De app weet in Almere nooit waar ik kan parkeren, dit betekent dat ik naar een paal moet lopen en dan het nummer moet intikken, dit wilde we juist niet meer. 31 augustus 16:10u deed de app het weer n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had de parkeerapp aangezet en een half uur later weer uit. In eerste instantie werd er 90 euro berekend omdat de app tot de volgende dag rekende. Gelijk gebeld met ze. Wat je normaal gewend bent is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Momenteel in Pilot fase met zakelijke account. Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp. Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt. Bedrijf heeft een platte structu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geen ervaring met de parkeer-app, alleen met de tankpas, werkt zoals het moet. Graag zou ik wel zien dat de kleinere bedrijven (zoals mij bijvoorbeeld) met geen 1000den liters per maand, de factuur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TanQyou is méér dan een tankstation. Wij zijn jouw mobiliteitspartner voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Of je nu komt tanken, laden, parkeren, wassen of ritten registreren – bij ons regel je alles moeiteloos op één plek. Zonder kleine lettertjes, met scherpe prijzen en altijd persoonlijk contact. Vanuit het noorden bouwen we aan slimme, toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Meer dan 100.000 gebruikers gingen je al voor.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
De prijzen die je kunt winnen worden duidelijk aangegeven , het zijn ook leuke prijzen. Het is toch geweldig dat je op deze manier een leuke prijs kunt winnen.
Tanken en iets winnen ! Fijne combi

Antwort von TanQyou
Niet het duurste tankstation en de kans om iets te winnen.
Nette verzorgde locaties

Antwort von TanQyou
Leuke acties en gemak bij de pomp via het scherm

Antwort von TanQyou
Prettige locatie om te tanken, goede aanrijroute, op makkelijke manier leuke prijzen te winnen en aantrekkelijk geprijsd.

Antwort von TanQyou
Het is allemaal heel duidelijk en goed geregeld.

Antwort von TanQyou
Prima tankstation met een prijs die goed concurrentie bied

Eerlijke benzine prijzen,net tankstation

Antwort von TanQyou
Fijn bedrijf met korte lijntjes en leuke aanbiedingen.
Service van de medewerkers in de wasstraat is echt top!

Antwort von TanQyou
Zeer slechte dienstverlening. Niet werkede app zoals hoort ook met storing geen melding en alternatief. Een aantal keer geparkeerd waarbij de app aantoonbaar liet zien tot 2 afzonderlijke parkeer datums, afgemeld met tijdstip etc. Automatische incasso dus bij de eerste keer niet zo aandacht gegeven en vanuit gaan dat de app kloppend is. De tweede kreeg mijn aandacht wel door dat ik ee aanzienlijk parkeerbedrag zag afgeschreven te zijn. Dit terug geboekt, omdat dit niet kon. Email verstuurd omtrend en antwoord wat nergens op slaat natuurlijk. Ja er was niets uitgezet. Screenshots gestuurd en nog volhouden. Onzinnige mails ja wij betalen direct de gemeente’s en blabla. Met de gemeente is altijd van gedachten te wisselen in deze. Fouten worden overal gemaakt ook bij Tanqyou, maar erkennen en risico lopen no go. Lekker bij de klant in de schoenen schuiven. Telkens ook imand anders die reageerd op je mail. Waardoor niemand iets weet of zich nog dommer houd als degene ervoor. NIET in zee gaan hiermee kost je honderden €’s en de werkelijke parkeer kosten €20
Dan zo’n grote onzin als antwoord wat nergens op slaat. Je bent als bedrijf verantwoordelijk voor de diensten die je aanbied. Dus ook in de app’s die je daarvoor aanbied. Zeg toch al genoeg als je een review schrijft na een lange tijd dat het plaats vond en direct ge antwoord word. Geeft toch aan dat duidelijk is wie de review gestuurd heeft. Oplichterij daar blijf ik bij. Automatische incasso let zeker op

Antwort von TanQyou
De parkeeractie vergeten te sluiten en dus een factuur van €100. Natuurlijk eigen schuld maar enige coulance bleef uit. Overigens netjes te woord gestaan.
Direct de app verwijderd dit is niet mijn manier van dienstverlening en zaken doen.

Antwort von TanQyou
Oplichters. Alleen geïnstalleerd aap en een account gemaakt. Dan hebt een factuur voor wat? En extra 40 euro voor incasso. Voor allemaal nooit its met dit k..t kantoor hebt!

Antwort von TanQyou
Ontzettend slechte ervaring met dit rotbedrijf 01/09/2022 account stop gezet, krijg ik nog facturen van maanden erna zonder hier bericht van te krijgen sturen ze deze door naar een incassobureau. Contact gehad met klantenservice zit een enorm arrogante gozer achter de telefoon die niet ingaat op bewijsstukken. Begin niet aan dit onzin bedrijf dienen gewoon failliet te gaan

Antwort von TanQyou
Website en app totaal NIET overzichtelijk. Nergens een bevestiging van gekregen. Weken gewacht op mijn product. Klantenservice super arrogant. “Je moet beter onderzoek voordat je ergens een abbo afsluit”. Als je op zoek bent naar een laaddruppel voor auto opladen raad ik je ANWB aan. Super duidelijk en overzichelijk. Vermijd Unive/TanQyou

Mijn mail aan Tanqyou:
Ik voel me enorm belazerd door jullie. 31/8/2024 heb ik om 11:22 de Tanqyou app voor parkeren gebruikt in Knokke Heist op de kustlaan. Deze vond de locatie en het bedrag betrof 2,50 per uur, na de lopende betaalsessie heb ik afgesloten en het bedrag betrof iets van 5,- . Nu krijg ik een boete van 40 ,- vanuit Belgie van het OPC. In mijn tranctielijst staat opeens geen vermelding van deze transactie. Wat is er mis met TanQyou? Waarom krijg ik nu een boete?
Reactie van Tanqyou:
Hi,
Dat komt omdat onze app niet werk in Belgie.
Nooit gebruik makan van Tanqou, je wordt echt besodemietert. In Belgie kan je met de app een lopende parkeersessie openen.

Antwort von TanQyou
Onduidelijke melding waarbij bij parkeren minimaal een dagtarief wordt berekend. Hier zal een pop-up zichtbaar moeten zijn die je hiervoor waarschuwt. Dit proberen uit te leggen aan de klantenservice (?), maar geen adequate en inhoudelijke reactie. Wel dat het er staat en dat dit voldoende is, onbegrijpelijk. Een parkeerapp moet gebruikers waarschuwen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.