Toesocks.dk Bewertungen 163

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opdate 2 3 gang kom det rigtige så 😃 tak for god service trods alt. Opdate. Har nu modtaget en ny forsendelse. Men igen forkert størrelse. Bestilte 3x3par underbukser alle i samme størelse. D... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig hjemmeside. Fair priser. Holder hvad de lover mht. kvaliteten på sokkerne. Skal helt sikkert købe flere par. Tog nogle nogle dage med leveringen pga. weekendt. Bestilte fredag afte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er ca. 2 år siden jeg bestilte bla. Stribede og ensfarvede med forskellig farve tæer - tåsokker, Da pakken ankom var de sidst nævnede ikke med. Jeg kontakte straks Toesocks.dk - der omgående sendt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos toesocks.dk har vi specialiseret os i at sælge de mere og mere populære strømper med adskilte tæer, populært kaldet, toesox, tåstrømper, 5 finger socks og meget andet :) Vi er en dansk webshop, med dansk kundeservice. Vi har lager og kontor i Brøndby, og når du bestiller hos os, er leveringstiden 1-2 hverdage.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 3x3par underbukser alle i…

Opdate 2
3 gang kom det rigtige så 😃 tak for god service trods alt.

Opdate. Har nu modtaget en ny forsendelse. Men igen forkert størrelse.

Bestilte 3x3par underbukser alle i samme størelse. Det står også rigtigt på følgeseddelen. Men den ene pakke kom i 2 størrelser mindre end bestilt. Har skrevet til kunde service, med intet svar.. (ordenr. 33130010254)

16. März 2026

Hej Jesper,

Tak for din din anmeldelse.

Jeg kan ikke se at vi skulle have modtaget en mail fra dig. Hverken i vores indbakke, eller i spamfolderen.

Så det er ikke fordi vi ikke vil svare dig, for det gør vi selvfølgelig altid, men vi har ikke modtaget noget.

Jeg er ked af at vi ikke har opdaget at den ene pakke har været forkert. Vi har sendt en ny pakke til dig i den rigtige størrelse, og jeg håber den er kommet frem, Ellers er den på vej.

Jeg beklager fejlen, og ulejligheden du måtte have haft i forbindelse med dette.

Bedste hilsner

André fra Toesocks.dk

En rigtig god købe-oplevelse

En rigtig god købe-oplevelse!
Strømperne havde desværre ikke en god pasform til mine fødder, men det var super nemt at returnere dem og jeg fik pengene tilbage meget hurtigt! Her køber jeg gerne igen. :)

23. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg går kun med tåsokker

Jeg går kun med tåsokker. Det er så behageligt ikke at svede mellem tæerne.
Uden basissokkerne fra toesocks havde det ikke været muligt for de er jo stjernedyre alle andre steder. Jeg har over de sidste mange år jævnligt bestilt 20 par hos toesocks og dem slider jeg så op - og bestiller nye. Jeg tror det er 2-3 år de holder hver gang. Så lige nu er jeg mindst på 6.år.
Så varm anbefaling! De sender også super hurtigt osv. Alt er som det skal være!
Dog savnede jeg muligheden for at købe mørkebrune sokker nu her, hvor det var tid til at bestille igen. Dem bestilte jeg for nogle år siden og dem synes jeg er så flotte. Kommer de igen? Jeg bestilte 20 par sorte, så nu er der fyldt op igen. Men der kunne godt være plads til nogle brune.

20. April 2025

Hej Maya,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Jeg beklager det meget sene svar, men det er ført gået op for mig nu, at vi ikke har modtaget notifikationer fra Trustpilot, om nye anmeldelser.

Det er rigtigt at vi tidligere har haft en mørkebrun model, som jeg personligt også synes var virkelig flot. Ligesom vi har prøvet med en del andre farver og mønstre.

Men vi kunne se at vi havde meget svært ved at få solgt denne model, i alle andre farver end sort og mørkegrå.

Så for at have plads på lageret til modeller som vi kan mærke er mere efterspurgte, har vi ladet de øvrige farver udgå. Så vi får dem desværre ikke på lager igen.

Bedste hilsner
André fra Toesocks.dk

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering

17. Dezember 2024

Hej Janne,

Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at alt er gået som det skulle :)

Bedste hilsner,
André

Smooth

Everything about the deal I made with ToeSocks.dk went smooth and the delivery is the fastest (2 days) I have yet experienced.
Well done :o)

12. November 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr