Swim & Fun Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service. Havde et problem med en pool pumpe - så kontaktede dem og de sendte straks et helt nyt sæt. Det blev leveret dagen efter. Højeste anbefaling herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min klorinator fick frispel och ville inte fungera. Mailade och fick hjälp direkt. Idag kom den nya på posten👍 Tack så jättemycket för all hjälp! Ni räddade semestern.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har nu haft hjälp av deras fantastiska kundtjänst. Båda gångerna har jag fått den bästa service man kan önska sig. Första gången fick jag hjälp av en kundtjänstmedarbetare som heter Jenny Lew... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nam Nguyen svarte på min fortvilte henvendelse. Min bassengrobot sluttet å fungere grunnet vann i start/stopp boksen. Proshop som solgte meg roboten henvendte meg videre til Swim & Fun da det var denn... Mehr ansehen

1. Day-Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Swim & Fun er i dag nordens markedsførende distributører af alt til poolen: poolpakker, vandplejemidler, varmepumper, filtersystemer … m.m. . Virksomheden blev grundlagt i 2006 og tegnes af et meget erfarent team af medarbejdere med mange års brancheerfaring. Det er Swim & Fun’s målsætning altid at være på forkant med udviklingen af nye, prisrigtige og innovative koncepter indenfor havepools. Alle Swim & Fun’s produkter leveres i flot fuldfarvet salgsemballage. Der medfølger altid manualer på alle nordiske sprog.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god service

Super god service.

Det blev leveret dagen efter.
Højeste anbefaling herfra.

16. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frustrerende swimmingpool

I går var jeg en ud af 8 voksne, som skulle samle swimmingpoolen Gre Dream Pool 120, KIT610ECO. Efter 10 timers hårdt arbejde var det stadig ikke lykkes os.
Manualen/byggevejledningen var under alle kritik. Der var ikke noget samlet hæfte. Det var løse A4-ark, der var meget rodede og usammenhængende. Instruktionen var skrevet med meget små bogstaver, og efterlod ikke nogen logisk sammenhængende forståelse af, eller overblik over, hvad der skulle gøres. Den synes gang på gang at indeholde manglende oplysninger. Det var et en stor frustration at arbejde med. Vi havde den oplevelse, at selvom instruktionen ikke nåede dertil, hvor den overskred grænsen for at modarbejde os, så var den lige på kanten hele tiden.
Det er simpelthen ikke acceptabelt eller sikkerhedsmæssige forsvarligt for en konstruktion, som skal bære 21 tons vand (!!!).
Til sådan et arbejde bør der være en dansk trin-for-trin vejledning (ligesom lego).
Swim & Fun, det kan I kun gøre bedre!

12. Juli 2026

Hej Ulrik,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den desværre har været meget frustrerende i dette tilfælde.

Vi er kede af at høre, at monteringen af jeres Pool ikke levede op til forventningerne. Vi kan godt forstå, at det er en stor skuffelse, når otte personer har brugt en hel dag på projektet uden at komme i mål. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi tager din feedback meget alvorligt og ser ind i det med det samme da en mere overskuelig og detaljeret trin-for-trin vejledning vil være en stor forbedring.
Hvis I stadig er i gang med monteringen, vil vi meget gerne hjælpe jer videre. Kontakt gerne vores kundeservice på 7022 6856, så vi kan komme i mål sammen.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback. Den er værdifuld og hjælper os med at arbejde for en bedre oplevelse for fremtidige kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min klorinator fick frispel och ville…

Tack så jättemycket för all hjälp! Ni räddade semestern.

19. Juni 2026

Hej Fredrik,
Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi er super glade for vi kunne hjælpe og at sommeren for alvor kan udnyttes.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt swim and fun klor produkter…

Har købt swim and fun klor produkter til poolen og tænk, så smart og sikre dåser at man ikke kan vride dem op. Hvad med at bruge en lukke anordning man kan få op, så man kan bruge produktet.... også uden at man skal bruge vold og redskaber til hjælp.

29. Juni 2026

Hej Gitte

Tak for din feedback. Dåserne skal selvfølgelig ikke være svære at åbne. De er udstyret med en sikkerhedslukning, hvor man skal trykke låget ned, samtidig med at det drejes, for at åbne dem.

Hvis du oplever, at låget stadig ikke kan åbnes, eller at der er noget galt med produktet, er du meget velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med at finde en løsning.

Swim & Fun teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god oplevelse med Swim & Fun…

Det var en god oplevelse med Swim & Fun - altid positive og problemløsne i Deres handeltanker.

26. Juni 2026

Hej Claus
Tusind tak for de flotte ord! 😊 Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Swim & Fun. Vi sætter stor pris på din feedback og bestræber os altid på at være positive og finde de bedste løsninger for vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os.

De bedste hilsner
Swim & Fun

Service i top

Super god service i forbindelse med forespørgsel på reservedel.

24. Juni 2026

Hej Andreas,
Tusinde tak, vi er glade for du har haft en god oplevelse i forbindelse med din søgen efter din reservedel.
Bedste hilsner, Swim & Fun

Effektiv og venlig kundeservice

Kom igennem med det samme til kundeservice, sød, venlig og behjælpsom dialog med Shaan.
Varmepumpen var fikset samme dag, meget tilfreds.

18. Juni 2026

Hej Lars,
Tusinde tak for din anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe.
Vi lader de pæne ord gå videre til Shaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en udfordring med min pool robot

Havde en udfordring med min pool robot, som blev håndteret super professionelt og hurtigt, så vores pool igen fremstår ren og fin. Fem stjerner til kundeservice hos Swim & Fun

14. Juni 2026

Hej Lars,
Mange tak for de flotte ord, vi laderne roserne gå videre.
Vi stræber alitd efter en hurtig og professionel service og er glade for det er netop dette du oplever.

Mycket hjälpsamma.

Mycket hjälpsamma.

9. Juni 2026

Hej Johan,
Det sætter vi pris på, det er altid vores intention.

SUPER SERVICE

Jeg har en varmepumpe 1401 til min pool, hvor flow switch var gået i stykker. Jeg kontaktede Swim & Fun og talte med Niclas og Shaan, som var super service mindede og sørgede for at min sag blev behandlet med det samme (det er jo ved at være sommer og jeg vil jo gerne have varme i poolen :-). Jeg tog min varmepumpe med ud til Swim & Fun kontoret, hvor Carsten, deres tekniker, indenfor meget kort tid skiftede flow switch og checkede min pumpe. Det gik super hurtigt og en meget positiv oplevelse. Nu er min pumpe geninstalleret derhjemme og temperaturen nærmer sig min målsætning (28 grader :-)). Tak til Swim & Fun - super service. Klar anbefaling herfra. mvh Michael

19. Mai 2026

Antwort von Swim & Fun

Mange tak for de flotte ord Michael, vi er meget glade for at vi kunne hjælpe og at din pool kan holde varmen igen.
Vi giver de pæne ord videre.

Effektiv og god service.

Effektiv og god service.
Købte en poolrobot, hvor strømforsyning var defekt.
Tog kontakt til Swim and Fun, som sendte en ny som jeg modtog dagen efter.

11. Mai 2026

Antwort von Swim & Fun

Tusinde tak for din anmeldelse Palle, vi stræber altid efter en god service, vi er super glade for vi kunne hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a part that broke during winter…

I had a part that broke during winter and the customer service responded fast to supply a spare part, very happy!

7. Mai 2026

Hi Jean-Philippe,
We are very pleased that we could help, and your product is back running.
Best regards Swim & Fun

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Jeg havde købt en solceller udendørs bruser, der ikke fungerede optimalt. Snakkede med firmaet, og dagen efter sendte de mig et nyt. Kun rosende ord herfra

7. Mai 2026

Hej Lars,
Mange tak for din anmeldelse og de fine ord, vi er blot glade for at kunne hjælpe.

Fantastisk Basseng-varmepumpe .

Fantastisk Basseng-varmepumpe .

Jeg hadde imidlertid noen spørsmål .

Disse ble raskt besvart av fagfolk.
Takk for hjelpen , og god sommer
😎

5. Mai 2026

Hej Oddvar
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med basseng-varmepumpen, og at du fikk rask og god hjelp fra vårt fagteam da du hadde spørsmål.

Vi setter stor pris på anbefalingen din, og ønsker deg en riktig god sommer og mange deilige timer i bassenget! ☀️

Top top kunde service

Top top kunde service. Min pool robot har haft et par skavanker, det kan jo ske, og begge gange har Swim & fun løst det uden gener for mig.
Det i sig selv gør at jeg holder mig til deres produkter.

20. April 2026

Hej Kasper,
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at hører du har haft en god oplevelse og din poolrobot er tilbage, køreklar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en utæt affugter

Jeg har en utæt affugter, som jeg ville oprette en reklamation på. Efter en del mislykket forsøg, ringede jeg til Eeese aircare. En meget flink og hjælpsom medarbejder, Shaan, tog min sag, og nu glæder jeg mig til at modtage en ny affugter. Prima service!

13. April 2026

Hej John,
Tak for din fine anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at Shaan kunne hjælpe dig 😊

Med venlig hilsen,
Eeese Aircare teamet

Super god service

Super god service og hurtig reparationstid. Min pool robot fik udskiftet motor på garantien uden problemer og service desk er meget løsningsorienteret.

8. April 2026

Hej Per,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vi glade for at hører.
Vi stræber altid efter at give den bedste rådgivning og kundeservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en utrolig god service hos jer og en speciel tak til Nam Nguyen for håndteringen af reklamationen.

23. Oktober 2025

Antwort von Swim & Fun

Tak for din fine anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at Nam Nguyen kunne hjælpe dig 😊

Med venlig hilsen,
Swim & Fun teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var osäker på hur jag skulle bli bemött…

Var osäker på hur jag skulle bli bemött med tillbaka sändning av just min ej fungerade pryl.
Trodde det skulle bli en krångligt. Men det blev jätte enkelt. Så tacksam för bemötandet jag fick av trevlig personal. Allt ordnade sig så bra. Kommer att även i fortsättningen att hålla mig till Swim and fun sina produkter.

17. Oktober 2025

Antwort von Swim & Fun

Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med den service du fått och att processen kring returen fungerade smidigt.
På Swim & Fun strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder professionell rådgivning och högkvalitativ service. Din positiva feedback är därför mycket värdefull för oss.
Tack för att du valt våra produkter.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Vänliga hälsningar,
Swim & Fun // Nam

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr