Yksi osamaksu olemassa Svean kautta, toista pienempää ei saanut laskullakaan vaikka ei merkintöjä ja tulot riittävät. Makselen olemassa olevan pois ja kierrän tämän firman jatkossa kaukaa.
Svea Inkasso är en tandlös penninghungrig tiger. Jag hade kundfordringar på ca 150.000, varav de inte lyckats hämta tillbaka en spänn av dessa. De pengar jag återfått är de jag själv lyckats få kunder... Mehr ansehen
Totala sjörövare som köper fakturor från andra företag under oklara former och lägger på precis vad de vill under falsk förevändning att man inte skött sig. Skita på er era mammaknullare jag ska ha ti... Mehr ansehen
Svea ekonomi skickar ut blufffakturor åt de företag de samverkar med för transaktioner som aldrig inträffat, undviker alla nätshoppar som samverkar med Svea Ekonomi då de försöker skrämma människor me... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Finanzdienstleistungsinstitut
- Alternative Finanzdienstleistungen
- Finanzberater
- Finanzinstitut
- Pensionsfonds
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Svea Ekonomi erbjuder tjänster såsom kreditupplysning & kreditbevakning, faktura- & reskontraservice, finansiering & inkassoservice, outsourcing.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Undvik om möjligt
Undvik om möjligt, enbart ute efter att lura till sig pengar ifrån sina kunder. Missade att betala en faktura, fick en påminnelse på 60 kr vilket väl okej. Hade dock kunnat skötas bättre om man hade haft kundnöjdhet som fokus. 2 dagar efter att påminnelsen dök upp kommer inkasso kravet (varit påsk helg).
Kommer i fortsättningen aldrig handla…
Kommer i fortsättningen aldrig handla utav företag som har svea som betalningsalternativ. Otroligt otrevligt kundbemötande. Fruktansvärt dålig hantering av ärenden där de inte har koll på vad kollegorna säger. Rekommenderar medmänniskor att välja andra företag som inte har svea med i affären. Jag hoppas ändå att övrig personal lyssnar till de sista jag pratade med, som faktiskt hade bra kundbemötande och blir bättre på kundbemötande i framtiden. Man sitter inte och suckar åt sina kunder i telefonen och man får ha överseende med att kunder ifrågasätter att fakturor ökar med 10 minuters mellanrum.
Tyvärr går det inte att ge noll…
Tyvärr går det inte att ge noll stjärnor. Kort handläggningstid, fick inte fakturan via mail.
Sen skickar dom ut påminnelse som uppenbarligen tar över en vecka på sig att komma fram, och så skickar dom ut inkasso någon dag efter att påminnelse anlänt. Så trots att jag betalade dagen efter jag fick påminnelsen så fick jag betala in 186:- till för inkasso idag. Stram tråkig personal på deras kundtjänst som fick en att känna sig som en otroligt usel människa. Kommer ALDRIG handla via faktura hos någon som har Svea som betalningsalternativ. Känner mig både upprörd och otroligt ledsen efter kontakt med deras kundtjänst. Dom mjölkar ur varenda krona dom kan ifrån sina kunder.
Dessutom ränta på förseningen utöver inkassoavgift på 180:- och påminnelseavgift på 60:-.
Aldrig aldrig aldrig mer!!
Otroligt dåligt kundmottagande
Skickar påminnelseavgift när jag inte fått första fakturan då de hade skrivit fel mailadress..
Jag ringer för att reda ut och "Ebba" på deras kundmottagande är otrevlig och gör inget för att rätta deras del.
Ger dig missnöjda kunder.
Skickar faktura med epost som inte är korrekt utformad så den landar i skräpposten... 60 kronor i påminnelseavgift direkt, tråkigt på en faktura på 200 kronor. Inte särskilt kundvänligt. Undviker dem som pesten, rekommenderar webbhandlare att använda någon annan betalleverantör om man vill ha glada kunder.
Sain huomautusmaksun koska maksoin…
Sain huomautusmaksun koska maksoin laskun etukäteen ennen kuin lasku tuli sähköpostiini. Kysyin asiasta ja vastauksena tuli että olen maksanut laskun liian aikaisin, pitäisi maksaa vasta kun lasku tulee, ja kehoitus että maksaisin isomman summan kuukausittain kuin vaadittu,
koska korko kasvaa. En suosittele.
Jag köp en säng från chili och vilade…
Jag köp en säng från chili och vilade Svea ekonomi mistake of my life jag returnera sängen och Svea stickade en faktura för delbetalning avgift på 340 kr but karma will bit you in a***
Please never trust this company
Please never trust this company. This review is for SVEA EKonomi Sweden. I went to a beauty clinic and the reception told me to get this loan from SVEA instead of paying via KLARNA and that is how the headache started. I was paying my debt every month then I received an invoice from a third party company that I have to pay a huge amount of money as a punishment because I paid less than the new invoice (claiming a new amount to pay ) SVEA sent to me by post!! I never got such a letter because I moved to a new place a few months before they post me the invoice. However, my address was registered in Skatteverket. I called them but no help at all! They do not use KIVRA and they only use it for SVEA INKASSO!!! which is funny. sounds like they want you not to receive the invoice so that they can later charge you via the INKASSO. Then they make sure that you got the charge by sending via KIVRA instead of posting! they have my email and phone number. they never bothered to call me or email me instead they immediately send me a fine. As I see and hear from other customers this is the way they earn money by simply rubbing you.
In the end, I paid twice the loan. This company must be reported.
Noll kundorientering och de gör allt…
Noll kundorientering och de gör allt för att få ut så många kronor som möjligt från sina kunder, riktigt sunkigt. Dålig kundservice som inte går att nå.
Rekommenderar varmt att använda klarna om ni ska köpa på faktura.
Aldrig i hela mitt liv igen.......
Största och värsta lögnarna. Påstod att dom skickade fakturor men dom hade inte skickat någon på över 1 år, från knappt 2000 till över 5000kr sedan en månads tillökning på 600kr nästan. Köp inte eller delbetala.
Varnar er. Undvik dom till varje pris annars får ni kanske samma sak eller värre.
Helt sjuk dålig service
Helt sjuk dålig service, och det är bara deras väg som gäller o ingenting annat!
Sämsta betalningsalternativ
Sämsta betalningsalternativ, fick inget faktura men sedan får jag påminnelse avgift med fakturan.
Efter att ha betalt allting, får jag mejl att jag betalade lägre än vad jag skulle. Vilket stämde ej!!! Och sen för att få tag på någon i deras kundservice, måste man stå i kö för 30 minuter!!!!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Sämsta kundtjänst som går att få.
Jag la beställning och tänkte inte på att kolla upp Svea ekonomi innan.
Tyvärr......
Råka glömma bort fakturan pga jag bruka handla via Klarna etc och om man handlar via ett nytt, som nu Svea ekonomi i detta fall så är det lätt glömma bort. + Dom Bruka skicka ut påminnelse någon dag innan så man inte missar.
Kontaktar dom och dom påstår dom skickat ut påminnelse innan förfallodagen.
Bullshit.
Ha inte fått någon påminnelse eller liknande och fick idag påminnelse via brev och givetvis med avgift.
Betalade direkt givetvis.
Första och sista gången via Svea ekonomi AB.
Aldrig mer!!!!
Ja jag vill ge minus några miljoner i…
Ja jag vill ge minus några miljoner i betyg men det går ju tyvärr inte!! Sååå jäkla kasst! Ska aldrig mer handla på faktura från Svea!! Tacka vet jag klarna! Jag varnar er alla!! När min faktura var någon dag sen, skapar dem ett konto?!? Som växer och växer om man inte betalar nån administrations avgift som ingen meddelat om??
Svea Bluff och Båg Inkasso
Förtjänar inte ens en stjärna i betyg. Girigare och icke kundvänliga företag finns inte. Min sambo missade att betala en faktura med förfallodatum den 3/12/2020. Den 15/12 får hon en påminnelse i brevlådan daterad den 8/12. Hon betalar fakturan + påminnelseavgift (60 kr) samma dag. De går sedan TVÅ (!!!) dagar innan ett inkassokrav skickas ut om 180 kr. Vi ringer upp deras vidriga kundservice och förklarar att under rådande omständigheter (jul / covid-19) att det är en extremt långsam postgång men får inget gehör överhuvudtaget. De visar ingen som helst förståelse (aldrig varit sen med betalning när man använt sig av Svea eller betalningsanmärkningar) och detta var sista gången vi använde oss av dem. Vi kommer från denna dag gladeligen bojkotta företag som använder sig av Svea Inkasso och se efter andra alternativ istället. Jag hoppas innerligt att KO (Konsumentverket) som har Svea uppe i domstol får en vinnande dom och att Svea snart är ett minne blott. Riktigt sk*tföretag som det stinker lång väg ifrån. Aldrig mer Svea Inkasso! Parasiter.
Riktigt fula metoder!
Beställde en vara 2020-11-16 för 685 kr. Fakturan skickades per mail, tydligen, 2020-11-19, tre dagar efter beställningen, helt klart i syfte att få kunden att glömma. Fakturan hade extremt kort förfallodatum, 13 dagar (2020-12-02), är det ens lagligt? Missade den digitala fakturan. Påminnelse kom per post stämplad 2020-12-07 med påminnelseavgift 60 kr. Påminnelsen hade inget angivet förfallodatum! Transaktionen för hela beloppet inklusive påminnelseavgift gick igenom 2020-12-14. Två dagar senare, 2020-12-16, kom ett mejl med ytterligare faktura på 745 kr plus administrativ avgift 45 kr plus ränta 5 kr = 795 kr. Räntan påfördes alltså på förfallodatumet utan att förfallodatumet meddelats. Loggade in på Svea Ekonomis Mina Sidor och där var betalningen på 745 kr registrerad, men kravet på 5 kr ränta plus 45 kr administrativ avgift kvarstod. Betalade detta 2020-12-18. Det har inte gått en månad sedan fakturan kom och saken jag beställde har gått från att kosta 685 kr till 795 kr. Alltså 110 kr eller 16 % mer! Fantastisk avkastning på kort tid för ett företag som utnyttjar varje kryphål för att bedriva vad som närmast kan beskrivas som utpressning. Jag kommer gå långa omvägar runt Svea Ekonomi i fortsättningen och ta varje tillfälle att dela min upplevelse med andra.
Sämre än Svea ekonomi har jag aldrig sett
Sämre än er har jag aldrig sett , ni gör alt för att få extra avgift , fuskar och tjuvar .
Köp aldrig nåt via Svea eller ta aldrig lån från dom .
Går inte att schemalägga betalningen VA! Vakna detta är 2000-talet...
Tyvärr kan jag som kund inte byta betaltjänst, men något företagen borde göra för deras kunders räkning. En helt urusel betaltjänst. Det går exempelvis inte att schemalägga betalningen till förfallodatumet utan det måste man hålla koll på själv. Har ni inte lärt er något av konkurrenterna, ex vis Klarna???
VD Lennart Ågren skriver på deras hemsida "vi har bland annat smarta betallösningar för e-handel"... om han inte tycker schemaläggning är smart så undrar jag undra vilken IQ han riktar sig till...
Tyvärr går det inte att sätta noll stjärnor på SVEA..
Riktig tjuvar
Riktig tjuvar , köp aldrig via dom ,ta aldrig lån från dom.
Lurendrejeri
Lurendrejeri
Lurendrejeri, av någon anledning säger de att betalningen ej accepterats. Inget meddelande ingen notifikation:-(
Men glatt en faktura med dröjsmål.
Du kan betala i förväg bara vilket de tjänar penar på. Folk klagar på klarna men Klarna är en dröm jämfört med svea ekonomi.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.