2 uur gewacht op mijn bestelling
2 uur gewacht op mijn bestelling. Het duurde zo lang en met het warme weer dat de sushi zo warm geworden was dat het nog net die bedorven was.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Op 24 mei jl. voor dik € 150,- sushi besteld bij Sushi Eight in Etten-Leur. Omdat we ongeveer 2 jaar terug ook al eens hadden besteld, en de ervaringen toen goed waren, nu weer eens een keer besteld. Echter wat een teleurstelling was het. Rond 17.00 uur besteld, om 17.30 uur al geleverd, wat eigenlijk al red flags moet geven. Hoopvol de twee boxen geopend en eerste stukjes geproefd, helaas was gelijk duidelijk dat de sushi niet vers gemaakt was, het was minimaal een dag van tevoren of in de ochtend al voorbereid en koud gezet. Items die warm moeten zijn waren koud, rijst was gewoonweg hard, geen smaak en erg plakkerig. Wat een tegenvaller was dit zeg. Voor ons nooit meer Sushi Eight, we gaan weer terug naar de grote concurrent in dezelfde straat waar we wel heerlijke verse sushi krijgen. Sushi Eight jullie moeten je schamen.
Om 18:15 uur besteld, om het eten graag om 19:15 uur geleverd te krijgen. Ik type dit bericht nu om 19:50 en heb nog steeds niks. De telefoon wordt niet opgenomen. Ipv dat er netjes gebeld wordt dat het er later is, wordt er gewoon geen contact opgenomen. Dit is niet de eerste keer dat het eten te laat komt, maar dacht na enige tijd; laat ik het nog eens proberen. Dit is dus de aller aller laatste keer dat ik hier bestel. Zeker als ik andere reviews lees, waarover het ook vaak gaat dat het eten te laat is. Bij een belletje, kan ik het nog begrijpen, maar niks van je laten weten spant de kroon. Ze sluiten om 20:30 uur, ik ben benieuwd of ik voor die tijd mijn betaalde eten heb… manman wat een balle tent.
Jezus wat slecht! Om 18 uur besteld, konden het tussen 18.30 en 18.45 ophalen. Om 20 uur liepen er de deur uit! En de sushi was echt in het bakje gefrot en viel uit elkaar. Echt slecht!
€73,- betaald voor 24 sushi en 4 handrolls.
Die 24 sushi’s waren in een veel te klein bakje gefrommeld zodat voordat je ruimte had om ze er fatsoenlijk uit te kunnen pakken, de eerste 5-6 in stukken vielen.
Dit is niet leuk sushi eten.
Dus meteen opgebeld en mijn ervaring netjes gedeeld.
Ik werd zéér vervelend en brutaal te woord gestaan dat het mijn fout was dat ik het bij het bestellen niet erbij had gezet dat ik aparte bakjes wilde.
Toen ik vroeg wat zij er zelf van vond om op deze manier te leveren zei ze dat ze al 2 jaar open waren en nooit problemen waren geweest. Ik moest het de volgende keer maar vermelden bij de opmerkingen van de bestelling.
Volgende keer? Denk het niet!!!
(De sushi zelf is lekker, maar dit soort service hoort gewoon niet. De brutaliteit aan de telefoon: schandalig!)
Bestelling voor 17.40u is om 19.40 nog niet bezorgd, telefoon wordt niet opgenomen. Maar afwachten of er ooit nog iets komt
Om 16 uur een bestelling geplaatst voor tussen 18.30 en 18.45 uur.
Om 18.55 uur gebeld. Er werd gezegd dat het eraan kwam maar on 19.30 uur nog geen bestelling. Wel loempia's en nog een sushi gratis gekregen maar toen ik belde kreeg ik excuus dat zij het ook druk hebben. En dat voor 75 euro!
Zeer slechte service. Dit was niet de 1e keer bij een bestelling vooraf dat ze de tijd niet na kwamen. Ondanks gratis producten klant kwijt bij deze.
We bestellen bijna wekelijks bij Sushi Eight Drunen. Zijn er zeer tevreden over. Echter woensdag 17 december zijn de dagaanbiedingen ineens verdwenen van de website. Gebeld met een medewerkster, die reageerde dat de bazen van Sushi Eight dit hadden besloten ivm de feestdagen.....Nou is 17 december toch geen feestdag.... Strategie is belachelijk en zijn overgestapt naar de concurrentie
Altijd lekker en vers gemaakt veel keus en vriendelijk personeel echt een aanrader
Pokebowl besteld bij sushi-eight in Wijchen en hij was heerlijk! Goed gevuld, verhouding rijst/topping was goed. Saus apart erbij is handig, kun je zelf doseren.
Met kortingsactie ook nog eens niet duur.
Telefonisch voor € 98,- besteld.
Bij het ophalen wilde met een briefje van € 100,- betalen.
"Nee meneer, dat kunnen we niet aannemen"
Hoezo niet, waar is aangegeven dat je niet met 100 mag betalen?
"Ja nergens, maar dat kunnen we niet aannemen"
Eh sorry maar geld is geld en 100 is gewoon een wettelijk betaalmiddel dat je ook niet mag weigeren.
"Ja nogmaals sorry, maar dan moet je het maar bij de bank wisselen"
Uiteindelijk hebben we dan maar gepind.
Hadden we alles maar laten staan, want we hadden ook nog bedorven vlees op de sushi!!
Erg teleurstellende Sushi Eight in Berkel-Enschot sinds de Aziatische kok weg is... Niet klantvriendelijk en slechte kwaliteit sushi , niet vers!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.