Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.
Krogsbjergvej 8, 5600, Faaborg, Dänemark
- info@storedrenge.dk
- www.storedrenge.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtig levering det hele er bare UG med…
Hurtig levering det hele er bare UG med pil op.

Antwort von StoreDrenge.dk
Hurtigt ekspedition og nogle fine vare…
Hurtigt ekspedition og nogle fine vare til os store drenge.

Antwort von StoreDrenge.dk
Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG…
Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG bambusstrømperne. 2 ud af de 6 par, jeg købte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan være en produktionsfejl, men kvaliteten lever desværre ikke op til prisen.
Til gengæld har jeg været rigtig tilfreds med alt det andet tøj, jeg har købt hos Store Drenge.

Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering

Antwort von StoreDrenge.dk
Det er et fantastisk sted
Det er et fantastisk sted, jeg køber aldrig skjorter og T-shirt til min mand, andre steder end her. Det er en god kvalitet, men også at man kan købe tøj med ekstra længde

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Gode varer og dejlig nem hjemmeside

Antwort von StoreDrenge.dk
God service levering som aftalt god…
God service levering som aftalt god kvalitet på bukserne.

Det er altid nemt
Det er altid nemt, og størrelses skemaet passer altid 👍

Antwort von StoreDrenge.dk
hurtig ekspedition og varerne lever til…
hurtig ekspedition og varerne lever til fulde op til mine forventninger

Perfekt
Man fandt let det man søgte, det var også let at finde måleskemaet.
Købet var let og betalingen fungerede perfekt.
Når man bestiller lørdag og modtager varen tirsdag er der heller ikke noget at klage over. Alt i alt var det en god oplevelse at handle på storedrenge.dk

Altid ekstrem god og hurtig service
Altid ekstrem god og hurtig service

Antwort von StoreDrenge.dk
De er flinke og de vare man bestiller…
De er flinke og de vare man bestiller kommer dagen efter og de har en god kundeservice

Antwort von StoreDrenge.dk
Hurtig levering og da jeg returned et par shorts, da de ikke var lange nok. Fik jeg pengene tilbage allerede dagen efter.
Køber gerne der igen

Antwort von StoreDrenge.dk
Leveringsservice og har alt hvad man…
Leveringsservice og har alt hvad man har brug for

udelukkende gode oplevelser
Jeh har handlet gentagne gange ved storedrenge.dk og har aldrig oplevet ikke at være tilfreds.
ordrerne bliver hurtigt behandlet og sendt af sted og forsendelserne kommer altid 1-2 dage senere.

Antwort von StoreDrenge.dk
Hurtigt levering for under 24 timer…
Hurtigt levering for under 24 timer efter bestilling og pakken kunne hentes. Var pakket og klar på en halv time.
Og tøjet er god kvalitet som ikke krymper meget og holder pasformen.
Godt udvalg så min mand har et godt udvalg. Vil klart anbefale dem videre!

Antwort von StoreDrenge.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.