Virkelig god mad og service Vi bestilte mad til 30 og der var riiigeligt. Butter chicken, chicken masala, vegetar risret, fem super lækre og helt anderledes pizzaer og tre forskellige naan (butt... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har efterhånden spist hos Taste…
Jeg har efterhånden spist hos Taste Point flere gange og giver min bedste anbefalinger til stedet og især deres mad, som er friske råvarer og virkelig god paksitansk/indisk mad med original smag. Der er også god og venlig service.
Fantastisk oplevelse på taste point
Hold da helt op noget mad anbefaler det til alle der bor i nærheden. Betjæninger var super god og det var nogen rigtig søde medarbejdere.
10 ud a 10 herfra
Kæmpe anbefaling af god mad💯
Jeg har nu spist her flere gange og giver min bedste anbefalinger til Taste Point og deres gode mad. God service, friske råvarer og virkelig god paksitansk/indisk mad med original smag. Byens bedste pizzaer findes også her. Kæmpe anbefaling herfra💫💯
Bedste restaurant nogensinde.
Tastepoint er den bedste syd asiatisk restaurant jeg har smagt længe. Når man går ind i restauranten føler jeg med hjemme. Restauranten kan 100% anbefales. God pris og god mad!
Very tasty food and Punjabi pizza very…
Very tasty food and Punjabi pizza very tasty. Best restaurant in Copenhagen.
Virkelig lækker mad og mega god…
Virkelig lækker mad og mega god service. Kan klart anbefales!!
Taste is on point!
Endelig et sted hvor maden bare spiller hver gang. Du kan være sikker på at det smager lige så fantastisk hver gang du bestiller. Friske ingredienser og de forstår at lave det til efter ens ønsker mht styrke. Skønt sted, kan anbefales! Super personale, skønne mennesker.
Vi spiste hos tastepoint
Vi spiste hos tastepoint, hvilket var en fornøjelse, at smage deres mad. En berigelse af asiatiske krydderiers smag og god tilberedt mad. Vi fik smagt deres samosa, pizza med kylling og butterchicken med naan. Venlig og rigtig betjening.
Alt i alt en helt igennem god oplevelse.
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet. Skuffer aldrig.
Kan varmt anbefales.
Virkelige god kundeservice
Virkelige god kundeservice, de er søde og har altid et smil på læben😊 kan helt klart anbefalede😄
DANMARKS BRDSTE BUTTER CHICKEN
Pakistansk og Indisk spise kan variere i detaljer men overordnet smager retterne ens hos næsten alle restauranter. I flere år har det været svært at finde bare én der skilder sig ud. Der skulle spises desi mad og dertil blev sheikh Google anvendt. Nederst på listen, efter en masse 4.x ratings popper der en 5.0 rating op. Det skulle prøves, og det en hyggelig restaurant, kunder bestiller og ud igen. Der ikke meget plads til siddende gæster men det passer ind i deres stil. Der bliver bestil 2 butter chicken, 1 spinat med lam og dertil drik og naan. Og det var her den 5.0 rating retfærdig gjorde maden. Maden havde sin kendetegn men skilder sig ud. Frisk let, velsmagende og ikke lavet på billige materiale. Troede min ven som er restauratør havde den bedste Butter Chicken, men det havde han også kun indtil jeg spiste maden hos Taste Point. Det 100 ud af 10 på rating af både deres mad men såvel også den unge mands service som tog imod en og hans toneleje var så behagelig. Det er altså her hos Taste Point Folk skal spise hvis de skal spise Pakistansk Indisk mad.
Virkelig god mad og service
Virkelig god mad og service
Vi bestilte mad til 30 og der var riiigeligt.
Butter chicken, chicken masala, vegetar risret, fem super lækre og helt anderledes pizzaer og tre forskellige naan (butter, cheese og garlic). Alt var super lækkert, og alle vores gæster var vilde med maden. Og der var så meget, at det også var muligt at give lidt mad med hjem nogle gæster.
Klar anbefaling herfra, og det er bestemt ikke sidste gang vi skal spise derfra.
Byens bedste pizza❤️ vi har simpelthen…
Byens bedste pizza❤️ vi har simpelthen fundet den bedste pakistansk restaurant. Deres butterchicken er suverænt, har aldrig smagt noget så godt. Fik prøvet deres chicken tikka special pizza .. muuummms .. 🥳
Perfektion!
Deres butterchicken smagte som en hjemmelavet en. Vildt lækker!! Den tilhørende raita og chutney var i top. Risene med hele spidskommen var tilberedt til perfektion. Herudover kom kokken ud fra køkkenet, og fortalte med stor lidenskab om retterne. Vild god service.
Næste gang skal jeg prøve deres spinatret og biryani.
Desi-pizzaen smager som en hjemmelavet…
Desi-pizzaen smager som en hjemmelavet - Lækre friske grøntsager - Dejlig smag uden at pizzaen føles spicy.
Klar anbefaling herfra.
Jeg er mælkeallergiker
Jeg er mælkeallergiker, og jeg fik den skønneste indiske ret, hvor kokken undgik at bruge mælkeprodukter. Det smagte så dejligt. Der var desuden en god stemning. Tak
Excellent food with the best of fresh…
Excellent food with the best of fresh ingredients. Welcoming atmosphere - kind and pleasant service. Most takeaways but a few tables so remember to make reservation.
Super velsmagende og tilpas…
Super velsmagende og tilpas krydret/stærk. Prøvede 4 forskellige retter samt naan brød, samosa, lasso drik.
Kan klart anbefales - kommer helt sikkert igen!
Tak :-)
Best food I have ever experienced in…
Best food I have ever experienced in whole denmark and I genuinely recommend all to visit Taste point once.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.