Total Tagrens ApS Bewertungen 10

3,9

Unternehmensdetails

1. Dachdecker

Vom Unternehmen geschrieben

Alt indenfor tagrens og tagmaling. Herudover udføre vi fliserens, algebehandling og facaderens.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fik renset og malet mit tag

Fik renset og malet mit tag
Fik renset og malet mit tag, mine varmeste anbefalinger af en håndværker der både er service minded og seriøs, og oveholder aftaler. Kan klart anbefale Magnus og totaltagrens.dk. Virkelig flot job og havde både tid til at forklare og tale om jobbet.

MEGET tilfreds med forløbet og jobbet

26. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Giftigt ødelæggende algerensemiddel !!!!!

Vi fik algerenset vores tag d. 31./8. 2024. Firmaejeren Magnus bedyrede, at det var et godt uskadeligt middel, de brugte. MEN efterfølgende tabte blomster og buske deres blade og mistrives nu. Jeg kontaktede firmaet flere gange om problemet, men de reagerede ikke. Det er helt tydeligt noget giftig, de har sprøjtet med!!! Ydermere forsvandt der maling på kanterne af adskillige tagplader. De malede taget i 2023.

31. August 2024
Total Tagrens ApS-Logo

Antwort von Total Tagrens ApS

Hej Anne Marie,
Jeg er ked af, at det ikke kunne blive til mere end 1 stjerne, trods både du og jeres nabo har udtrykt stor glæde for resultatet af jeres nymalede tage.

Vores algemiddel er godkendt og udviklet til bekæmpelse af alger samt vedligehold af malede overflader. (Herunder tage).
Din anmeldelse er skrevet d. 24. Oktober, hvor det på dette tidspunkt er ganske normalt at planter mv. begynder at tabe sine blade.

Vi algebehandler årligt mange hundrede tage og fliser, og jeg har aldrig oplevet dette problem.
Ligeledes blev jeres nabos tag algebehandlet samme dag, og dér er der ikke observeret skader som følge af algemidlet.

Ydermere har jeg tjekket både mail og opkaldslog igennem, og kan konkludere at jeg ikke har modtaget noget fra dig i perioden 31/8-24/10 2024.

Forsøg gerne at kontakte mig på tlf. 71 74 79 79 eller info@totaltagrens.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh
Magnus
Total Tagrens

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan give min varmeste anbefaling af…

Kan give min varmeste anbefaling af Total Tagrens. De er virkelig nogle dygtige og søde gutter. Jeg havde nogle ekstra opgaver med nogle tagplader og en skorsten, som var udover rens af taget og maling, og det blev også fixet uden problemer. Finish af taget er virkelig blevet top flot, så jeg er mega glad. Og jeg vil også gerne rose for dialogen med Total Tagrens - de svarer tilbage lynhurtigt, hvilket har gjort processen fra start til slut, super nem og tryg. Så ja, stor ros og anbefaling herfra!

28. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale - proff service og direkte kommunikation

Kan varmt anbefale - Total Tagrens. 4,5 - nok også 5. Har aldrig oplevet så effektiv kommunikation og svar på henvendelser så hurtig. Sommerhus-tag renses op og males i Kelstrup. Og super god sparring undervejs med skade på taget, som de vil udbedre undervejs. Farveprøver på tagmaling blev fremsendt og dialog herom. Ta’ blot fat i Magnus-tag-mus😃 (og Christoffer) tak til unge gode gutter.

21. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde snak Med Magnus fra Total…

Havde snak Med Magnus fra Total Tagrens. Var hurtig med at komme med et godt tilbud og skulle så i gang med opgave. Vi var begge af den opfattelse at tag var asbest, men viste sig at være fibercement. Magnus sagde at de ville anbefale at de stoppede med opgaven, da det aldrig ville blive rigtig godt resultat. Super ærlig snak fra Total Tagrens. Fik så desvære ikke malet tag, men slap for at bruge penge på tag som alligevel ikke ville blive godt resultat.

21. März 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr