Tapijtreiniging Bewertungen 12

TrustScore 4 von 5

3,8

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

12 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op Atar kun je rekenen dat er alles aan gedaan wordt om "speciale verzoeken" in te willigen !

Bij de vroege (op het vooraf aangekondigde tijdstip qua dag en uur) ophaling van ons te reinigen tapijt, viel ons reeds de erg vriendelijke houding van de vrachtwagen-chauffeur op, die ons toevertrouwde dat hij op vrijdagmorgen het gekuiste en gecoate tapijt tussen halfacht en kwart voor acht zou terug brengen.
Omdat reserveringen voor zowel een museumbezoek als de treinreis naar de locatie ons noodzaakte om vooralsnog vroeger onze woning te verlaten, werd Atar verzocht om de levering alsnog VOOR acht uur uit te voeren. Voor de vriendelijke chauffeur blijkbaar geen probleem : keurig op tijd en zonder morren afgeleverd in de gang van onze woning !!!

13. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

eind goed, al goed

communicatie ging heel goed, altijd goed ingelicht.
Zetel laten poetsen (in 3 delen)
met het terug brengen, zagen we dat op ons midden stuk nog een natte vlek zat, meteen terug lee genomen met excuses over telefoon en mail.
weekje terug weg geweest en proper terug gekomen.
dus eind goed , al goed..
ps. hele vriendelijke chauffeur

23. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb de meest positieve ervaring met…

Heb de meest positieve ervaring met ATAR tapijtreiniging.
Van het eerste contact, het bekomen van meer informatie , het ophalen en het terugbrengen van de tapijten, alles is vlekkeloos verlopen. Hun werk was zoals beloofd. Alles oogt en ruikt weer fris en de kleuren herleven. Ik bewonder de organisatie en de medewerkers om zoveel aandacht aan het resultaat van hun opdracht te geven.
Prijs en resultaat zijn meer dan goed.
Anny

13. August 2025

TAPIJT WERD DOOR ATAR ONHERSTELBAAR BESCHADIGD

TAPIJT WERD DOOR ATAR BESCHADIGD. 4X WERD HET TAPIJT TERUG GESTUURD MET BELOFTE OM HET TE HERSTELLEN, MAAR STUK IS TUK ! MAANDEN HEB IK MIJN TAPIJT MOETEN MISSEN. BIJ DE LAATSTE LEVERING VIEL ER OOK NOG STEEDS VUIL UIT ! IK LAAT HET LOS EN ZAL MEZELF EEN NIEUW TAPIJT KOPEN. OPGELET DUS ! HUN MACHINE BORSTELDE MIJN TAPIJT STUK WAARDOOR DE DRADEN PLUIZIG WERDEN !

26. März 2025

Slecht bedrijf!

Slecht bedrijf! Slechte communicatie! 2 tapijten opgehaald en je kunt er zelf achteraan of ze het alsjeblieft terug willen brengen. Ze lezen het en reageren niet, beloven het te brengen maar komen niet. Inmiddels 3 weken verder en nog steeds niet. Vervolgens krijg je dood leuk de opmerking dat je het zelf mag komen ophalen. Daar betaal ik niet voor!! Absurt. Je moet smeken om je eigen spullen terug te krijgen. Ik raad dit bedrijf niemand aan. Ik doe nooit meer zaken met ze

15. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vloerkleed reinigen via Cinco…

Vloerkleed laten reinigen via Cinco Cleaning. Tapijt is opgehaald en ongereinigd, net zo vies als voorheen, maar nog erger stinkend naar verschrikkelijke zweetvoeten geur teruggebracht. Er is hier niets aan schoongemaakt.

22. Februar 2024

Nooit meer cinco cleaning

Nooit meer cinco cleaning
Wij hebben 2 exclusieve tapijten van 6 maanden oud laten reinigen bij cinco cleaning. De tapijten zijn terug gebracht stinkend (muffe geur) ene tapijt viel nog vuil uit zelfs een tandenstoker. De andere tapijt is de gehele structuur veranderd en die kunnen we niet meer gebruiken.
Het wordt niet naar behoren opgelost eerst ontkennen daarna na bewijzen willen ze alleen het bedrag van de reiniging terug storten. Mijn tapijt is helemaal verpest moet een nieuwe kopen want kan niet meer hersteld worden. Ik ben bezig met stappen te ondernemen tegen cinco cleaning!!! Pas op als je dure /exclusieve tapijten hebt niet daarlaten reinigen.

30. Oktober 2023

Niet aan te raden!

Mijn advies: geen beroep doen op dit bedrijf! Wij hebben beroep gedaan op Atar om ons wollen tapijt te laten reinigen. Echter hebben we hel vuiler terug gekregen dan voordien! Er waren meer vlekken op in een roestachtige kleur. De dag zelf terug contact opgenomen omtrent dit probleem. Er werd mij gevraagd foto’s aan te leveren, wat ook gebeurd is maar verder hebben wij geen gehoor meer gekregen. Naast de zeer povere service waren ze ook te laat met het terug brengen van het tapijt.

25. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Compleet beschadigd tapijt teruggekregen en deze niet willen herstellen of vergoeden

Ik heb mijn Perzisch tapijt (gekocht in 2017) laten reinigen bij Atar, tapijtreiniging in Leuven. Mijn tapijt heeft een waarde van 3000 euro. Ik heb mijn tapijt altijd goed onderhouden, en ik wou het laten reinigen voor mijn stof-allergie.

Van de chauffeur kan ik niets slechts zeggen. Vriendelijke, begripvolle man, altijd stipt op tijd. Maar de firma zelf is één grote teleurstelling.

Ik heb op voorhand aangegeven dat ik mijn tapijt niet wilde meegeven als er een risico was op verkleuring. Na het bekijken van mijn tapijt, overtuigde men mij dat het wel in orde zou komen, en moest er toch iets mislopen, dat ik dan de waarde van mijn tapijt zou terugbetaald krijgen. Achteraf gezien kan ik mezelf wel tegen de kop slaan, om zo naïef te zijn.

Toen mijn tapijt terugkwam, zag ik dat de kleuren namelijk door elkaar zijn gelopen. Hier hebben ze mij niets van gezegd. Mijn tapijt is bovendien stoffig teruggekomen. Bijna alle crèmekleurige stukken hebben een rode schijn gekregen... Ik heb het bedrijf hiervoor gebeld en gemaild, en eerst kreeg ik te horen dat mijn tapijt zogezegd al verkleuring zou hebben gehad vóór de reiniging. Blijkbaar hadden ze een 'voor' foto genomen, maar die is onduidelijk, slecht licht en vage kwaliteit... & dit is gelogen, want mijn tapijt had helemaal geen rode verkleuringen.

Uiteindelijk hebben ze voorgesteld om mijn tapijt terug te komen halen 'onder garantie' om de rode schijn eruit te halen. Ze zeiden dat verkleuring na een reiniging 'absoluut vaker voorkomt' en ze dit zeker kunnen oplossen. Toen ik echter vroeg hoe ze dit concreet gaan oplossen, konden ze mij hierop geen antwoord geven. Ze wilden dus mijn tapijt terug meenemen, maar niet zeggen welk proces mijn tapijt zou doorlopen om deze rode schijn eruit te krijgen. Meerdere keren dezelfde vraag gesteld via mail, omdat ik een uitleg nodig had om hen nog te kunnen vertrouwen, maar ze gingen hier bewust niet op in. Hun enige antwoord was dat het hun ‘recht’ was om de tapijt onder garantie een tweede keer te reinigen, vooraleer zij mij een schadevergoeding zouden kunnen betalen. Transparant zijn ze dus ook al niet.

Uiteindelijk heb ik hen toch het voordeel van de twijfel gegeven en mijn tapijt opnieuw onder garantie laten herstellen. Na een week belde ik om te vragen wanneer ik mijn tapijt zou terugkrijgen en de onthaalmedewerker zei me dat dit op een vrijdag zou zijn, maar dat ze het uur nog zouden laten weten. Toen ik donderdag en vrijdag hen probeerde te bereiken, nam niemand op. Vrijdag speciaal vrijaf genomen, maar niemand kwam opdagen. Gebeld naar een andere vestiging, daar kreeg ik een voicemail te horen dat ze 3 weken met vakantie waren. Ook de communicatie laat dus de wensen over.

Ik heb deze situatie maar gewoon gelaten, want ik ben niet van de kwaadste. Ik was al blij dat ze 'gewoon' met vakantie waren, en dat ze mij niet opzettelijk negeerden.

Toen mijn tapijt echter terugkwam, was de schade alleen maar verergerd. Nu heeft mijn tapijt ook nog een oranje schijn erbij gekregen.

Vriendelijk gevraagd voor een schadevergoeding, zoals ze in het begin beloofd hadden. Maar dan durfden ze mij als antwoord geven dat mijn tapijt “in slechtere staat naar hun is gekomen dan dat zij het teruggebracht hebben”. Wat dus een gigantische, valse leugen is.

Dit is pure oplichting op zijn best.

Wanneer je hen in vraag stelt, krijg je steevast als antwoord “Wij kunnen hier zeker mee aan de slag, uw tapijt is in goede handen, want wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring”, maar een verdere uitleg dan deze arrogante prietpraat zal je nooit krijgen. Pas dus goed op voor hun mooie woorden.

Overigens zie ik ook dat de eigenaar zichzelf hier een review heeft geschreven. Ze zijn absoluut onbetrouwbaar.

Eén goede raad: laat je tapijt hier nooit achter. Dat zal je veel weggesmeten geld en ellende besparen

26. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

tapijt twee keer vol zand terug gesturen

Blijf ten koste van alles uit de buurt van dit bedrijf! Ik gaf mijn tapijt af voor een schoonmaakbeurt, het kwam weer terug met zand, nog steeds vies en het leek alsof er niets aan was gedaan. Ik heb ze gebeld en ze hebben heel vriendelijk afgesproken om het weer te wassen. Het kwam de 2e keer net zo vies terug als de eerste keer. Ik stuurde ze foto's van de ramp en vroeg mijn geld terug, maar de eigenaar weigert mijn geld terug te betalen en vertelde me dat ik het een derde keer zou kunnen terugsturen zodat ze het deze keer goed kunnen schoonmaken en hij zei dat ze nooit zullen betalen mijn geld onder alle omstandigheden terug omdat ze nooit een klant terugbetalen. Dit is echter een leugen, want je kunt een slechte recensie van het bedrijf vinden op Testaankoop waarbij de eigenaren hebben afgesproken om een ​​eerdere klant terug te betalen. Trap dus niet voor zijn leugens als je dezelfde e-mail ontvangt. Ik heb de foto's van het tapijt bijgevoegd toen het voor de 2e keer terugkwam van ATAR. Tino bekende me in een e-mail dat mijn tapijt in beide gevallen niet het volledige proces van tapijtreiniging heeft doorlopen zoals beschreven op hun website.

De eigenaar, Tino Hendrickx, gebruikt dezelfde reden voor elke slechte recensie die hij ontvangt. Hij zegt dat het werk van het bedrijf geen resultaatsverbonden is en dat als mijn tapijt nog steeds vuil is, ze mij wettelijk niet hoeven terug te betalen. Met andere woorden, ze mogen je je vuile tapijt terugsturen en je geld stelen. Trap niet in zijn gijzeltactiek. Hij gebruikt ook sarcasme in zijn e-mails om zijn klanten te kleineren.

3. März 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte ervaring

Slechte ervaring.
Absoluut onvriendelijk.
Hielden zich niet aan de gemaakte leverafspraak waardoor ze veel te vroeg waren en voor de deur stonden. Hierop rekende ze me 30€ extra aan. Na veel telefoontjes waarin ze uiteindelijk toch toegaven dat het hun fout was zeiden ze de het extra bedrag te laten vallen. Wat bij betaling niet het geval bleek te zijn.

10. Juli 2017

Awful service - 3 unclean carpets

Extremely bad carpet cleaning. 3 carpets returned within 2 days as stated upon quoting. At quoting they mentioned cleaning over and over till it was all perfectly clean.
3 carpets returned unclean. One still so soiled by orange juice I refused to pay for it. So the company took it back. Not friendly, felt very intimidated by the tall big delivery guy.
Would not trust them again and will never work with them in the future. They seem more interested in money then in delivering a good and FRIENDLY service for their customers.

28. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr