Hvis vi kunne give dem 0 stjerner så havde vi gjort det. Vi bestilte studietrøjer fra studywear i slut oktober hvor vi var blevet lovet at de ville være færdige inde for en måned. Efter vi havde be... Mehr ansehen
Studywear
Vi har bestilt rigtige mange hoodies igennem Studywear til vores Cheerleader forening. Vi har haft specifikke krav til både tryk og kvalitet, og dette har de kunnet levet op til over alle forv... Mehr ansehen
Dårlig oplevelse blev til en bedre oplevelse. 1. levering af vores studietrøjer var 2-3 måneder undervejs og var fyldt med fejl, men gennem en længere periode fik vi kontakt til Mohammed som fik arra... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Studywear består af nogle gymnasiedrenge som mener at priserne på studietrøjer er for dyre. Det har vi gjort noget ved og etableret denne virksomhed. Efter nogle års erfaring på markedet kan vi nu tilbyde priser som vi mener er passende for de studerende.
Valdemarsgade 49, 1665, København V, Dänemark
- info@studywear.dk
- www.studywear.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Bare lad vær at bestil her fra.
Bare lad vær at bestil her fra.
Vi får trøjerne (senere end forventet selvfølgelig) hvor der er 2 trøjer i vi ikke har bestilt og en trøje som mangler. Det skal lige siges at vi aldrig fik den manglende trøje.
Nogle af størrelserne er forkerte, mærkerne smitter af på stole og jakker og går i stykker på vrangen i 30 graders vask. Får vi nye trøjer? Nej. Fordi det er “meget normalt at logoet drysser lidt”.
Kan ikke anbefales til min værste fjende.
Dog skal man være i god tid da det tog godt og vel 2 måneder for at bestillingen var gået igennem til vi havde dem i hænderne. Når det er sagt var der en fejl i en af trøjerne, det var ikke noget problem at få den byttet og Studywear.dk betalte fragten. Hvis man er i god tid er det et godt sted at bestille sine studietrøjer, da det er fin kvalitet til en god pris.
Min tidligere mening om firmaet findes…
Min tidligere mening om firmaet findes længere nede på siden. Super dårlig start, endte godt - Vi fik i anden omgang hvad vi havde bestilt, så det var super
Aldrig bestil fra Studywear!!
Vi bestilte vores studietrøjer i september. Vi fik vores trøjer i december lige før juleferien, 1 måned efter alle andre klasser havde fået deres, pga. noget med told. Da vi så endelig har fået vores trøjer efter lang ventetid, er der fejl på mindst 5 af trøjerne, og vi skriver derfor til Mohammed som står for studywear. Han skriver at de vil sende nogle nye. Først vil de være der i slut januar, så slut februar og nu skriver han at de vil være der i morgen, 1 uge før vores studietur. Igennem hele forløbet har der været utrolig dårlig kundeservice, hvor kommunikation foregik over facebook, hvor jeg selv skulle skrive til Mohammed hver gang. Vil ikke anbefale dette firma til nogen. De lover guld og grønne skove, og det bliver aldrig til noget.
Folk betalte også for den trøje som de skulle have (nogle næsten 400 for eksklusiv), og alle fik den bedste kvalitet, selvom mange ikke havde betalt for det. Totalt uretfærdigt.
Aldrig bestil fra studywear ærligt
Simpelthen under alt kritik...
Simpelthen under alt kritik.... min datter har først i dag fået sin trøje 3 måneder efter resten af klassen. Nu en anden slags trøje hvor størrelsen er anderledes og samtidig møgbeskidt.
Studieturstrøjer, hvor fejl rettes!
Jeg fik min studieturstrøje fra studywear og efter at de var kommet til at sende en forkert farve, hvilket kan ske en gang imellem for et travlt firma, skrev jeg så sammen med dem, hvor de skulle have problemet forklaret først og have dokumentation på det. Efter processen, hvor de fik fejlen at vide rettede de så også op på fejlen igen. Så i alt en god oplevelse med kundeservicen herfra på trods af lidt ventetid en gang imellem 😊
Grimme trøjer og dårlig service
Grimme trøjer og dårlig service
Vores klasse havde bestilt vores studietrøjer og har ALDRIG oplevet så dårlig service. Vores levering blev gang på gang ikke leveret til tiden som aftalt. Vores farve, der eftersigende skulle være "navy" ligner en forvasket sort, så meget at vi i blev nødt til at kontakte selskabet, da vi troede, der var begået en fejl.
Desuden var der flere fejl i navnene og rygtrykket var trykt på en måde så nogle af navnene var ulæselige.
Efter vores klage til Studywear blev vi mødt af arrogance og en uvillighed til at yde erstatning for vores skader.
Godt råd: bestil IKKE fra Studywear.dk !
FRA HVG!
Nu er jeg en af dem, som er fra HVG.
Synes der var lidt kaos med trøjerne, navnene og nogle manglede at få varen. Men men men.. Mohammed var rigtig sød og hjælpsom. Han gav os service, som en rigtig hjemmeside burde. Der er kommet masser af kritik nedenunder, fordi at de er lidt utilfredse, men mange har glemt at nævne at han kom helt herud og hentede det hele og rettede op på sin fejl. Synes han fortjener 5 stjerner, for at give den gode service han gav os. Trøjerne passer med prisen. Vi er mange som købte sæt og det er rigtig behageligt at have på.
Har ik fået fornyet min trøje da vi…
Har ik fået fornyet min trøje da vi skulle have ændret noget bagpå.
Bhan di phudi service anbefaler det sleeeeeet ik yaar
StudyWears uduelige service
Vi havde bestilt studietrøjer fra StudyWear i rigtig god tid inden vi skulle på studietur. De var dog 2 måneder undervejs, og da de ankom manglede nogle hele deres sæt, andre havde brandehuller og nogle havde så utydelig skrifttype eller forkert skrift på trøjerne.
Derudover manglede der et navn på vores trøjer.
Vi blev nødt til at sende dem tilbage, hvor de nægtede at returnere dem, men derimod bare trykke det enkelte navn på alle vores trøjer, og forlangte ingen havde brugt dem efter 1 uge. Vi havde hustlet dem, og alligevel brugt dem, men vi returnerede dem og fik dem tilbage med det sidste navn på og i ligeså utydelig skrifttype som før.
Under alt kritisk, slidteste mærke jeg nogensinde har bestilt fra, og ville klart fraråde alle at købe herfra :)
Dårlig service!
Dårlig service, lang ventetid og udover det har de trykket det forkerte logo. Alt i alt, så vil jeg slet ikke anbefale dem på nogen måder!
Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.
Jeg synes servicen er rigtig dårlig
Jeg synes servicen er rigtig dårlig, da der gik næsten 2-3 måneder før vi fik vores trøjer.
Der var mange fejl på vores studietrøjer og kvaliteten er i bunden. Zaten det bare xara bos service
Fint
Villige til at rette op på fejl, men langsom kundeservice
Dårlig kundeservice, men fine trøjer.
Jeg er glad for min trøje, men bliver nødt til at skrive en anmeldelse for at min veninde kan få byttet hendes til en anden farve. Altså virkelig dårlig kundeservice, men fine produkter.
Super fede trøjer som er dejlige at…
Super fede trøjer som er dejlige at have på :)
Vores design blev rigtig flot og tydeligt så det er vi rigtig glade for
Fine trøjer dårlig kundeservice
Fedt koncept og fine trøjer. Dog plads til forbedring angående produktinformationer og kommunikation.
Mærkelig måde at drive service på
Denne anmeldelse skrives kun, fordi det er et krav fra Studywear ifm. at bytte en studietrøje i en farve, som efter levering blev fortrudt. Dette omfatter hele klassen, og ikke blot eleven, som fortrød valg af farve.
Alle var glade, og trøjerne er i god kvalitet efter model, men det er en lidt mærkelig måde at drive service på, hvis du spørger mig. Det er en ommer, Studywear.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.