Svenska Dagbladet Bewertungen 81

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har påtvingat mig en prenumeration som jag aldrig haft för avsikt att teckna. Vad jag tecknade var en gratisprenumeration på ett par månader, vilken de på eget initiativ gjorde om till en betalpre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING för ett prenumerera på SvD. Jag har en helgprenumeration på SvD fre-sön och trots att jag kontaktat SvD fem ggr så har de vägrat att hjälpa mig med att jag får tidningen utdelad som den ska un... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lockar in en med bra erbjudanden för att sedan låta det går över i en prenumeration med 6 månders BINDNINGSTID. Tror många med mig känner sig lurad att man dras in i detta med någon finstilt text som... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Läst tidningen i många decennier, den var utmärkt. Förutom några mycket kompetenta journalister och skribenter är tyvärr språket sedan ett antal år tillbaka slarvigt, ofta ren svengelska. I tillägg... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pressedienst
  2. Medienunternehmen
  3. Medienhaus
  4. Zeitungsverlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Sveriges ledande mediesajt - SvD.se. Svenska Dagbladets nyhetssajt låter läsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Uteblivna leveranser på helgerna

Jag har beställt helgprenumeration men inga tidningar levereras till mig på helgerna. Jag förstår ärligt talat inte vad jag betalar för. Har varit i kontakt med kundtjänst angående uteblivna tidningsleveranser, men ingenting har lösts - fortfarande ingen tidning på helgerna. Och nu svarar inte ens någon på kundtjänst, så det finns inget sätt att nå dem. Aldrig varit med om något liknande, fullständigt värdelöst!

16. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag tycker att tidningen ger inte så…

Jag tycker att tidningen ger inte så mycket därför har jag sagt upp tidningen med sista januari 2024.
Som straff har jag fått extra faktura på 400 kr troligen för förlorade inkomster.
Det är egentligen inte så konstigt att tidningen pressar tidigare prenumeranter på pengar med tanke på kvaliteten av tidningen.
Jag kan säga att jag kommer aldrig att köpa tidningen någon gång i mitt liv. Jag har inte varit med om något liknande på utpressning av pressen. Det här kommer jag att anmäla till konsumentverket .
Therese Börjevik

23. Jänner 2024

Sport i tv

Sport i tv
Jag löser pappers tidningen varje dag o är mycket positiv men nu är jag kritisk till Er nya layout på ”Sport i tv”. Den som Ni ändrat på
var uppdelad efter idrottsgren Nu ändrat till efter kanal. Ex Ishockey var alla matcher under rubriken med respektive kanal Man fick en klar överblick. Nu skall man söka
under vilken kanal matchen visas.
Är ej intresserad att köpa en kvällstidnig för att få överblicken.
Ändra tillbaks!!!
Mbh Erik

13. Jänner 2024

Haag och Israel

Varför skriver inte ni något om kommande anmälan från Sydafrika till domstolen i Haag om Israels krigsbrott i Gaza. Helt obegripligt och visar ett ställningstagande som tidningen genom detta avslöjar.
Ska man som tidning förmedla händelser i Sverige och världen krävs skärpning

10. Jänner 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

SvD helgbilagor är ju roliga men det är…

SvD helgbilagor är ju roliga men det är helt hopplöst att anmäla utebliven tidning. Fungerar varken på appen i mobilen eller datorn. När man ringer är det köer, och man får kompensation i pengar istället för förlängd period. Detta under en prov premumeration men klart undermålig struktur hos SvD. Hoppas på att de satsar på en utveckling från SvD håll innan jag på allvar skulle överväga att prenumera. Deras digitala tidning har bedrövligt mycket reklam som gör att bläddringen hoppar/från en provperiodare

16. November 2023

Dåligt företag oseriösa

Dålig leverans företag, dem ljuger att har kommit hem och jag ville inte ta emot paketet! Trots att jag väntade hela dagen.
Har väntat nu 2 dagar och sen fick meddelande att dem skulle komma på måndag . 3 dagar nu jag har stannat hemma .

21. September 2023

Teckna INTE SvD via Klarna och lita inte på villkor som anges vid tecknande

När man valt betalning med Klarna så kan man inte stoppa betalning utan att samtidigt radera betalningsmetoden från alla andra leverantörer som man har använt Klarna till.
SvD´s kundtjänst hävdar dessutom att uppsägning måste ske en vecka innan, trots att kvitton och alla besked man får vid tecknande av prenumeration säger att man kan säga upp när som helst innan prenumerationsperiodens utgång. Via Chat och mail till Kundtjänst så får man svar typ "goddag yxskaft". Katastrof Schibstedt / SvD

21. August 2023

Kan ej betala

Tidningen är OK, men att endast erbjuda Klarna som betalmetod är bannemig inte acceptabelt. Återinför någon typ av betalning som INTE kräver inloggning på Klarna!

18. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skickar reklam-sms klockan 07.30 mitt…

Sveriges enda läsbara tidning? Jovisst. Men att skicka reklam-sms som väckning vid 07.30 i semestertider är banne mig snudd på krigsbrott. Då förtjänar man inte mer än 1/5 i betyg. Röstar med plånboken och återkommer inte som kund till ett företag som hatar sina läsare på det viset.

28. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag kan inte längre förnya min…

Jag kan inte längre förnya min prenumeration, då man numera inte kan betala med kort. Oavsett betalningsval så kräver SVD numera att man har ett Klarnakonto som jag dessvärre inte har och inte vill skaffa, då det kräver bankid.

Tråkigt värre för en annars väldigt bra tidning, men jag har väldigt svårt att se varför man måste legitimera sig med bankid för att kunna få prenumerera. Nu blir det GP.se och Di.se som gäller framöver istället.

/SVD-prenumerant sedan 10 år tillbaka

2. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nästan omöjligt att avsluta prenumeration

Är rätt chockad över hur svårt det var att avsluta online prenumerationen på en seriös tidning som SvD - liknar inget annat än ett bluff-företag.
Man behöver för att avsluta prenumeration klicka sig igenom genom ca sex sidor på deras hemsida varav åtminstone en ser ut som att man är färdig med processen (men icke). Denna tabbe gjorde jag första gången och avslutade alltså inte prenumerationen när jag trodde det.
Nästa gång genomförde jag hela processen och fick meddelande att prenumerationen hanteras manuellt och att de återkommer inom 2 arbetsdagar. 8 dagar senare var jag fortfarande prenumerant och mer pengar hade dragits från mitt konto.
Skriver då till kundtjänst som ska återkomma inom 2 dagar.
Fyra dagar senare har inget hänt. Ringer då kundtjänst och får äntligen avsluta min prenumeration. Varning! Välj DN istället.

8. Februar 2023

VARNING - köp INTE prenumeration på nätet

Har fått riktigt dåligt bemötande av Svenska Dagbladet. Jag avslutade min prenumeration samma dag som jag köpte den. Jag fick dock inget bekräftelsemail om detta. Häromdagen drogs pengar från mitt konto för en ny månadsprenumeration varav jag kontaktar deras chatt för att förklara att jag har avslutat prenumerationen sedan tidigare. Efter ett tag skriver kundservicemedarbetaren "en sekund, ska kolla på ditt ärende vidare", varav han stänger ner vår chatt. Jag ringer upp deras kundservice, efter att ha stått i kö i 30 min, och förklarar hur det ligger till. Denna medarbetare säger att hon ska återkomma till mig under dagen på mail när hon läst in sig mer på mitt ärende. Jag har dock inte fått något mail sedan dess. Så min rekommendation är köp INTE deras prenumeration på nätet och om ni ska göra det, se till att ha bevis på att ni avslutat prenumerationen.

1. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sveriges bästa dagstidning. Tack för att ni finns!

Jag har i stort sett bara gott att säga om SvD! Sveriges bästa journalistik (en månsidig sådan med perspektiv från mer än ett håll) och enligt mig den stora dagstidning i Sverige som håller högst journalistisk kvalitet. Jag har heller aldrig upplevt de problem med prenumerationen som en del här verkat uppleva. Trogen prenumerant sedan flera år med kortare avbrott emellan (detta gäller den digitala tidningen - märk väl). Kan varmt rekommendera SvD! Och detta från någon som inte drar sig för att komma med kritik (ibland mördande sådan) när det är motiverat.

15. September 2022

Tog en månad på prov

Tog en månad på prov, under den månaden missade dom att leverera tidningen 3 gånger, två gånger kompenserade dom det?!
sista gången var näst sista dagen då han prenumerationen gå ut så då kompenserade dom det inte ens.
Vill ni vara säkra på att få eran tidning då är det absolut inte SVD ni skall prenumerera på
rekomenderar verkligen inte denna tidning

5. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drog pengar 2 gånger fast man inte…

Drog pengar 2 gånger fast man inte beställt mer än 1 gång. bara 50 kr men gör de så med alla sina kunder blir det en slant. när man presenterar dragningarna säger de att det inte är bevis nog, och måste komma med bank intyg vart betalningen gått. De är otroligt långsamma i din kommunikation allt för 50 kr.

11. August 2022

Varning för SvD!!

Varning för SvD!!! Jag hoppade på ett prenumerationserbjudande som lät väldigt lockande. Betalning drogs omgående från mitt kreditkort och det är inga konstigheter där. jag fick även ett kvitto för betalningen på min mail.
Men månaden efter så hade samma summa dragits från mitt kort en gång till. Jag tittade i min mail och där fanns en faktura för samma period som jag hade betalt första gången, men som nu hade dragits en gång till.
Jag försökte under några veckors tid få kontakt med kundtjänst helt utan resultat. Till slut så ringde jag och kom fram till en medarbetare som ville att jag skulle maila OCR-nummer för den första betalningen. Problemet är att det var en kortbetalning där OCR aldrig användes. Jag hänvisade till kvittot de hade skickat, men det kunde tydligen inte hjälpa honom. Till slut så bad han mig att skicka kopia på kvitton och betalningar för en kontroll. Dock till en annan mailadress som enligt honom var mer prioriterad (kundsvar(@)svd.se). Jag har dock inte hört någonting från dom än. Eller jo det har jag. Numera så terroriserar de min mailadress och telefon då de vill att jag skall fortsätta prenumerera. Nej tack, aldrig mer!

11. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SvD - en desperat tidning med fula metoder

Jag fick en period samtal från SvD om att köpa prenumeration, trots alla tjänster som ska förhindra telefonförsäljning. När dom började ringa varje vecka ringde jag dom istället. Dom lovade att ta bort mitt telefonnummer. Istället kommer nu sms om att jag ska köpa abonnemang. Jag kommer ALDRIG KÖPA NÅT VIA TELEFON. VAD ÄR DET SVD INTE FATTAR?
oseriösa och vägrar släppa taget om potentiella prenumeranter. Lägg ner ert otäcka lilla blad på 10 sidor!

29. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr