Flying Tiger Copenhagen Bewertungen 337

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg synes egentlig I har en rigtig fin forårs-sommer kollektion, dog er tingene , i forhold til kvalitet for dyre, og dertil er det MEGET irriterende at I ikke har hele kollektionen i jeres butikker.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pludselig var min ordre gået igennem. Skete da jeg ændrede min adresse. Beløbet betalt uden godkendelse med mit-id. BOndefangeri. Handel aldrig online. Købet kan heller ikke returneres. Ville lige se... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres kundeservice og returpolitik er noget af det mest primitive og ubehagelige, jeg har oplevet. For det første foregår al kommunikation udelukkende via mail, hvilket mange firmaer efterhånden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wish I'd read these reviews before parting with my hard earnt cash! Ordered mid Nov 22, heard nothing... no update on delivery and emails being ignored. Have sent report to citizens advice and Tradi... Mehr ansehen

1. Krämerladen
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Hobbygeschäft
  5. Neuheitenshop
  6. Fachhandel für Bürobedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at få produkterne til at se pæne ud. Vi designer for at få folk til at føle sig godt tilpas. Uanset om vi designer ekstraordinære produkter til hverdagen eller får hverdagsprodukter til at se ekstraordinære ud, ønsker vi at give dig noget, der kan bringe dig tættere på en anden. Ting, der får dig til at smile. Gaver, du gerne vil give. Ting, du har lyst til at prøve og dele med andre. For den virkelige værdi ligger ikke i de produkter, vi ejer, men i de oplevelser, vi deler. Hver måned lancerer Flying Tiger Copenhagen en række nye produkter. Ting, du har brug for. Ting, du drømmer om. Ting, du ikke vidste eksisterede. Produkter, der er lavet med omtanke for dig og de ressourcer, vi deler. Hvert enkelt produkt er designet til at få de ting, du holder af, til at ske. Et rigere liv koster ikke en formue. I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen.

1,5

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok oplevelse.

Ok oplevelse.
Leveringstid er længere end forventet.
Pakke sendt fra Polen.
Troede det var en dansk webshop.
Indholdet var som forventet, og pris rimelig.

26. November 2022

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at leveringstiden var længere end forventet. Det er rigtigt, at webshoppens lager ligger i Polen, og leveringstiden til Danmark er derfor 3-4 hverdage (der kan dog være travlt her op til jul) 😊

Rigtig god december!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte varer den 17

Opdatering 6. december 2022.
Jeg har endelig fået kontakt med kundeservice og de refunderer pengene for de 2 krus der er i stykker. Jeg skriver tilbage at jeg helst ville have haft to nye som erstatning og hvis det ikke kan lade sig gøre, så noget af fragtudgiften retur, da jeg finder det for dårligt, at skulle give 50 kr og så kun få 2 krus ud af 4. I er så søde og refundere hele beløbet for ordren som kompensation for ulejligheden. Det er jo god service.
Mine varer dukkede op i går, men desværre var krus nr 3 også i stykker. Så alt i alt kun en vare ud af fire kan bruges. Og nu er de selvfølgelig udsolgt i forretningen.

Bestilte varer den 17. November, leveringstid 2-3 dage. Mine varer er stadig ikke dukket op. Ringer til gls i forgårs, de fortæller at mine varer er itu og de er i dialog med afsender. Jeg har så intet hørt. Skriver til kundeservice og her hører jeg heller ikke noget.

28. November 2022

Kære Birgitte
Jeg beklager meget din oplevelse med din bestilling. Jeg har tjekket med webshoppens kundeservice, og de kan desværre ikke finde en henvendelse fra dig. Du må meget gerne kontakte webshoppens kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden, så skal vi selvfølgelig finde en løsning (kundeservice får mange henvendelser i øjeblikket, så der kan desværre være længere svartid). Her er et link til formularen: https://flyingtiger.com/da/pages/enquiry-form

Rigtig god dag :-)

Ringe service

Jeg har før bestilt ved dem og har ikke haft problemer men nu er der lige pludselig levering fra Polen af og det gør at der nu er gået over en uge og mine varer ligger stadigvæk i Polen.
Så giver jeg ikke meget for at der skulle være levering inden for 3-4 dage.

10. November 2022

Hej Charlotte
Beklager meget din uheldige oplevelse med din bestilling, det er selvfølgelig ikke meningen. Jeg håber, at din ordre er nået frem, og ellers kan du altid kontakte vores kundeservice gennem kontaktformularen på vores hjemmeside: https://flyingtiger.com/da/pages/enquiry-form

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Øv!!

Hyggelig og sjov oplevelse at være inde i butikken dog ærgerligt at kvaliteten er så ringe at tingene går i stykker før man overhovedet er nået hjem.
Lav nu bare noget holdbart og bæredygtigt fra starten!!

15. November 2022

Kære Dorit

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med vores varer. Vi ønsker mere end noget andet at tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kvaliteten af vores varer og øge indkøbet af bæredygtige materialer, fx ved at bruge FSC-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug og bruge genanvendte materialer. Oplever du alligevel, at en vare går i stykker, så er du mere end velkommen til at benytte dig af reklamationsretten.

Subida descomunal de precios

La semana pasada compré una bandeja de Papá Noel por 7€, en la tienda de Torre Sevilla, y hoy he comprado la misma bandeja por 10€, le han dado una subida de 3€. Me parece un abuso y una falta de respeto absoluto al cliente. Es de vergüenza!!

14. November 2022

Vorherre Bevares.

Vorherre Bevares.
Tag nu og lav jeres webside om til Dansk.
Gør i grin med jeres kunder og Danskere.???
Kan se 😳 at det her sted er….
UTROLIGT DÅRLIGT 👎🏼
Jeg har bestilt en vare inde ved jer.

HVOR BLIVER DEN AF.???

Send mig NU min vare..
Hvor længe SKAL jeg vente på den.??
Det her sted er sidste gang jeg køber fra.
Tag nu og oppe jer..
Og gør lidt mere for os Danskere..
Og giv mig nu min vare jeg har Betalt for.!

29. August 2022

Kære Connie

Vores side kan sagtens fås på dansk 😊 Du skal bare skifte sprog oppe i højre hjørne, så kommer du til den danske version: https://flyingtiger.com/da/

Vi beklager meget, hvis du mangler en vare. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice via vores kontaktformuler, så de kan hjælpe med en status på din bestilling: https://flyingtiger.com/da/pages/enquiry-form

Dårlig service!!!

Dårlig service!!!
Købte to luftfugterer til strøm på ferie på Bornholm… Vi er nu landet i Jylland, og pakket dem ud… De virker så begge ikke… Nu vel, det kan jo ske…
Vi kører så til vores lokale butik i Viborg, for at reklamere over dem… og forventede at de ville bytte dem, men det ville de ikke, da jeg ikke havde en kvittering på dem… Der er deres logo på kasserne, så jeg har da helt sikkert købt dem i en anden butik… øhhh NOT…!!
Meget skuffet kunde…. Dårlig oplevelse

16. Juli 2022

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk - det er lig med nul service.
Varen passede hverken med billede eller materialet som var angivet.
Det er kun endeløse mails som ikke giver resultat.

24. Juni 2022

Hej Liselotte
Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til forventningerne. Du er naturligvis altid velkommen til at benytte dig af returretten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget serviceminded person

Flying tiger i Lyngby lørdag den 4/5 ca. kl. 15:
Jeg søgte en notesblok, men de fandtes i kælderen.
Da den yngre kvindelige ekspedient så, at jeg var gangbesværet gik hun i kælderen 2 gange for at hente den ønskede vare.
Det kalder jeg glimrende service.

5. Juni 2022

Hej Gunnar
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min datter har idag været inde i flying…

Min datter har idag været inde i flying tiger hvor hun fik lov at vælge en ting. Hun ende med at vælge en suprice pose til børn...

Det kom som en stor overraskelse at der i posen både var skuresvampe, porcelæn vase og køkkenudstyr. Vil bestemt ikke sige dette er børnevenlige ting og er ikke tilfreds går derfor med det samme tilbage i butikken, hvor jeg får afhvid at jeg har åbent posen, så der er ikke noget at gøre 🤣🤷 men jeg ville jo ikke ane, at det var decideret farlige ting for min pige deri, hvis ikke den ikke allerede var åbnet.
Jeg ville jo ikke komme tilbage med dem ellers men når man skriver det er til børn, så forventer man altså at indholdet deri er til børn og ikke voksne mennesker.

Men der var absolut ingen hjælp at hente hos tiger efterfølgende

4. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En skam man ikke kan give 0 stjerner.I…

En skam man ikke kan give 0 stjerner.I fortjener ikke en eneste.Hvad pokker bilder i jer ind?I er et dansk firma men i blæser højt og flot på jeres danske kunder.Hjemmesiden på engelsk.Betaling i euro og elendig hjemmeside.Jeg var i forvejen sur over konceptet men da der var en ting som min datter virkeligt ønskede.Så bestilte jeg aligevel.Med det resultat at jeg straks fik en sms fra banken at jeg skal betale 1,52 %i vekselgebyr.Skid i bare på de landsmænd der skabte jeres formue.Fra nu af bliver det uden mig.

29. April 2022

Kære Gitte

Jeg er ked af at høre, at du ikke synes om vores hjemmeside. Den forsøger vi hele tiden at forbedre og tager selvfølgelig din feedback ift. betaling i euro til efterretning. Jeg kan godt forstå, det er træls, at banken opkræver et gebyr, men det er desværre ikke noget, vi kan styre. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til din kommentar om, at du er sur over vores koncept. Hos Flying Tiger Copenhagen ønsker vi at tilbyde ekstraordinære varer til gode priser, som kan danne ramme for hyggelige stunder. Vi synes nemlig ikke, at et rigere liv behøver at koste en formue :-)

Virkelig skuffende

Jeg har lige bestilt på jeres webshop for første gang siden den er blevet international. Virkelig skuffet over at jeres hjemmeside stadig er i euro, og oversættelserne af produkternes beskrivelser er også virkelig mangelfulde. At man så også skal betale gebyr i banken, fordi I ikke gider gøre det tilgængeligt i danske kroner, det er simpelthen for latterligt. I tjener nok for mange penge til at det berører jer at jeres danske kunder er utilfredse.

31. März 2022

Kære Isabel

Jeg er ked af at høre, at du ikke havde en bedre oplevelse med webshoppen. Vi er desværre ikke herre over bankernes gebyrer, men vi ønsker selvfølgelig at yde den bedste service for vores kunder over hele verden, og det kan vi bedst ved at have én samlet webshop. Det er beklageligt, at betaling i lokal valuta på webshoppen er blevet forsinket, men jeg kan forsikre dig om, at det kommer.

Rigtig god dag til dig 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Both cosy lamps Ive ordered have…

Both cosy lamps Ive ordered have arrived within a week of ordering well packaged and both work really well. Love the little suitcase they were delivered in. First time ordering from flying tiger as couldn't find the lamps in store and sure it wont be the last time

26. März 2022

IKKE GÅ DER IND

Pisse sur gammel dame i Sønderborg IKKE gå der ind!!

24. März 2022

Kære Jonas
Jeg er ked af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse i butikken. Vi vil selvfølgelig gerne følge op på dette, og du må meget gerne sende en uddybning af situationen til os her: https://flyingtiger.com/pages/enquiry-form

Jeg beklager igen og håber, at vi kan råde bod på din uheldige oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker jeres butik ❤️ Men I får 1…

Elsker jeres butik ❤️ Men I får 1 stjerne så jeg lige får jeres opmærksomhed. SAVNER jeres kikærtechips! Og ved jeg ikke er den eneste.. :-( please få dem tilbage!

25. Jänner 2022

Kære Emma
Tak for de søde ord!
Kikærtechipsene er desværre udsolgt på vores hovedlager, så butikkerne kan ikke bestille dem hjem i øjeblikket. Jeg er ked af, at vi ikke kan tilfredsstille dine kikærtechipscravings på stående fod, og at vi derfor må nøjes med 1 stjerne :'-(

Rigtig god dag til dig ;-)

Mvh. Pernille / Flying Tiger Copenhagen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr