Længere leveringstid end angivet og alle 3 vasketøjsskabe- Recollection, er fyldt med ridser og fejl. Havde håber efter indsendt reklamation, at jeg fik svar på det videre forløb indenfor 2 dage, og k... Mehr ansehen
Jeg er meget glad for mit Brabrantia tørrestativ. Det er god kvalitet, pænt at se på, meget praktisk,og det har gode faciliteter. Og ikke mindst fortjener I stor ros for emballagen, fantastisk at... Mehr ansehen
Det bestilte kommer hurtigt. Og har man brug for at henvende sig til firmaet, ja der får man en god og seriøs service. Kan anbefale tørrestativet. Godt udvalg og gode produkter af god kvalitet.
Selve bestillingen og forsendelsen var helt ok. Tørrestativet er ikke opsat eller taget i brug endnu, derfor svært at bedømme. Materialet som stativet er lavet i, virker meget tyndt og spinkel. På bil... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Dänemark
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hurtig ekspedition og stort udvalg.
Købt og leveret
Det tog lige et par dage før varen blev pakket, men ellers gode produkter til en fin pris.
God kvalitet - Hurtig levering
Hurtig levering, god kvalitet
Sæbeholder til brusekabine leveret med…
Sæbeholder til brusekabine leveret med kun en sugekop, men beregnet til 2. Ingen reaktion på reklamationen overhovedet. Har tidligere købt varer hos TØRRESTATIVET- men det er nok sidste gang jeg er kunde der.

Antwort von Tørrestativet.dk
Produktet vi købte var egentlig præcis…
Produktet vi købte var egentlig præcis som vi regnede med og vi er meget tilfredse med det. Dog er der gået 2 måneder fra vi bestilte det til vi fik det. Der stod at produktet ville blive leveret efter 10-14 hverdage. Da disse dage var gået skrev vi en mail som vi aldrig hørte noget fra. Vi ringede flere gange, men telefonen var lukket hele juli måned grundet sommerferie. Vi skrev endnu en mail, men denne hørte vi heller ikke noget fra, også selvom at de på deres Telefonsvare sagde at de ville besvare mails løbende og stadig sende ordre ud til trods for ferie.
Vi fik endelig vores produkt, men synes godt nok at det er under alt kritik at en virksomhed kan holde lukket i en måned og man slet ikke kan få fat i dem på nogen måde.

Antwort von Tørrestativet.dk
Fuld tilfreds og hurtig levering 👍
Tørrestativ
Tørrestativ. Rigtig dårligt emballeret. Pakken var flået op i den ene ende og varen stak ud af kassen. GLS havde også afleveret den med et billede af den ødelagte pakke. Dårligt emballeret fra afsender
Dog kommer der 5 stjerner for Malenes imødekommenhed hvor hun giver besked til pakkeriet i virksomheden i forbindelse med en bedre emballagepolitik

Jeg har ventet 2 uger på en vare
Jeg har ventet 2 uger på en vare, hvor der stod 1-3 dages levering. Har skrevet til kundeservice, men ikke fået svar.

Gode produkter hurtig levering
Gode produkter og rigtig gode priser
Gode produkter og rigtig gode priser. Hurtig levering
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet
Super produkt
Hurtig levering. Et super godt og smukt tørrestativ, med en vejledning så alle bør kunne sætte det op.
Rigtig god service og oplevelse
Rigtig god service og oplevelse, ikke sidste gang jeg har handlet hos jer
Intet at bemærke alt ok 😃
I allerhøjeste grad tilfreds!
Bedste pris på det ønskede tørrestativ fik mig til at vælge butikken. God information om produktet. Nem og enkelt købsproces, lynhurtig afsendelse og levering. Jeg er super glad for mit nye tørrestativ, og giver mine allerbedste anbefalinger til butikken.
Hurtig og perfekt forsendelse
Tørrestativ
Varen leveret / tørrestativ nemt at hænge op med en arm…et godt køb fra jer…
Flink kundeservice…
Super god service og kompetent personale
Super god service og kompetent personale
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.