Toolstation - Oss Bewertungen 269

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Gasstraat Oost 14A, 5349 AV Oss, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service. 's nachts besteld en 's-ochtends voor 8.00 uur al op te halen op de vestiging in Oss. Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Professionele producten waar je in een gewone bouwmarkt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Groot assortiment, bestelling ligt altijd heel snel klaar en personeel in de winkel is altijd heel vriendelijk. Al vaak bestellingen hier gedaan en het klopt altijd, gewoon heel betrouwbaar. Top!

1. Werkzeuggeschäft
  2. Baumarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Gasstraat Oost 14A, 5349 AV, Oss, Niederlande

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel alleen ik zou een…

Vriendelijk personeel alleen ik zou een mail krijgen als mijn spullen binnen zouden zijn. Helaas zelf moeten bellen naar het hoofdkantoor, en kreeg van hun te horen dat mijn spullen klaarlagen in het filiaal. Verder wel tevreden.

15. März 2026

Beste heer /mevrouw A vd Berg,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het vriendelijke personeel. We zullen uw complimenten zeker delen met de betreffende winkel.

Wat betreft het niet ontvangen van de e-mail: dit is inderdaad veroorzaakt door een technische storing, die inmiddels is opgelost. Onze excuses dat u hierdoor zelf contact heeft moeten opnemen om de status van uw bestelling te achterhalen.

Bedankt voor uw begrip en nogmaals excuses voor het ongemak.

Toolstation

Wat kan beter...

Wat kan beter...de maatvoering van de profielcilinders in de voorraad nauwkeurig bijhouden (ik kreeg de verkeerde maat over de balie geschoven) verder moet de terugbetaling van retourgoederen veel sneller!

7. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schuurpapier bij Toolstation Oss…

Schuurpapier bij Toolstation Oss gekocht. Ondanks een stuk of 10 items (van gemiddeld 7 euro per stuk) niet gebruikt konden we deze niet meer terugbrengen. Niet handig als je een bepaald schuurmachine geleend hebt, en het schuurpapier dus niet meer kunt gebruiken. Bij de verkoop werd beloofd dat we wat we over zouden hebben in kunnen leveren.

Onder de streep: slechte ervaring voor vreemd en niet bij elke werknemer bekend beleid.

7. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring had met het retourneren van het schuurpapier. We vinden het vervelend dat de informatie over ons retourbeleid niet duidelijk was. Al onze winkel medewerkers moeten weten dat er een retour termijn van 30 dagen is. We zullen dit intern bespreken om de communicatie te verbeteren. Dank voor uw feedback.

Toolstation

Fijn personeel

Het was rustig in de winkel, de medewerkers hadden de tijd om mee te denken en mij compleet te voorzien om mijn probleem op te lossen.

4. Jänner 2026

Duur spullen aan smeerenn

Was een snel em goede welkom.

Heb Allen wel probleem gehad dat een van de colega mijn duur merk ging aan smeeren op begin en dat niet veel snapte wat ik bedoelden.

4. Jänner 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij met uw snelle welkom. Het spijt ons te horen over de verwarring met uw merk en dat de collega het niet begreep. We zullen dit intern bespreken.

Fijne dag!

Klantenservice Toolstation

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 30-12 wilde ik sleutelkastje op…

Op 30-12 wilde ik sleutelkastje op halen zou op voorraad zijn. Helaas niet op voorraad dus maar besteld. Die zou op 2-01 binnen zijn en ik zou daar een berichtje over krijgen.op 30-12 wel een berichtje omvangen van Post NL dat het bestelde pakketje was aangemeld. Omdat ik op 6-01 nog niets had gehoord ben ik naar de winkel gegaan waar tot mijn verbazing het pakketje al enkele dage binnen was. De verkoper op 30-12 was voor mijn gevoel zeer onbekend met helpen van een klant. Heb op 6-01 het bestelde sleutelkastje maar geannuleerd wat ook geen probleem was.

31. Dezember 2025

Antwort von Toolstation - Oss

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We vinden het vervelend dat de communicatie over uw bestelling niet goed is verlopen en dat u het pakketje zelf in de winkel aantrof. We nemen uw feedback over de geboden hulp serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank u voor uw tijd om dit met ons te delen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr