Hvis vi kunne give dem 0 stjerner så havde vi gjort det. Vi bestilte studietrøjer fra studywear i slut oktober hvor vi var blevet lovet at de ville være færdige inde for en måned. Efter vi havde be... Mehr ansehen
Studywear
Vi har bestilt rigtige mange hoodies igennem Studywear til vores Cheerleader forening. Vi har haft specifikke krav til både tryk og kvalitet, og dette har de kunnet levet op til over alle forv... Mehr ansehen
Dårlig oplevelse blev til en bedre oplevelse. 1. levering af vores studietrøjer var 2-3 måneder undervejs og var fyldt med fejl, men gennem en længere periode fik vi kontakt til Mohammed som fik arra... Mehr ansehen
Jeg fik min studieturstrøje fra studywear og efter at de var kommet til at sende en forkert farve, hvilket kan ske en gang imellem for et travlt firma, skrev jeg så sammen med dem, hvor de skulle have... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Studywear består af nogle gymnasiedrenge som mener at priserne på studietrøjer er for dyre. Det har vi gjort noget ved og etableret denne virksomhed. Efter nogle års erfaring på markedet kan vi nu tilbyde priser som vi mener er passende for de studerende.
Valdemarsgade 49, 1665, København V, Dänemark
- info@studywear.dk
- www.studywear.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Studywear
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med studywear. De levede bestemt op til alle mine forventinger, dette gælder både deres kundeservice, pris, samt kvaliteten på det tøj der blev bestilt. Kan varmt anbefales!!
Tøjet er god kvalitet og størrelserne…
Tøjet er god kvalitet og størrelserne passer. Vi har ventet i lang tid på tøjet, men det skulle der være en god grund til.
Okay service
Vi fik vores trøjer dog efter lang ventetid, trøjerne i sig selv lever op til pasform ift før sendte prøvemodeller. Alt i alt fint
Super fint legit
Super fint legit, god kvalitet. Meget flinkt personale.
Dejligt Stof og passer perfekt.
We worked out a solution.
23 aug 2019:
They told us the hoodies were going to be delayed by 2 weeks. It ended up being 2 months and the print of the hoodies fell off after one wash. I have now been in contact with them for a year and we can't get any form of compensation.
Edit 8 apr 2021:
We have now worked out a solution. I got 50% of the original price back.
Vores oplevelse med Studywear har været…
Vores oplevelse med Studywear har været meget problematisk, idet at der opstod nogle problemer angående vores studietur, hvorefter de ikke var villige til hjælpe med at finde en løsning til problemet.
Derudover var der oplevelser med uoprigtige beskeder, hvor den administerende direktør tydeligt fumlede rundt med ordene, og nærmest modsagde sig selv. Da vi undersøgte firmaet nærmere, fandt vi ud af, at vi ikke er de eneste, som har haft ligende problemer.
Ved det første møde med den administerende direktør, fik vi indtrykket af, at den administerende direktør kom fra et andet firma, som er CL Seifert. Den administerende direktør sagde ikke direkte at de kom fra dette firma, men navnet blev nævnt mere end en gang.
Da vi ville have svar på nogle ting, kom der forskellige svar, som ikke rigtig havde nogle sammenhæng. Imens undersøgte vi de produkter, de sælger, hvor det viste sig, at ikke alle har haft en god oplevelse. Vores lærer havde løbende sæt beskerne, hvor hun besluttede sig for at kontakte den administerende direktør og havde en samtale, som vi ser værende ubehøvlet.
Selve kvaliteten af produktet var tilfredsstillende, men vi kan ikke sige om det skyldes den lange kamp.
Hvis man ønsker en mere uddybende forklaring er man velkommen til at kontakte os.
M.v.h.
Clara Gottlieb Damgaard Nielsen
og
Kathrine Lunding
Gid man kunne give 0 stjerner!!!
Gid man kunne give 0 stjerner!!!
Jeg vil ikke en gang anbefale studywear.dk til min værste fjende. ALDRIG har jeg oplevet så dårlig kundeservice - der bliver lovet en masse ting, som ikke bliver holdt. Mohammed er ene mand i firmaet, og han gør alt for, at fremstå troværdig og "vinde" ens tillid, så man vil handle med ham. Hjemmesiden ser pæn og ordentlig ud, så man ikke falder mistanke. Han har også sikret sig godt ved at opstille en masse retningslinjer under Handelsbetingelser.
Leveringstiden er SÅ lang, og han kommer med den ene undskyldning efter den anden.
Man kan altid være bagklog... men hvor ville jeg dog bare have ønsket, at vi havde læst anmeldelser om Studywear.dk, inden vi overførte pengene! Vores trøjer er kommet d. 25. april 2019, og det er efter, at vi har rykket for dem flere gange. Betalingen skete d. 1. februar 2019, så det har taget næsten tre måneder. Vi er LANGT fra tilfredse med resultatet! Skolens logo er forkert og kæmpe stort, navnet er med kæmpe skriftstørrelse, logo fra skolen og ens navn står på samme side... Udover det så er trykket på ryggen ikke blevet særlig pænt.
Vi skrev efterfølgende, at vi ikke er tilfredse med resultatet af vores trøjer til ham, da han på forhånd havde lovet, at alle detaljer vil komme med, og at trykket kan holde i mindst 2 år. Trykket er flere steder utydeligt, og nu må vi se, om det holder i 2 år som lovet.
Vi skrev pænt til ham, om det var muligt at få nogle af pengene retur, hvortil han svarede grimt og skrev, at han vil tage fat i hans advokat, da han synes, at vi kom med trusler.
Vi har spildt vores penge hos Studywear.dk, og det håber jeg ikke, at andre vil gøre i fremtiden... men hatten af for at Mohammed har samvittighed til, at udnytte unge menneskers penge og tillid!
Held og lykke fremover Mohammed i dit lille firma. Jeg håber, at du ser alvoren i det du har gang i inden længe.
Skriv gerne til mig på Facebook, hvis i har flere spørgsmål til min oplevelse... Katrine Lund Højsager
ALDRIG VÆLG STUDYWEAR
Mohammed overholder ikke aftaler, kommer med dårlige undskyldninger og leveringen er super dårlig. Studietrøjerne lever bestemt heller ikke op til aftalen og forventningerne.
Mohammed er generelt super nedladende, manipulerende og flabet i hans måde at skrive på og truer endda med: "Du vil høre fra min advokat", fordi man sætter spørgsmålstegn ved hans fupperi.
Mohammed er generelt svær at få fat i og behandler hans kunder uacceptabelt.
Studywear er et enkeltmandsfirma, så at du vil høre fra hans medarbejdere er noget fis. Firmaet er til grin og rent fup.
- Hjemmesiden virker troværdig, men lad dig ikke narre.
ALDRIG VÆLG STUDYWEAR
Find et andet firma
Gem jeres penge, og brug på et andet firma!
To klasser fra vores skole har valgt, at bruge Studywear. Min klasse betalte 1 februar, og vi har presset på utallige af gange for, at få trøjerne, og har først fået dem d 25 april. Og så endda ikke med vores rigtige skolelogo på.
Den anden klasse har betalt i november, og har deres ikke fået deres trøjer.
Super dårlig service og og meget flabet personale. Man bliver lovet nogle ting, som bare ikke bliver overholdt.
køb ALDRIG fra studywear
Flabet personale, forkert tryk på trøjerne og de holder ikke hvad de lover
aldrig vælg studywear
Lad vær med at køb jeres trøjer hos studywear.dk. Han overholder ikke hvad han lover, kommer med dårlige undskyldninger hele tiden og udskyder hvornår trøjerne skulle komme - vi ventede mange måneder.
Trøjerne er dårlig kvalitet, trykket er grimt og ikke korrekt.
Han truer med "du vil høre fra min advokat" og generelt har han en flabet attitude når man har kontakt til ham, hvilket er virkelig uacceptabelt eftersom vi er hans kunder og har betalt mange penge for trøjerne.
De gode anmeldelser er falske, og hans firma er rent fup.
Vælg et andet firma!!
Vi var super tilfredse med medarbejder…
Vi var super tilfredse med medarbejder tøj fra studywear.
God service!
Rigtig fine trøjer herfra
Rigtig fine trøjer herfra. Varmeste anbefalinger!
Virkelig fede trøjer!
Virkelig fede trøjer! Kan varmt anbefales!
Levere trøjer af rigtig god kvalitet
Levere trøjer af rigtig god kvalitet, og pisse fantastisk service!
5 stjerner!
Jeg har for nyligt modtaget nogle trøjer og jeg elsker dem! Så fede! Hurtig levering og super god service!
Kvalitet og venlig betjening
Alt var perfekt fra vi bestilte tøjet til det kom! Det er kvalitet og venlig betjening plus en rigtig god service!
Kan klart anbefale studywear!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.