Jeg havde en dårlig oplevelse med min brudekjole i Strauss skrædderi i Kolding som jeg fraråder folk at bruge og har skrevet en klage over, som blev negligeret af chefen der. Line Strauss fra lyngb... Mehr ansehen
Strauss Rødovre centrum Så søde damer og utrolig dejlig kunde service. Jeg skulle have lagt 2 par bukser op som om jeg i øvrigt har fået mange gange. De var simpelthen færdige på 20 minutter og de va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I brought my trousers to this tailor shop for hemming several times, but unfortunately the same issue happened each visit. I expected proper stitching, but the hem was never fully sewn. I pic... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Line Strauss Lyngby
Line Strauss fra lyngby derimod gik ind i sagen og har brugt en masse tid og energi på at tale med både Strauss i Kolding og mig om oplevelsen på en faglig og kompetent måde. Hun blev selvfølgelig ramt af min dårlige anmeldelse og det er jo uretfærdigt, for det er jo ikke hendes skyld, at der er andre skræddere i kæden, som ikke har samme høje niveau og sans for god service og kvalitet. Derfor får Line Strauss i Lyngby god anmeldelse fra mig.
Hurtig service og super venlig…
Hurtig service og super venlig personale.
Varmlig anbefaling
Altid et godt resultat!😁
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Strauss Skrædderi. Fra start til slut følte jeg mig godt taget imod, og udførslen af arbejdet levede fuldt ud op til mine forventninger.
Især vil jeg gerne fremhæv Malene - Hun møder en, med det sødeste smil og en naturlig venlighed
Akut reparation af træningsbukser…
Vi stod idag d. 10.april akut med et par træningsbukser til knægten, hvor der var kommet dels et hul men også en revne i. Jeg ringede til Strauss og talte med medarbejderne, som fandt tid og reparerede bukserne på under 30min. En stor besparelse af ellers at skulle købe nye bukser. Derfor en stor tak og virkelig suverænt arbejde af Strauss skrædderi.
Mvh.
Adam
Dejlig atmosfære og god behandling
Dejlig atmosfære og god behandling og service. Kan anbefales hvis du ikke kan klare lapning eller oplægning af dine nye bukser.
Super god service!
De leverer en rigtig god service og…
De leverer en rigtig god service og resultaterne er altid gode
Jeg kan kun anbefale Strauss
Jeg kan kun anbefale Strauss, har brugt dem flere gang ☀️☀️☀️☀️☀️
10/10 arbejde!
Strauss Rødovre centrum
Strauss Rødovre centrum
Så søde damer og utrolig dejlig kunde service. Jeg skulle have lagt 2 par bukser op som om jeg i øvrigt har fået mange gange. De var simpelthen færdige på 20 minutter og de var lavet helt som ønsket ♥️ kæmpe anbefaling

Dejligt sted og professionelle ✨

Antwort von Strauss Skrædderi
Så søde og hjælpsomme altid
Så søde og hjælpsomme altid. Fair pris og kort ventetid :)

Pro flot
Pro, flot arbejde.
Sød betjening.
Fair pris.

Antwort von Strauss Skrædderi
Hej sku give 2 par bukser og Havde en…
Hej sku give 2 par bukser og Havde en rigtig god oplevelse i Rødovre butikken de fik 100p styr på mine bukser og de passet perfekt.

Bedste skrædder på Fyn
Den bedste skrædder på hele Fyn. Kan varmt anbefale at få lavet jeres ting der. Personalet er søde, dygtige, hjælpsomme og ekstrem servicemindede.

Antwort von Strauss Skrædderi
Søde og kompetente kvinder og kaffen…
Søde og kompetente kvinder og kaffen ser lovende ud😁

Strauss/København fremragende skrædder!
Strauss/København er intet mindre end en fremragende skrædder!
Deres Team tryller med & optimerer din beklædning/strik til nye højder.
Min kæreste og jeg har brugt Strauss/København igennem flere år og har været så glade for de yderst professionelle forandringer ❤️

Antwort von Strauss Skrædderi
De er altså bare søde og dygtige og…
De er altså bare søde og dygtige og rimelige priser.

Antwort von Strauss Skrædderi
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.