Tandlægecentret Nørreport Bewertungen 103

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var for første gang hos tandlægecentret ved Nørreport. Og jeg må sige det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Meget blid og meget empatisk. Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport �... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It was my first time here and the experience was great. When I called I explained the issue I was facing and got an appointment for the next day. I called 2 other dentists before and they said co... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahnarzt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tandlæge København - Nørreport. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger. Kontakt os og bestil en tid

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var for første gang hos tandlægecentret…

Meget blid og meget empatisk.
Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport 😍

18. Juni 2026

Hej Helle
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os.

Med Venlig hilsen
TandlægeCenteret Nørreport

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge…

Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge (hos Tandlægecenteret Nørreport) for at få lavet en pladsfyldning og taget en tand ud, og jeg har ikke andet end godt at sige om det her sted. Personalet er meget professionelt, meget venligt og opmærksomt på, om man har det godt under sit besøg. Og skulle man være den glemsomme type, kan man være helt rolig – påmindelser om næste besøg kan både fås løbende på både mail og sms.

11. Juni 2026

Hej Alexandra
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Tandlæge Centret Nørreport.

Warm and professional

I called 2 other dentists before and they said couldn't help me.
Everything was smooth, the staff and the doctor were warm and professional.
I definitely recommend them!

9. Juni 2026

Hi Fernando

Thank you so much for your kind words. :)

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til tandrensning og har kun…

Jeg var til tandrensning og har kun gode ting at sige. Personalet ved virkelig, hvad de laver – de er imødekommende og forklarer dig hele processen undervejs. Jeg kan klart anbefale denne klinik, da de er professionelle og lever op til alt det, man forventer af en tandlæge. Jeg kommer klart igen

4. Mai 2026

Hej Yahya

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sødt personale og jeg følte mig i gode…

Sødt personale og jeg følte mig i gode hænder.

15. April 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig i gode hænder, og at vores personale gjorde et positivt indtryk. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og venlig personale.

God service og venlig personale.

7. April 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og personale. Det betyder meget for os.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Venlig hilsen
Tandlæge Centeret Nørreport

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god og tryg oplevelse

Altid rolig og tryg oplevelse

12. März 2026

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at du har haft en tryg, og rolig oplevelse

Tilfreds, glad

Super søde, meget kompetente, tak.

6. März 2026

Hej Kenneth

Very good place

Very good place! Nice people and great service

3. März 2026

Kære August,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både god service og en god stemning hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at se dig igen!

Super søde og grundige

27. Februar 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Mange tak for de pæne ord! Vi gør os altid umage, så det betyder rigtig meget at høre, at det kan mærkes. På gensyn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunne ikke være mere tilfreds

Jeg fik lavet en tandrensning i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Behandlingen var meget grundig, og de tog sig god tid til at forklare, hvad de gjorde undervejs. Man kan virkelig mærke, at de går op i både kvalitet og patientens komfort. Klart en klinik jeg vil anbefale

12. Februar 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Tak fordi du vil anbefale os det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at se dig igen.

Safe and professional

Safe and professional! I have been coming here for 7 years and have been always very satisfied with their work. Thank you!

19. Februar 2026

Hi Shantal

Thank you so much for your kind words and positive comment. It means alot to us :)

Best regards

Bedste behandling hos Tandlæge Centret Nørreport

Jeg fik lavet tandblegning hos Tandlæge Centret Nørreport og er virkelig glad for resultatet. Det ser naturligt ud og ikke overdrevet hvidt. De forklarede det hele godt, og det var en tryg oplevelse fra start til slut.

18. Februar 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din tandblegning, og at resultatet lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg hele vejen igennem, og at vi kunne give dig et naturligt og flot resultat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var forbi Tandlæge Centret…

Jeg var forbi Tandlæge Centret…
Jeg var forbi Tandlæge Centret Nørreport og fik lavet Airflow, og det var en virkelig god oplevelse. Personalet var søde og rolige, og behandlingen var både skånsom og effektiv. Mine tænder blev tydeligt pænere med det samme.

Kan helt klart anbefales :)

17. Februar 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for din anbefaling

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Airflow behandlingen hos Tandlæge Centret Nørreport. Det er vigtigt for os, at behandlingen både er skånsom og effektiv og at du føler dig godt taget imod af vores personale.

Hvor er det dejligt at høre, at du kunne se en tydelig forskel med det samme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet et Invisalign forløb…

Jeg har fået lavet et Invisalign forløb hos Tandlæge Centret Nørreport og er virkelig glad for resultatet. Hele behandlingen var professionel, og de var gode til at forklare processen undervejs. Det føltes trygt hele vejen, og mit smil er blevet præcis, som jeg håbede.

8. Jänner 2026

Hej Abdel
Tusind tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på din feedback :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Megen fint oplevelse.

17. Februar 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en rigtig fin oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet på Tandlæge Centeret Nørreport at vide, at vores patienter føler sig godt behandlet og trygge i klinikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen

Venlig hilsen
Tandlæge Centeret Nørreport

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tandrensning på 5 min

Sad i vente værelset længere end tandrensningen. Gik stadig hjem med tandsten. Dyrt når man ikke får det man betaler for-vender heller ikke tilbage

3. Februar 2026

Kære Kunde
VI kan ikke se du har været kunde hos os, vi bruger normalt 30 minutter på tandrensning og er meget grundig i vores arbejde. Henvend dig venligst til det rette sted

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god behandling og god tydelig kommunikation

Altid god behandling! Og god forklaring! En tryg oplevelse som jeg gerne anbefaler enhver der leder efter ny tandlæge

16. Februar 2026

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt informeret under dine besøg. Vi lægger stor vægt på tydelig kommunikation og en behagelig oplevelse for alle vores patienter.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr