Mycket trevlig personal. Ordning och reda i butiken . Inga trappor för att ta sig in och ut. Enda nackdelen är att man inte kan ringa till butiken.jag gick fel varor och undrar hur lång tid jag har på... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Upplägget vad gäller beställning och leverans är mycket bra. Men vid hämtning den här gången blev väntetiden oacceptabel, jag vände och gjorde andra ärende och kom tillbaka senare. Väntetiden berodde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über thansen.se
Vom Unternehmen geschrieben
- Snabb och effektiv leverans
- 365 dagars returrätt
- Byte i våra butiker över hela landet
- Click&Collect - hämtning efter 30 min.
Hos thansen sätter vi en ära i att erbjuda våra kunder en fantastisk upplevelse – varje gång.
Vom Unternehmen geschrieben

- Snabb och effektiv leverans
- Vi levererar dina varor snabbt och effektivt, så att du kan ha dem inom några dagar efter beställningen.
- Click & Collect
- Beställ online och hämta dina varor i butiken redan inom 30 minuter med Click & Collect i en av våra många butiker.
- 365 dagars returrätt
- Hos thansen har du hela 365 dagars returrätt, så att du kan känna dig trygg och ha gott om tid att bestämma dig. Skulle du behöva byta en vara kan du enkelt göra det i en av våra många butiker runt om i Sverige.
- Historien om thansen
- thansen grundades i Danmark 1991. Sedan dess har det gått snabbt och idag har vi butiker över hela landet och en nätbutik med mer än 250 000 produkter i lager. Den första thansen-butiken i Sverige öppnade 2022, och även här har vi växt oss starka, med butiker över landet och en lika stor nätbutik.
Kontaktinformationen
Trelleborgsvägen 14, 214 32, Malmö, Schweden
- +46 084 031 20 00
- thansen@thansen.se
- www.thansen.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Trevlig personal
Trevlig personal, beställde på nätet, 12 produkter, av samma sort ,typ, fick 2 st kunde inte leverera resterande, inga besked varför, m,m. kostade 2st 69kr. Åkte till Biltema köpte dessa för 118kr för alla 12 likartade. Har kanske inte det sortiment och urval som en bilverkstad kräver tyvärr.
Ja det tar tre veckor att få sin sak
Mitt första o sista köp hos er
Mitt första köp hos er. Beställde 1 bromsköld bak höger o 1 bak vänster kvällen före o betalade samtidigt. Åkte till Borlänge o hämtade. Fint förpackade i bubbelplast. Hem o skruva bort bakbromsar helt på båda sidor o såg då att jag fått 2 VÄNSTER BROMSSKÖLDAR. Ni klarar ta me f-n inte av o leverera två runda plåtbitar till bromsköldar rätt?? Vem f-n köper 2 vänster bak när man bara har ett bakhjul på vänster sida? ALDRIG MER THANSEN. Mitt ordernummer: 114849997. Hälsningar från en mycket besviken kund som fick ta fram plåtsaxen o klippa sönder bromsskölden för att få dit nånting. Inte vackert, bara sorgligt. Inte roligt då det är mycket skruvande för att byta bromssköld. MVH Lasse
Vänligt bemötande o mycket bra service 😊
Köpte kompletta hjul och dom passade…
Köpte kompletta hjul och dom passade perfekt med ringar och allt. Priset var lågt och när jag hämtade dom så blev jag trevigt bemött.
Toppen tack!
Enkelt att handla över nätet och hämta…
Enkelt att handla över nätet och hämta i butik. Personalen var tyvärr oengagerad och hade kunnat vara betydligt mer positiv.
Bra bemötande i butik
Fantastisk service
Det är en fantastisk service jag upplever från cykelmekanikern på Thansen i Väla. Alltid vänlig och otroligt hjälpsam. Det råder ingen tvekan om att mitt nästa cykelköp kommer att ske på samma ställe tack vare den service jag har upplevt.
Smidigt att beställa till butiken och…
Smidigt att beställa till butiken och varorna stämmer överens med beskrivning
Sämsta företaget hittills
Januari. Beställt 30 ekrar, fick endast 28
Mars. Beställt 16 ekrar, SJU av dessa var ej nya !!
April. Beställt 22 ekrar. EN var gammal!
Hur kan man sälja ekrar som är använda?
De var smutsiga och nipplarna skadade.
Jag har fotograferat allt och ska maila er.
Butiken har nu bytt ut de gamla ekrarna men sånt här får ju inte bara hända!
Smidigt att hämta upp beställd vara.
Bra att man kan hämta varan i butiken…
Bra att man kan hämta varan i butiken fraktfritt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.