Den mest bøvlede app på hele internettet!!!! Jeg kan bestille en flyrejse jorden rundt på min telefon på 5minutter ,men der er endnu ikke lykkedes med en flextrafik tur fra Billund lufthavn til min... Mehr ansehen
Buslinje 112 i dag fra Aabenraa station kl. 15:40. Jeg foreslår Sydtrafiks busdrift omdøbt til KVALME-EXPRESSEN. Hvor råddent kan man tillade sig at køre med ansvaret for potentielt 52 passa... Mehr ansehen
Har i den senere tid oplevet at unge som gamle kan tage bybus med mere gratis fordi deres rejsekort angiveligt ikke virker. Underligt nok skal jeg betale hver gang også selv om mit rejsekort ikke v... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.
Banegårdspladsen 5, 6600, Vejen, Dänemark
- 7660 8600
- kundehenvendelser@sydtrafik.dk
- www.sydtrafik.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg skal med bussen fra Fredericia…
Jeg skal med bussen fra Fredericia banegård bus 7 hvor jeg står og venter den er forsinket den kommer der er folk der skal ud af bussen og da de er gået ud lukke buschaufføren bare døren i hvor jeg for råbe jeg skal med hvor hun råber tilbage det kunne hun ikke vide og jeg bare sku går på med det sammen med jeg har barnevogn med og folk skal ud ja det kan jeg ikke gøre noget ved siger hun jeg er forsinket hvor jeg siger det gør ikke at med ikke kan vente ti sekunder på jeg går på hvor hun bare råber af mig det syndes jeg godt nok ikke er okay jeg kan jo ikke gøre for at hun er forsinket det skal da ikke gå under os som skal med bussen at hun er forsinket øv en oplevelse der gør med ikke har lyst til og tage bussen når de er så sur og køre med hovedet under armene
Den mest bøvlede app på hele…
Den mest bøvlede app på hele internettet!!!!
Jeg kan bestille en flyrejse jorden rundt på min telefon på 5minutter ,men der er endnu ikke lykkedes med en flextrafik tur fra Billund lufthavn til min hjemmeadresse 🤬
Konstante fejlmeldinger og blokeringer på grund af for formange forsøg på logind efter fejlmeldinger “prøv igen” 😡
Kan sydbus ikke snart ansætte nogen…
Kan sydbus ikke snart ansætte nogen chauffører der er serviceminded,mange af de chauffører jeg kører med er sure og ubehøvlet og så har de en dårlig vane med at køre forbi de små stoppesteder ude på landet selv om de kan se jeg står og venter.alt i alt en dårlig oplevelse.
Sydtrafik snyder med billetpriser!
I dag skulle jeg med 103 til Vejle, bussen var 13 minutter forsinket. En billet koster altid 13 kr. i dag skulle jeg give 27 kroner den ene vej og 26 kroner den anden vej. Det er fra ny højen til Vejle st. Og retur. Det er noget af en pludselig prisstigning.
De er virkelig forsinket
De er virkelig forsinket jeg har ventet en halv time
Min flextaxa kom ikke
Jeg bestilte en flextaxa, som ik kom selv om jeg ventede på 15 min før den skulle komme og 25 efter den skulle have været der. Jeg ringede til flextaxa og de sagde der ingen taxa for mig var i systemmet, selvom jeg har en ordre bekraftelse.
Jeg ville prøve at undgå flextaxa hvis jeg var jer.
Seneste busplanen er en seriøs…
Seneste busplanen er en seriøs nedtrapning af service i Kolding. Hvis man er handicappet og skal til hospitalet i Kolding så er der ikke meget hjælp at hente.
Jeg er både sur og glad
Jeg er både sur og glad, glad for at jeres nye ruter der har motiveret mig til at tage kørekort og sur fordi jeg ikke kommer i skole før jeg har mit kørekort - jeres nye rute har ødelagt alt mulighed for at nå 188 nede i kolding by og ud til min skole. Før kunne jeg tage bus 3 fra Vonsild, nu er jeg tvunget til at tage 134 som er helt fyldt op inden den overhovedet når til Vonsild!
103 bussen mellem Kolding og Vejle er…
103 bussen mellem Kolding og Vejle er konsekvent forsinket. Det er ofte man ikke når videre med næste eller er forsinket til sine ting fordi bussen KONSEKVENT er forsinket. Det har været sådan i årevis. Service er der heller ikke noget af.
Til grin service.
Mørk mand kører i bus 103 D. 10 december 2025 - 7:47 forbi mig ved Almind Hule ved Dalvvej mod vejle, står klar ved busstopstedet og har ventet i lang tid fordi bussen er 10 minutter forsinket( som hver dag) Jeg ser bussen kommer i det fjerne, så jeg tager min lommelygte frem og viser jeg står der. Den mørke mand sætter ikke farten ned, han kører forbi mig imens han giver mig et kæmpe smil. Den her service er til grin, få styr på jeres medarbejdere sydtrafik. For sådan noget her var man blevet fyret alle andre steder, fuldstændig til grin.
Kundeservice er åbenbart et fremmedord
Jeg ringede ind vedr. en bus som ikke kørte i forhold til Rejseplanen, da vi havde tjekket den. Men hende jeg snakkede med, var slet ikke lydhør, afviste blankt at der overhovedet kørte en bus og var utrolig ubehagelig at snakke med.. Simpelthen for dårligt
Vi skulle med tog 14.48
Vi skulle med tog 14.48
Vi tog en bus så der stod vi var der 10 min før, vi ender med at misse vores tog
Mega dårligt
Vi kørt med bus 166 i Kolding
Uvidende chaufører
Spørg I god tro en chauffør om hjælp da jeg ikke kender bus ruterne længere. Hun virker rigtig sikker i sagen da jeg spørg hvad for en bus til ambolten i Kolding. Jeg skal med nr 4 fra den a den side af vejen. Venter en halv time på den bus for at den køre hele Kolding rundt, tilbage til hvor jeg startede og så videre til hvor jeg skulle. Brugte over en time i den forkerte retning. Hvis chaufføren er usikker så lad vær med at svare men sig du er usikker. Virkelig for dårligt.
Ved de selv hvad de laver i Haderslev
Ved de selv hvad de laver i Haderslev. Ifølge rejseplan køre bussen på en stegning så man venter på bussen. Bussen kommer ikke ringer og brokker mig sammen med vedkommende fra sydtrafik bliver vi enige om hun føler næste bus der skulle komme den kom heller ikke og hun konstatere den kre en anden vej pga vejarbejde. Der er bare ikke vejarbejde. Jo for små 14 dag siden var der. Men ikke nu. Så fik de opdateret rejseplan til bussen ikke køre den vej i begge retninger men på hjemturen gjorde den ? Hvad F skal man regne med vil jo ikke gå hen til et andet stop sted vis den så ikke kommer der som de skriver den skal vis de vælger og køre den "rigtige" vej lige pt. er der 50/50 chance for du vælger det rigtige uanset om følger hvad de skriver eller ej
buschaufføreren var utrygsskabende…
buschaufføreren var utrygsskabende overfor mig og aggressiv. han spurgte ind til min nationalitet og afbrød min telefon samtale. det var super ubehageligt og virkelig ikke i orden. At jeg skulle stå og ha en sviner af ham før jeg måtte stige med bussen. det er chaufføren fra 900x fra vejle til Kolding 16:38
Bedste Buschauffør
Peter Sommer er den bedste buschauffør i Verden👑👑
3 minutter i Sydtrafik busser i…
3 minutter i Sydtrafik busser i Sønderborg 23.25 kr forstår godt der kun er to personer med bussen.
Vh Peter
bussen må have været besat
Jeg steg på rute 135 med forventning om et lift til Ribe. I stedet fik jeg en metafysisk ydmygelse.
Chaufføren – nøgen fra navlen og ned – stirrede tomt fremad som en vietnamesisk krigsveteran, mens han spiste torskerogn direkte fra dåsen med en blottet hånd. Intet sad fast. Hverken sikkerhedsselen, hans realitetssans eller hans bukser.
Han røg en cigaret indendørs og sagde:
“Regler er en vestlig konstruktion. Ligesom strømper.”
Vi kørte over tre røde lys, én rundkørsel, og et mindesmærke for faldne i Slaget ved Dybbøl. En gymnasieelev spurgte, om han måtte stige af. Chaufføren sagde: “Ingen forlader The Zone.”
I baggrunden spillede han remixet lyden af Tiananmen Square-tankene bakket op af Lo-fi beats.
Til sidst efterlod han bussen og satte sig ind i en sort dodge challenger, aldrig til at blive set igen???
Meget sur og uforskammet chauffør
Hej.
mine to børn og jeg ville med bussen i Fredericia og forsøger at købe en billet i “Rejsebillet” appen, men på alle afgange står der “rejse ikke tilgængelig” og under rejseplaner står der “du kører gratis med denne rute”.
Jeg ved, at busserne først er gratis fra 1/7, men bliver mødt af en meget vred buschauffør, der siger at jeg får en bøde, hvis kontrolløren kommer. Vi havde ikke en chance for at købe en billet? Vi stiger af bussen, da vi ikke vil løbe den risiko - en meget meget ærgerlig og ubehagelig oplevelse, hvor buschaufføren næsten antager at jeg ønsker at slippe for at købe en billet.
Vh Ann og to skuffede børn
Alle nyudklækkede studenter blev smidt…
Alle nyudklækkede studenter blev smidt ud(8 stk) pga en pige skulle brække sig, så måtte man vente 2 timer ekstra kl 4 om morgnen. Det var åbenbart “alle for en”. Jeg var personligt ædru da jeg ikke drikker, alligevel bliver man smidt ud🤦🏼♂️ han truer så med at tilkalde politiet hvis ikke alle forlader bussen🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.