Sydfisk AB Bewertungen 211

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkter till dörren. Saknar säljarna med lite extraförsäljning, personlig service. Förstår att den nya leveringsmetoden är mer lönsam och ger fin service också med ett leende. Ska ni s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kommit överens om leverans mellan 18-20, i ett telefonsamtal. Dagen för leversns kom meddelande att nu gällde 16-18, och jag accepterar. En förvånad hustru noterar leverans 15.45, själv var jag ute... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina fisken! Såg väldigt fin ut vid leveransen, ser fram emot att äta den! Om jag skulle klaga på något så är det att laxbitarna inte var paketerade i varsina fack i plasten. Jag noterade inte dett... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KUNDER SEDAN LÄNGE! Vi har ju varit kunder sedan länge och hade vi inte varit nöjda med: - varorna och dess kvalité - utbudet av varor - anpassning av mängd - service och inte minst ett alltid... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

6. Lebensmittel-Lieferservice

Über Sydfisk AB

Vom Unternehmen geschrieben

Besök vår hemsida

Sydfisk har sedan 2010 levererat fisk, kött och skaldjur till 10.000-tals nöjda kunder i södra Sverige. Fokus har alltid legat på att leverera den bästa kvaliteten till ett schysst pris. Vi kan ha varit första fiskbilen i Sverige som sålde msc-märkt torskrygg - något vi fortfarande gör idag.

Vi var även först ut med att erbjuda alla våra produkter till nettopriser, vilket innebär att vi inte tar betalt för vattenglaseringen som skyddar våra produkter. Självklart för oss - så att våra kunder vet vad de betalar för.

Vad står Sydfisk för?

Våra ledord har sedan 2010 varit Service & Kvalitet.

Med dessa ord som grundpelare har vi levererat fisk, kött och skaldjur till 10.000-tals kunder i södra Sverige.

Service för oss betyder att lyssna på er som kund - att kunna möta era behov så gott vi kan. Kvalitet innebär att endast köpa in de bästa produkterna från seriösa producenter som kan matcha våra krav.

Vi lever helt enkelt för att göra er vardag enklare.

Hittar ni inte vad ni söker på hemsidan är ni välkomna att ringa eller skicka ett mail så ska vi hjälpa er så gott vi kan.

Vi har ett stort utbud av miljömärkt fisk och skaldjur märkt med MSC och ASC. Vår Kalix Regnbåge är märkt med "Från Sverige" och är grönlistad av WWF.

Här kan ni även köpa kyckling från Bjärefågel som är Svensk Sigillmärkt.

Välkommen som kund till Sydfisk

2 Sterne
1 Stern

Enkelt och bra

Enkelt och bra!
Hämtade själv dagen efter beställningen gjordes. Snabb återkoppling och smidigt.
God löjrom!

Antwort von Sydfisk AB

Hej Annika, tack för din feedback!

Önskar dig en riktigt trevlig vår och varmt välkommen åter!

Bra produkter till dörren

Ska ni snart sälja hängd , torkat älg, ren och lamm? Eller ett halvt gotlandslamm?

Önsketänkning, fisken är fantastisk.

Antwort von Sydfisk AB

Hej Jens, tack så mycket för din fina feedback!

Det kan bli lite mer kött i framtiden, och då är älg helt klart i siktet. Älgentrecote är ju helt fantastiskt mör!

Lammracks är också något som vi tittar på, så det kan bli en uppdatering ganska snart på hemsidan.

Önskar dig en riktigt trevlig helg :D

Alltid lika bra!

Alltid lika bra!
Både fisken och leveransen

6. April 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hej Pontus, tack så mycket för ditt finfina omdöme, det värmer som vårsolen :D

prima varor

prima varor

23. März 2026

Hej Mats, tack för ditt omdöme om våra produkter och dina 5 stjärnor :D

Önskar dig varmt välkommen åter - och ett trevligt slut på denna påskledigheten :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveransen var utmärkt och produkten…

Leveransen var utmärkt och produkten ser fin. Har dock ej provsmakat

Antwort von Sydfisk AB

Hej Claes, tack för ditt omdöme, vi är helt övertygade om att du kommer bli lika nöjd med produkterna som leveransen :D

Önskar dig en riktigt glad påsk, och varmt välkommen åter!

Very good wild lax

Very good wild lax (portions). Quick delivery, good personal contact .

23. März 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hey Weronica, thank you so much for your 5 star Trustpilotscore!

Really glad to read your review :D

Wishing you a great and Happy Easter :)

Nöjd

Bra service och bra produkter

9. März 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hej Susanne, vad kul att du gillar både vår service och våra produkter :)

Är du nöjd är vi nöjda :D

Bra och lätt

Bra kvalitet, Bra service!

25. Februar 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hej Antonis, tack så mycket för ditt omdöme och dina fina ord.

Bra servise

Bra servise, jätte bra att man ringer och bekräftar när man ska komma

Antwort von Sydfisk AB

Hej Maritha, tack för ditt omdöme och din fina feedback.

Det värmer som vårsolen :D

Varmt välkommen åter!

Fisk och skaldjur

Fisk och skaldjur - finns ingen bättre!
Bästa produkterna till ett bra pris!

Antwort von Sydfisk AB

Hej och tack för dina fina ord!

Man blir ju lika glad för ditt omdöme som av vårsolen som tittar fram :D

Varmt välkommen åter!

Snabb

Snabb, trevlig & bra service, super goda XXL räkor :)

Hej Terese, vad roligt att läsa ditt omdöme :D

Önskar dig varmt välkommen åter och hoppas du får njuta av dina räkor nu när våren äntligen är här!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är att från beställning till…

Det är att från beställning till leverans på relativt kort tid och att all fisk vi fått har varit till full belåtenhet. Vi har köpt fisk i många år ock kommer fortsätta med det för det har fungerat bra .

21. Jänner 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hej Lars, tack så mycket för din fina feedback, det värmer gott i den kalla vintervinden :D

Önskar dig en riktigt trevlig helg och hälsar dig varmt, varmt välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig person som ringde upp för att…

Trevlig person som ringde upp för att kolla med en sak med beställningen och allt levererades snabbt och bra.

19. Jänner 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hej Ludvig, tack så mycket för din feedback och ditt omdöme :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans o fräscha produkter.

Snabb leverans o fräscha produkter.

19. Jänner 2026

Antwort von Sydfisk AB

Hej Susanne, tack så mycket för dina 5 stjärnor och din feedback.

Önskar dig en god fortsättning på 2026 och hälsar dig varmt välkommen åter :D

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr