Super service af Camilla i dag
Super service af Camilla i dag. Tak hjælpen og handlen
Køb jagtudstyr til mænd og kvinder i vores webshop â Bestil jagtudstyr og fÃ¥ det leveret til døren inden for fÃ¥ dage. Køb ogsÃ¥ fiskeudstyr, haglvÃ¥ben, ammunition osv.
Dänemark
Super service af Camilla i dag. Tak hjælpen og handlen
Vi har DD kørt fra midtsjælland til Padborg for at se på lidt high end jagtudstyr. På deres hjemmeside fremgår det at der er åbent mellem 11 og 17.
Vi bliver mødt med et skilt på døren hvor det fremgår at butikken DD har rykket sin åbningstid og således har lukket da vi ankommer ved 13:15 tiden.....
Det er ikke ligefremt en optimal måde at byde nye kunder velkommen ...... således 1 stjerne herinde!
Super god oplevelse at handle ved thegunroom, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Kundeservice var helt i top
Min mand ønskede sig en helt bestemt skydevest, som var svær at finde, så da The Gun Room havde den på deres website, bestilte jeg den uden at være sikker på størrelsen. Vesten kom hurtigt med posten, men var desværre for stor. Men det var intet problem, det blev klaret hurtigt og 4 dage efter stod jeg med den nye vest, som passede perfekt. Jeg kan helt sikkert anbefale The Gun Room til alle :-)
Jeg bestilte en vare søndag aften, fik en mail mandag morgen om, at den var på vej, og tirsdag havde jeg den så. Det kan næsten ikke gå hurtigere.
Jeg sendte dem desuden en mail med et spørgsmål, og jeg fik svar med det samme. En rigtig fin betjening. Her vil jeg gerne handle igen.
På trods af deres webshop er nede, fik jeg alligevel købt en vare og modtog den efter et par dage. Handler gerne igen med butikken.
Havde en tvist med firmaet men det endte godt
Bestilte et jagtsæt en mandag og modtog det allerede dagen efter så det kan man jo ikke klage over.
Synes dog at fragten var lidt dyr og modtog tøjet i en ret stor kasse som sagtens kunne have været mindre. Man kunne måske have vakumpakket tøjet og sendt det i en flad pakke. Det må i hvert fald kunne gøres bedre.
Jeg bestilte en skovmandsskjorte torsdag d. 19/04/2012 ca. kl 12.00 og fredag d. 20/04/2012 kl 9.30 ringede posten på døren med skjorten. Så det var en super hurtig ekspedition og jeg er fuld tilfreds. Dog kunne pakken godt sendes billiger end 75 kr. Så væk med den store papkasse hvor der kunne ligge mindst 5 skjorter i og lav en anden indpakning. Mvh John
Bestilte en termo skovmandsskjorte d. 18 februar. Da der var gået en uge og vi intet havde set til bestillingen forsøgte vi at ringe til dem, men alt var lukke pga. ferie. Så når vi frem til 1 marts, stadig ingen skjorte, men pengene er pludselig trukket fra kontoen.....det holder ikke! Den 2. marts får vi kontakt med dem, hvor det bortforklares at de havde været på ferie i Sydafrika og de havde en masse ordre liggende som de ikke havde nået at få afsendt inden de tog på ferie, men ordrene ville blive sendt dd. I dag skriver vi den 7. marts og min skjorte er lige leveret med posten - 14 dage, har det taget Jer at levere. Det er slet ikke god still, hvis jeg skal handle hos Thegunroom igen, skal der ihvertfal ske en markbar opstramning...tag Jer sammen!!!!
Skulle på min første jagttur, og var som sædvanlig sent ude. Efter samtale med butikken lykkedes det at få min varer frem i tiden.
Uden den nye RiverWest, HydroSystem var det nok ikke blevet helt samme oplevelse, tak.
Det er sku god service, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet ved dem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.