Personalen på Trainplanet är inte service minen när man pratar med dem på telefon och de har ingen kunskap alls hur man ska hantera kunder. De förklarar inte vilka möjligheter man har som kund när ma... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fick finfin hjälp av Filip på Trainplanet att boka en hel massa tågresor kors och tvärs genom europa. Det skulle vara ännu bättre om jag inte enbart fick biljetterna via pdf, utan att de även per aut... Mehr ansehen
Jag har andvänt mig av Trainplanet för mina senaste tre bokningar. De har väldigt trevlig personal samt att jag har fått bra service varje gång. Det är ett smidigt sätt att boka och även få hjälp via... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra service
Bra service, svarar snabbt på mail, trevligt bemötande.
Jag har andvänt mig av Trainplanet för bokning av tågresa till Spanien
Det är ett smidigt sätt att boka och även få hjälp via supporten, samt att de försöker alltid lösa de reseproblem som eventuellt har uppstått.
Underbart
Både Måns och Björn är förstklassiska representanter för ert företag. Trevliga, hjälpsamma vänliga.Kan inte ge nog beröm. Löneförhöjning vore på plats.Sådana herrar skall man vara rädd om.Ge dem ett jättetack från mig/Irene Diamant
Fel på deras bokningssida
Fel på deras bokningssida. Bokade 2 biljetter men fick bara en. Kom inte fram någon översiktsbild vad jag bokat trots 2 försök. Priset som visades blev därför helt missvisande. Fick inget gehör hos kundtjänst när jag påpekade felet. Dessutom svarade ingen på telefon kl 8:00 utan det kom in en röst med deras öppettider. Först 8:40 svarade kundtjänst.
Jag bokar resa ofta men har har aldrig använt denna tjänst och kommer aldrig använda den igen.
Fantastisk service!
Fantastisk snabb, tydlig och bra information/hjälp att ordna mitt Interrailpass.
Toppenbetyg till Filip som fixade alla mina platsbiljetter innan jag hann blinka!
Återkopplade hela tiden blixtsnabbt.
Väldigt bra och proffsigt bemötande
Väldigt bra och proffsigt bemötande, mycket tålamod trots många ändringar.
Trevligt bemötande
Jag fick väldigt trevligt bemötande och bra service av Camilla i supporten.
Supertrevlig
Supertrevlig, duktig och engagerad personal! De fixade resan så bra och hjälpte till på alla sätt. För mig som oerfaren tågluffare kan jag inte nog prisa Trainplanet!
Avråder STARKT från att använda
Fullständigt oacceptabelt mycket krångel. Beställde biljetter till Rom från Stockholm som p.g.a. ett tekniskt fel blivit avbokade, varpå jag blev tvungen att betala för frakten av nya biljetter som kom EN dag innan avresa - efter att jag blivit tvungen att köpa nya biljetter på annat håll. Kundtjänsten var otrevlig och gav ett oprofessionellt, snudd på bedrägligt, intryck. Kommer aldrig någonsin beställa av Trainplanet igen eller rekommendera till någon. Kan däremot varmt rekommendera att vända sig till de individuella tågföretagen, både enklare och billigare.
Detta är ett bluff företag
Detta är ett bluff företag. Åkte y-buss bokad av trainplanet. Resan kostade 709 kr. På bussen träffade jag en passagerare i samma ålder som hade betalat 395 kr. bokad på y-buss. För stor skillnad. Lurar folk.
Dålig kundvård
Jag hade bokat biljetter t.o.r från Arlanda till Gävle. På biljetten stod att jag skulle åka med SJ Intercity-tåg. Sen kom snöstormen den 7 mars, 2023 och det rekommenderades att man skulle jobba hemma om man kunde. Mina biljetter var inte avbokningsbara men då jag hörde på radion att SJ skulle ersätta alla som valde att stanna hemma oavsett biljettyp, så då ringde jag för att avboka mina biljetter. Jag inte fick en krona tillbaka. De pengarna behöll Train planet. Dålig stil tycker jag. Helt enligt reglerna, det förstår jag, men i en kris-situation kan det vara bra att tänka på företagets image och tänka på kundvård. Kommer inte boka via dem igen.
VARNING!
VARNING!! Dom hävdar att dom letar upp billigaste priserna vilket inte alls stämmer. Efter att jag bokat 3 tor biljetter märket min vän att dom var mycket dyrare. Jag avbokade då biljetterna och det stod tydligt på skärmen, dina biljetter är återbetalda! Inte Avbokade utan ÅTERBETALDA! Jag bokade 3 tor biljetter direkt genom Mälarötåg och nu upptäcker jag att dom har i sympatiskt skrivit att jag återbetalas med 0kr!!
Tagit bort möjlighet till att ringa. Det förstår man. Med det bluff företaget!!
Ingen biljett
Beställde resa till Stockholm. Jag kunde lätt navigera och köpa resa (Swish). Jag har ännu inte, även efter tågets avgång, fått någon biljett.
Jag mejlade kundtjänst utan att få svar. Jag upplever att support-sidans uppbyggnad var fruktansvärt svårnavigerad samt att avsaknaden av ett telefonnummer gör att jag inte kan rekommendera denna sida!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.