Jeg har haft et indlæg med en dårligere bedømmelse, men tingene er nu gået fint i orden. Skylden gives til et måske lidt skarpt mail spamfilter hos Torben Rif Academy? Jeg ændrer derfor min bedømmelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Opdatering! Har modtaget svar pr mail. Rart med reaktion :D Jeg købte for nogle dage siden 2 billetter til et foredrag, som jeg desværre var nødt til at fortryde købet af umiddelbart efter. Jeg har s... Mehr ansehen
Et fantastisk foredrag der gav stof til eftertanke, skal helt sikker med næste gang han kommer til bornholm, så nu skal bogen læses og opgaverne laves
Jeg tror på at alle vi mennesker har en indre "kriger", som giver os styrken til at gøre det, som vi godt ved at vi skal gøre, for at få det liv vi drømmer om. Jeg tror også på, at rigtigt mange mennesker har mistet kontakten til deres inder "kriger..., hvilket betyder, at mange føler sig fastlåst af fortidens oplevelser og er frustreret over at de ikke kan ændre sig.
Havneparken 2 1. Sal, 7100, Vejle, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hvis du har lyst til at spilde 1,5 timer af dit liv -gå ind til dette snik snak indlæg.

Antwort von Torben Rif Academy
Meget kompetent og erfaren instruktør og ligeledes erfarne og dygtige "hjælpe"undervisere.
Alle muligheder for fordybelse og dygtiggørelse.
God opfølgning løbende via facebookgruppen og over nettet.
Unik og givende oplevelse at deltage sammen med mange andre kursister med samme interesse.
Et inspirerende foredrag, med venlige skub, og stof til eftertanke.
Altså tak 🙏 Torben
Bogen er næsten læst - øvelser ikke lavet
- endnu - men det ved du jo nok
Intet mål Ingen øvelser 😌
På scenen nød at se dig høre dig tale direkte til os i salen med "du og dig" om mig og os
Og at kunne følge dine refleksioner , sande historier , som jo var live og lige på med humor og tydelighed og uden særlig beskyttelse af dig selv
Tak for
At jeg kunne spejle mig i det du sagde og det du gjorde
At du gik på i 2 timer og holdt ordene i tråden samlet , levende og interessante , det sys jeg er sejt
Jeg fik hvad jeg håbede på ... næsten ....
Næsten , fordi jeg jo slås med mig og mit. Så der var jo ingen nemme løsninger på det fad.
Men jeg kan sige at jeg læser op på det, med din bog og dine intro ord helt fra da jeg bestilte billetten
Og det er brugbart
Jeg har prøvet lidt Qigong før . Jeg vil arbejde mere med det
Tak for Bornholmer besøget
Anita
Han ramte helt plet i forhold til hvad jeg forventede af foredraget og mere til.
Han fik os alle 350 mennesker til at være en del af foredraget med øvelser osv.
han har en kæmpe viden og enormt stort talent.
Helt igennem det mest inspirerede foredrag jeg har været til i lang tid. Jeg blev fanget fra starten, og den måde Torben kunne fortælle sin historie og samtidig en god portion humor . Jeg har allerede sat mål, og efter dette foredrag er jeg top fokuseret og motiveret til at gøre noget ved det som holder mig fastlåst! Tak for det Torben . Det bliver ikk sidste gang .
Mvh Natasja
Jeg har lige været inde i Rønne og høre foredraget: GIV SLIP & Tag Magten Tilbage?
Og det er jeg godt nok rigtig glad for at jeg gjorde
Det var virkelig et super fantastisk, og helt igennem bare, et pragtfuldt foredrag.
Der var fuld valuta for pengene.
Og det er sandelig ikke sidste gang jeg har lyst til at lytte til denne yderst dygtige foredragsholder.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.
Tusindvis af tak for et virkelig super spændende og interessant foredrag, som jeg har lært meget af allerede.
Og når jeg er færdig med at læse den dejlige bog vi fik, så er jeg nok ikke expert endnu. Men jeg kan måske lykkedes med nogle ting, når jeg er færdig med at løse opgaverne i bogen. TAK 💐 🥰
Jeg var grebet af foredraget fra start til slut. Torbens måde at fortælle og lære fra sig på, er meget inspirerende og sjov.
Jeg fik mange gode fifs til at arbejde med mig selv og opnå mine mål.
Tak for en god aften!
Et meget interessant og spændende foredrag, hvor pointer bliver leveret med humor. Torben interagerer godt med publikum og får leveret sine budskaber om fokus, dedikation og viljestyrke på en let og tankevækkende måde!
Power foredrag! Nu skal disciplin musklen skal trænes!! Glad for at jeg fik bogen, så jeg kan gå i dybden med øvelserne og komme i rette retning mod mine mål. Virkelig godt foredrag!! Tak🙏
Jeg hørte foredraget GIV SLIP & Tag Magten Tilbage. Jeg havde ingen store forventninger på forhånd og jeg må sige at jeg fik meget mere ud af foredraget end jeg kunne forestille mig. Publikums opmærksomhed var fanget fra start til slut.
Det varede 2 timer uden pause og da jeg hørte det fra start tænkte jeg, åh nej så længe kan jeg ikke holde koncentrationen med de udfordringer jeg har, men jeg blev overrasket. For med de små fysiske øvelser vi fik prøvet undervejs gjorde at jeg kunne holde koncentrationen under hele foredraget.
Jeg havde taget en lille blok og kuglepen med, så jeg kunne tage noter undervejs af de guldkorn der kom og det er jeg glad for at jeg gjorde. Ellers havde jeg nok glemt de gode ting Torben talte om efter nogle dage.
Jeg kan varmt anbefale dette foredrag, det er både lærerigt, sjovt og underholdende.
Et rigtigt godt foredrag i musikhuzet. Det satte rigtig mange tanker i gang.
Du ramte godt nok plet mange gange -det var lidt skræmmende. Vidste godt nogle tingene -men det der med lige at hører det uha det kan gøre avs.
Jeg kan klart anbefale dette foredrag og har bedt manden om at tage med til november 25 når du igen er på Bornholm.
Torben Rif er en fremragende og underholdende foredragsholder. Han skaber en rigtig god stemning hos sit publikum, og han formår at holde gejsten hos alle i stive to timer uden pause.
Torben er engageret og vidende inden for hans mange områder. Rigtig god til at skære ind til benet og få dig ind på sporet igen. Meget lærerig person at følge.
Den 10.4.2025 var jeg til foredrag i Rønne med Torben Rif.
Må indrømme, at mine forventninger var ikke særlig høje, da jeg kom.
Da jeg gik hjem fra foredraget, kunne jeg se meningen og hans måde at arbejde på kunne være meget gavnligt for mig.
Jeg ser virkelig frem til min 30 min. samtale med Torben Rif i nær fremtid.
Super godt foredrag.
Torbens coachingforedrag i Muzikhuset i Rønne var supermotiverende, med en inspirerende vinkel på, hvordan man når sine mål og slipper sine dårlige vaner. Jeg kunne mærke, at han har hjertet med i det, han laver, og at han virkelig vil sine deltagere det bedste. Vi fik ovenikøbet hans bog gratis, så vi ikke glemmer pointerne lige med det samme.
Var til Mit første foredrag igår. En meget positiv oplevelse hvor der via inspiration sås et frø, herfra er det jo individuelt om man vil vande det frø… jeg tog derfra med et frø jeg bestemt havde lyst til at vande og lade spire, så tak for det 🙏
Blive inspireret til at blive den bedste udgave af mig , Tak 🙏🏻🙏🏻
Var med på workshop “Væk din indre kriger “ i Vejle med Torben Rif, hvilket var en fantastisk god og lærerig dag, med en masse brugbare inputs.
Personligt fik jeg det jeg kom efter, og skal nu til at arbejde videre med det.
Det var en lang og effektiv dag, uden spildtid.
Det er noget jeg varmt kan anbefale, hvilket jeg også kan med Torben Rif academy som jeg har været medlem af i en del år.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.