at hun må klare det selv, da det er hendes egen skyld.

Dette selvom der i deres egne leveringsbetingelser gøres opmærksom på, at deres truck sagtens kan skubbe pallerne ind over denne type belægning og de har de også klaret fint i alle årene.

Hvorfor skal en chauffør så pludselig til at teste denne procedure, der har fungeret så fint? Ja, der er intet svar, andet end brug ikke dette firma.
Med mindre det er dig selv, som har ansvaret for at ansætte chaufførerne. For den besparelse der kunne være bliver ædt op og mere til, så snart de sender den næste kegle ud.

Med ønsket om en god konkurs.

4. Februar 2020

Dårlig kundeservice!

Jeg har købt en palle træpiller og ved bestilling skrevet i kommentarfeltet, at der skulle ringes dagen inden levering, således at vi kunne være klar til at modtage pallen. Det kunne lade sig gøre ved sidste levering. Men denne gang blev der ringet et kvarter inden og dermed kan vi ikke nå at låse op til modtagelse. Jeg ringer til Stampemøllen og spørger hvad der var sket og hvad vi så ellers kan gøre. Den herre jeg får i telefonen er komplet ligeglad med at jeg har et problem. Han vil ikke hjælpe og han mener ikke at han har gjort noget forkert. Det vedkommer simpelthen ikke ham at jeg ikke står klar til modtagelse, selv om det står skrevet i bestilling og på fakturaen. Det er simpelthen dårlig kundeservice x 100.
Jeg fortæller ham at med den ringe kundeservice kan han forvente en dårlig anmeldelse på Trustpilot og til det svarer han, at jeg skal vide at han optager samtalen på bånd! Super flot! Som om det ændre noget ved den dårlige kundeservice. Og måske han skulle læse GDPR forordningen inden han fortæller det...
Helt igennem dårlig service. Jeg handler aldrig der igen.

18. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fokus på miljø og kvalitet.

Fokus på miljø og kvalitet.

De producerer træpillerne fra savsmuld fra anden produktion, og træet kommer fra Danmark. Så de har ubetinget de mest miljørigtige træpiller på markedet.

8. August 2019

endnu en tilfreds kunde

Har endnu engang fået købt og leveret piller fra Stampemøllen helt uden problemer. Dejligt man kan få leveret i 10 kg sække. Ingen problemer vedr. betaling og levering. Vognmanden der kom med pillerne var super.

27. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke slagger! Rent brændstof!

Bruger man et pænere ord for “ man skal ikke strø perler for svin ” kunne det eks omskrives til : Man skal ikke fodre et dårligt , eller dårligt reguleret pillefyr med stampemøllepiller.
Kære pillebrænderkolleger. Jeg tænker , uretfærdigt!, når jeg der de meget negative påstande om slagger af st.m. piller.
Jeg har mange års erfaring med dette produkt, og tilfældigvis med et fyr jeg selv har fremstillet. I 10 år har jeg aldrig set en slaggere af disse piller, og har haft en meget høj udnyttelsesgrad.

Når man klager over slagger. er det den uovertrufne kvalitet der er årsagen. En kompakt kvalitet der ikke smuldre hverken når den snegles eller når den forbrændes.
Det nogen kalder slagger er sammensmeltet træstof der blot ikke er forbrændt endnu. Lær at fyre, og få mest brændsel for pengene.

7. März 2018

Rigtig gode piller

Rigtig gode piller, der dog kan have en lille tendens til at slagge i mit fyr, men det problem klarer kompressorrens for mig.
Levering til tiden.

31. Jänner 2018

Utrolig dårlig behandling

Utrolig dårlig behandling. Pillerne var ok, men jeg havde forudsat at jeg ville være til stede under levering (belært af tidligere erfaringer) Vognmanden begyndte indblæsning, en bøjning blev slidt igennem, et topplade på siloen blev slidt igennem af pillestrømmen - dvs der lå ca 1/2 tons blæst ud over hele stalden + ALT var støvet til, biler, traktor, værktøj osv osv. Der var INGEN imødekommenhed fra Stampemøllen. Vognmanden have stående ordre til ikke at gå ind i bygninger (hvilket jeg ikke var oplyst om). Jeg fik ikke mulighed for at være tilstede under levering. Ps: Jeg forventer denne anmeldelse bliver slette :-) Mobil 2360 3634

9. Mai 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urimelig behandling af deres kunder.

Urimelig behandling af deres kunder.
Deres træpiller er rigtig fine men deres behandling af deres er mildest talt uacceptabelt.
De ødelægger under læsning af en palle træpiller på deres tyske lager gummimåtten på rampen til vores hestetrailer. Deres chauffør kører uden at sige noget. Leder efter ham da jeg opdager uheldet men han er som sunket i jorden. Jeg kører hjem og kontakter stampemøllen her i DK men de mener ikke det er deres ansvar til trods for at vi har snakket med forbrugerrådet som også siger at de skal dække skaden. Vi spørger om de ikke har en forsikring men de afviser blankt at det er deres fejl.
Så pas på hvis i afhenter på deres lager i Tyskland

2. April 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kundeservice er ikke noget Stampemøllen interesserer sig for.

Opdatering:

Efter anmeldelsen har Stampemollen henvendt sig og givet en undskyldning. Deres mand på stedet har været presset og derfor reageret uheldigt og alle folk kan have en dårlig dag.

------------------------------------------------------------------------------------------

Skulle hente piller på deres tyske lager. Da vi kommer derned bliver vi modtaget af deres "leder" der ikke var særlig høflig. Vi blev nærmest jaget af pladsen bare fordi vi endnu ikke havde skrevet reg nummer på udleveringsseddel eller underskrevet denne. Af princip underskriver jeg ikke før varerne er udleveret. Pillerne var desuden bestilt i kærestens navn og fik en overhaling fordi hun ikke var med personligt, dette fremgår dog ikke nogen steder at dette er et krav.

Stampemøllen er efterfølgende blevet kontaktet vedr. dette men de har valgt ikke at svare på dette og det er mere end uproffessionelt, så det bliver ikke Stampemøllen vi handler ved næste gang.

6. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg som førstegangskunde ringede til stampemøllen for at få hjælp til bestilling af træ-piller fik jeg en helt igennem venlig betjening. Træpillerne kom som aftalt og det kører fint. Min bedste anbefaling.

9. Jänner 2017

Ingen kontakt

Har gennem de sidste år bestilt træpiller hos stampemollen.eu og været godt tilfreds. Men nu gik det galt .

Bestilte hos dem d. 13/7-16, overførte penge, bestilte og betalte fragtmand men fik aldrig en udleveringsnota, så fragtmanden kunne ikke afhente pillerne. Jeg skrev til dem d. 18/7-16, men fik intet svar, ringede samme dag, dog uden at få fat i nogen...Svaret kom så da jeg gik ind på stampemollen.dk i stedet for .eu , de har ferielukket i 3 uger til d. 1/8-16 , så der er der ingen service :( Imens er jeg løbet tør for piller og har flere tusinde kroner ude at stå, virkelig ringe service, men der findes heldigvis andre der kan leverer piller til mig fremover.

30. Juli 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan ikke kontakte dem....

Ringet til kundeservice på de 2 nr der var på faktura.. Ingen af dem går til kundeservice med til privaten og hun har intet med det at gøre og var ikke i stand til at hjælpe andet end hun ikke vidste hvorfor tlf var stillet om ....
Så hvad hjælper det at man straks skal ringe hvis der er fejl eller andet ..
Så jeg vil nu annullerer min ordre og håber det går mere gnidningsfrit med at få mine penge retur... Hvis man ellers kan få fat i dem , men det tager som ikke andet et et klik så har de fat i ens penge ;-(
Mvh Dikte

21. April 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det var så første gang og den sidste

Dette her da det værste skrammel, jeg har pillefyret i 8 år, og aldrig har jeg oplevet nogle piller der var så dårlige, mit fyr drukner i aske/ slagger i brændskålen og de giver ingen varme, fyret køre og køre, men føltes ikke voldsom varm, jeg har justeret og justeret men nej, og det er den samme oplevelser min søn har og nogle naboer har, men de skal have, de levere hurtigt, og det var nogle gode solide sække, og så aldrig mere, finder anden leverandører, og for eftertiden køber jeg nogle sække før stor levering, jeg stolede på deres renomme, men det brast!!

25. Februar 2016

fustret

også jeg har brugt stampemøllen i mange år og været fuldt tilfreds
men den sidste sending har givet os store problemer så jeg desværre bliver nød til at prøve et andet fabrikat
giver meget aske det kan jeg leve med, der er værre med slagger som skorstensfejeren på pegede, og rense spiralerne på (mcz /vand)
kokser til på få dage brugte i går 4. timer på at få dem fri og renset
siden har pilleovnen kørt ca. 12 timer og kan allerede nu mærke at den ene er så småt begyndt at sætte sig

7. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mere varme for pengene

Stampemøllens 6 mm piller giver mere varme end dlg's jeg kørte med før, flere kilo og billigere pr Palle leveret helt ind i carporten, dlg's skulle vi slæbe ind ude fra vejen.
Den manglende stjerne er pga af hårdheden og lige lange nok til min lille snegl i pilleovnen, knaser lidt over det indimellem, og nogle af dem overskrider deres max længde som står på sækkene.

13. Dezember 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffet

Har igennem mange år købt træpiller hos Stampemøllen, og været meget tilfreds..... Men nu er kvaliteten faldet ...... Både de 6 og 8 millimeter vi har modtaget denne gang, efterlader slagger, i stor stil, og brændeovnen er fyldt med slagger og skal renses dagligt... Fyret soder hurtigt til og er også fyldt med slagger.....
Har ellers købt træpiller hos Stampemøllen i mange år, men nu skal der findes ny leverandør !

8. November 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr