StoreDrenge.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Mehr ansehen

1. Herrenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, udvalg af tøj osv

24. Juli 2026

Hej Glenn

Tak for din positive bedømmelse og at du har givet dig tid til at skrive den. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt ekspedition og nogle fine vare…

Hurtigt ekspedition og nogle fine vare til os store drenge.

17. Juli 2026

Hej Poul Erik

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG…

Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG bambusstrømperne. 2 ud af de 6 par, jeg købte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan være en produktionsfejl, men kvaliteten lever desværre ikke op til prisen.

Til gengæld har jeg været rigtig tilfreds med alt det andet tøj, jeg har købt hos Store Drenge.

25. Juli 2026

Gode produkter og hurtig levering

17. Juli 2026

Hej Annette

Tak for din positive bedømmelse af os.

Vi er glade for, at du både er tilfreds med vores produkter men også med den hurtige levering. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er et fantastisk sted

Det er et fantastisk sted, jeg køber aldrig skjorter og T-shirt til min mand, andre steder end her. Det er en god kvalitet, men også at man kan købe tøj med ekstra længde

16. Juli 2026

Hej

Tak for din meget positive bedømmelse af os. Den er vi meget glad for. :-)

Derudover, så er det fedt at høre, at du er/I er rigtig glade for vores T-shirts og skjorter.

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Gode varer og dejlig nem hjemmeside

13. Juli 2026

Hej Connie

Tak for din positive anmeldelse og vi vil gøre vores til, at vi også næste gang, kan afsende din bestilling hurtigst muligt.

Tak for at dele din oplevelse og tage dig tiden til at skrive, det sætter vi stor pris på. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service levering som aftalt god…

God service levering som aftalt god kvalitet på bukserne.

3. Juli 2026

Hej Steen

Tak for din positive anmeldelse af os.

Det er altid nemt

Det er altid nemt, og størrelses skemaet passer altid 👍

28. Juni 2026

Hej Lars

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at høre, at du bruger måleskemaerne, for de er med til at mindske risikoen for at skulle sende retur.

På gensyn i vores webshop når behovet for lidt nyt tøj igen opstår. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig ekspedition og varerne lever til…

hurtig ekspedition og varerne lever til fulde op til mine forventninger

5. Juni 2026

Hej Jens

Tak for din positive bedømmelse af os.

Vi er glade for, at du har været tilfredse hele vejen igennem købsprocessen og ikke mindst med varerne. :-)

Perfekt

Man fandt let det man søgte, det var også let at finde måleskemaet.
Købet var let og betalingen fungerede perfekt.
Når man bestiller lørdag og modtager varen tirsdag er der heller ikke noget at klage over. Alt i alt var det en god oplevelse at handle på storedrenge.dk

6. Juni 2026

Hej Andreas

Tak for din positive bedømmelse af os.

Vi er glade for, at du har været tilfredse hele vejen igennem købsprocessen.

Hjemmesko

Hurtig betjening samt hurgtig levering

9. Juni 2026

Hej Glenn

Tak for din positive bedømmelse af os.

Vi kan sende hurtigt, men vi er afhængige af, at også fragtfirmaet også har været hurtige, så en tak til dem også.

Altid ekstrem god og hurtig service

Altid ekstrem god og hurtig service

6. Juni 2026

Hej Kim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er flinke og de vare man bestiller…

De er flinke og de vare man bestiller kommer dagen efter og de har en god kundeservice

4. Juni 2026

Hej Rene

Vi sender en positiv tanke videre til GLS/Postnord som er med til at sikre den hurtige levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og da jeg returned et par shorts, da de ikke var lange nok. Fik jeg pengene tilbage allerede dagen efter.
Køber gerne der igen

3. Juni 2026

Hej Katja "Frede" Rolsted

Tak for din positive bedømmelse af os.

Vi er glade for, at du har været tilfredse med på leveringen og returnering hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveringsservice og har alt hvad man…

Leveringsservice og har alt hvad man har brug for

2. Juni 2026

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for, at du har taget dig tid til at skrive. :-)

Vi er glade for, du er tilfreds med udvalget.

udelukkende gode oplevelser

Jeh har handlet gentagne gange ved storedrenge.dk og har aldrig oplevet ikke at være tilfreds.

ordrerne bliver hurtigt behandlet og sendt af sted og forsendelserne kommer altid 1-2 dage senere.

15. Mai 2026

Hej Rune

Hvor er det dejligt at læse — tusind tak for de pæne ord. :-)

Når man har handlet hos os gennem mange år, er det jo ikke bare én god oplevelse, men mange små tillidserklæringer undervejs. Det sætter vi virkelig pris på.

Vi er glade for, at både bestilling, afsendelse og levering igen har fungeret, som det skal.

Hurtigt og effektivt

14. Mai 2026

Hej Jorgen

Vi er glade for, at fragtfirmaet også har gjort deres, så pakken kunne komme hurtigt frem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt levering for under 24 timer…

Hurtigt levering for under 24 timer efter bestilling og pakken kunne hentes. Var pakket og klar på en halv time.
Og tøjet er god kvalitet som ikke krymper meget og holder pasformen.
Godt udvalg så min mand har et godt udvalg. Vil klart anbefale dem videre!

5. Mai 2026

Hej Tina

Mvh. Arvid, StoreDrenge.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr