Thor Logistics ApS

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig mødt en så dårlig mand der kan drive sådan en virksomhed. Han snyder de ansatte og kunder. Har talt med mange der ikke vil ha noget med Thor at gøre. Han stod hjemme på min adresse og trued... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en god flytteoplevelse med Thorlogistics. Denne gang med flyttemændene, Mari og Mihai. Kom veloplagte, til tiden og pakkede bilen effektivt og med omtanke. Deres samarbejde var enestående... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team A.D, kom 1time tidligere end aftalt, men pyt. Servicen var super og de 2 drenge arbejde konstant, ingen pauser. 100 kvm lejlighed fra Odense-Århus på 5 timer må være det man kalder godt klaret, o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really bad experience. Don't move with these people. The movers would argue with customer non stop and complain about the packing to make excuses to not move in order to delay time(you will be charged... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Containerdienst
  3. Logistikdienst
  4. Kühltransportservice
  5. Transport- und Versandservice
  6. Versandservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Thor Logistics ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu. Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivt. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.

Kontaktinformationen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thor og Døgn Flyt mødte lørdag kl.13…

Thor og Døgn Flyt mødte lørdag kl.13 med 1 times varsel og flyttede 50 m2 fra Nørrebro til Hvidovre..Hurra! :-).... Vi var blevet brændt af af Dansk logistik Aps (don't go there)... Kristian og Dan Og 3 stærke Rumænere og en Polak og 2 biler flyttede på lyn tid og med smil på læben. Tak for hjælpen. Mvh Asbjørn

29. April 2019

Effektive og venlige

Effektive og venlige. Fandt en fleksibel løsning, da det viste sig vi havde for mange ting til en enkelt vogn. Dog skal man være opmærksom på at vognen på 25 kubik er op til 110 kvm inventar, men umiddelbart 110 kvm minimalistisk boligindretning eller 2-3 værelser. Vi havde læst det som 4 værelser, men derudover virkelig fin service. Kom til tiden og behandlede møblerne godt.

22. April 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik løst opgaven trods problemer

De skulle flytte et bord for os sammen med et eksisterende vognlæs, og trods problemer med opgaven bl.a. fordi bordet var noget tungere end forventet, så fik de det løst. Der var en anelse tvivl om den endelige pris trods dialog undervejs, så det vil være godt for alle parter at være helt præcise på den endelige samlede pris, når tingene ændrer sig.
Men det blev også løst, og det hele lykkedes.

9. April 2019

Yderst positiv førstegangsoplevelse

Vi fik hjælp af Team C.G. til at flytte til ny lejlighed. Det er første gang vi skulle benytte os af flyttefirma til flytning, så vi var lidt spændte på hvordan det ville blive. Heldigvis gik det fremragende!
Alle tingene (inkl over 60 flyttekasser - vi fyldte deres 25 m3 bil godt op) blev flyttet med stor omhu, også selvom vi skulle have dem helt op i loftsrummet det nye sted.
C. og G. gik frisk til værks og fløj op og ned af trapperne med et stort smil på læberne.
De to fyre var yderst venlige og omhyggelige, og desuden meget sympatiske når vi lige fik snakket under pausen. Jeg ville til hver en tid vælge dem igen!

4. April 2019

Fire stjerner

Flyttemændende kom 3 timer senere end aftalt. Til gengæld fik vi en flyttemand mere uden beregning. Dette er tredje gang jeg flytter med hjælp fra Thor Logistics og jeg er altid imponeret over deres høje arbejdsmoral og serviceniveau.

27. März 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uprofessionel tilgang til en…

Uprofessionel tilgang til en ukompliceret flytning fra hus til hus. Manglende overblik, prisen holdte ikke, ikke respekt for de ting der skulle flyttes, løfter og pakker meget amatør agtigt

26. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi flyttede med thor logistics

Vi flyttede med thor logistics, fra syd sjælland til nord sjælland, til en virkelig god pris og så endda på en søndag, alt gik fint og hurtigt, Kan klart anbefale dem :)

25. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect service, very professional and effective, highly recommended

Thor Logistics - Team C.G. - helped us moving a 65 m² apartment to a 4th floor apartment in the center of Copenhagen.
They informed us upon arrival about exact arrival time and managed the moving within 4 hours! They did a very impressive job! They handled all our things very carefully (not even one scratch!) and arranged everything in the new apartment in a reasonable way.
If we move again it will be Thor Logistics team C.G. whom we will contact.
Apart from the great job they did - very reasonable price and NO extra fees for late hours after 4 p.m. - compared to other offers we got.

8. März 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke imponeret over dette firma.

Ikke imponeret over dette firma.
De trådte til med to dages varsel, hvilket jeg selvfølgelig sætter stor pris på. Men med en aftale mellem 9-10 og flyttemændene først dukker op præcis kl 10, synes jeg var en træls start. Så hellere have sagt kl 10 fra start af.
Der dukker to mænd op, jeg er ligeglad med at de er udenlandske, men den ene kunne slet ikke engelsk og den anden kunne kun meget gebrokkent engelsk, så det var rigtig svært at kommunikere om opgaven og forklare dem om eventuelle skrøbelige ting.
Derudover så brugte begge fyre rigtig meget tid på deres telefon, private samtaler og sms beskeder. Godt nok siger ejeren at han skriver til dem for ikke at ringe og forstyrre, men dette var ikke et engangs tilfælde. Det var konstant, og samtalerne foregik på polsk, så tvivler stærkt på at det var med chefen.
Synes ikke det er acceptabelt at jeg med en timepris på 1000 kr skal betale for at de bruger min tid på deres private ting.
Mit depotrum er heller ikke pakket på bedste vis, mine forældre var ude om rokere lidt rundt så det gav bedre mening. Det burde to flyttemænd måske selv have styr på.
Opgaven blev løst, men det er ikke dem jeg hyrer når jeg skal have tingene retur fra depotrummet eller anbefaler til andre der skal flytte.

2. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang perfekt service!

Vi har indenfor en uge benyttet os af Thor Logistics ApS til to flytninger. Begge gange det samme team Alin og Mihai. Og begge gange var vi yderst tilfredse! De var venlige og effektive, samtidigt med at de passede godt på vores ting. 😊 Herudover var prisen også meget rimelig i forhold til de andre tilbud vi fik. Jeg kan varmt anbefale Thor Logistics ApS til alle, der har brug for et flyttefirma. 😊

2. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektive flyttemænd og service i top

Vi var meget tilfredse den service og indsats, som de to flyttemænd fra Thor Logistics ydede under vores flytning mellem to lejligheder i Odense i august. De var venlige, effektive og lette at kommunikere med (på engelsk).

Prisen var god og markant bedre end de andre tilbud, vi indhentede. Forhåbentligt fik de to flyttemænd også en pæn betaling for deres stærke indsats ;-)

En varm anbefaling herfra.

26. Oktober 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr