Bestelling gedaan bij tuning tm. Kwam daarna toevallig op deze site terecht. Reviews gelezen. Kon niet slechter. Dacht shit heb ik weer. Toch maar mailtje gestuurd naar tuning tm. Netjes... Mehr ansehen
Beloofde bezorgtijd bij lange na niet gehaald (kwam pas twee weken later). Bestelde onderdeel was voor een ander model Jeep, ondanks juiste aanduiding bij bestelling. Kwam deels kapot binnen. Weggegoo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sturen verkeerd product op
Sturen verkeerd product op, heb ik het terug gestuurd en gemeld dat ik geld terug wil. sturen ze uit het niets weer wat op, wat wederom verkeerd is. Uiteindelijk wel geld terug gehad, maar hiervoor extra kosten moeten maken.
Ze zijn totaal niet bereikbaar via telefoon en op mail reageren ze ook heel slecht.
Onbetrouwbaar malafide webshop
Helaas ook niet de reviews gelezen, maw precies hetzelfde euvel ervaren. Aangeschaft product niet correct, retour zending " niet ontvangen en kwam terug met retour afzender..?? Hoe dan? Gevalletje "das pech geld weg" .Dus ook wij zeggen niets kopen bij dit malafide bedrijf!!! Weer goede les geleerd.
NEP leren pookhoes ipv ECHT LEER!
Pookhoes en handremhoes besteld waarvan ik dacht dat het LEER zou zijn. €52 euro betaald voor dezelfde nep leren pookhoes die standaard in je auto zit.
Bij een Duits bedrijf een ECHTE leren set gekocht voor €22 (zonder frame)
Na al die reviews gelezen te hebben stuur ik het ook maar niet meer terug, want blijkbaar storten ze je geld ook niet meer terug!!
Het enige positieve was dat het geleverd is!!
Koop hier niet !!!
1 ster is nog te veel.
Koop hier niet !
Sturen verkeerde product en vervolgens laten ze niks van zich horen als je iets wilt terugsturen.
Jammer van de 2 tientjes, hoop dat ze er gelukkig van worden.
WEGBLIJVEN ZIJN OPLICHTERS!
WEGBLIJVEN ZIJN OPLICHTERS!
Nog maar een revieuw gezien ik mijn oude niet kan aanpassen.
Nu de pookhoes gemonteerd, en er is geen enkele manier om hem zo mooi strak als op hun foto te krijgen, want hij is te groot/ruim aan de onderkant, dus met andere woorden, hij moet elkaar overlappen om te laten passen, en dat ziet er echt niet uit!
Wat een SCHI*T BEDRIJF!
Wegblijven hier en bestel gewoon universeel spul ergens anders voor minstens de helft minder!
Heb hier een pookhoes besteld voor een honda civic ep1, staat in advertentie dat deze elastisch is onderaan voor makkelijkere bevestigung, nou dat is prima! Staat alleen niet bij dat het boven gedeelte met klitterband zit, en om het af te sluiten je een tire wrap nodig hebt.. wat een TROEP! Dan krijg je een mail van hun met een link om een review te plaatsen en moet je een foto van factuur maken als bewijs dat je echt gekocht hebt, waarschijnlijk om te voorkomen (omdat mensen geen zin hebben om dat te doen) dat mensen een revieuw plaatsen.. Hier niet, maak graag die screenshot om mijn revieuw te plaatsen :)
Eens maar nooit meer hier wat gekocht, had net zo goed zelf een universele hoes kunnen halen, was nog goedkoper ook en zonder klitterband en tire wrap!
ik was tevens geschrokken van de…
ik was tevens geschrokken van de slechte reviews doch mijn ervaring was schitterend
vrijdag nieuwe pook voor een Audi A5 besteld de volgende dag reeds geleverd door PostNL product exact hetzelfde zoals op de website weergegeven
prima service !
Tegen alle verwachtingen in.
Afgelopen week aardig geschrokken van alle slechte reviews van deze zaak, ook ik heb hier een set automatten besteld. Toen ik na ongeveer anderhalve week nog geen track&trace had gevonden besloot ik toch wat verder te kijken over deze zaak online, alas schrok ik erg toen ik al deze slechte reacties zag en had daarom eigenlijk de hoop opgegeven dat ik ooit nog iets zou binnenkrijgen.
Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde avond nog een mail van postNL met een track&trace en dat ze de ochtend erna voor de deur zouden staan. Heb de juiste matten binnen gekregen, en ben er erg blij mee dat ik toch niet de dupe van ben geworden.
Ik hoop dat meer mensen betere ervaringen krijgen, wie weet hebben al deze reviews hen ogen open doen gaan om zich te beteren.
Ik ben in ieder geval erg blij met mijn product, en als ik foto's kon delen op dit platform had ik het gedaan.
Vloermat peugeot 207cc
Vloermatten besteld voor peugeot 207cc MET logo. Matten zonder logo ontvangen (kan gebeuren zou je denken) nette mail gestuurd met foto van pakbon waar duidelijk met logo op staat. Krijg een onbeschofte reactie dat ze deze matten niet bedrukken. Screenshot terug gestuurd van eigen website waar je met of zonder logo kan bestellen.
Zie nu in de reviews al dat het waarschijnlijk geen zin heeft en ik al blij moet zijn dat we überhaupt iets ontvangen hebben.
Voorkom teleurstelling en Bestel hier niet!!!
Levertijd veel te lang sturen ook nog…
Levertijd veel te lang sturen ook nog de verkeerde auto matten had voor BMW E90 besteld kreeg matten voor mazda heb ze aan een oud collega gegeven stuur ze nog niet eens terug
Wat een ballettent bestel daar nooit meer wat .
Matten voor mijn Mazda 323
Matten voor mijn Mazda besteld,werden wat later geleverd als aangegeven,maar zijn goed aangekomen,kwaliteit is goed,pasvorm ook.
Aantal malen telefonisch proberen te benaderen maar dat was tevergeefs.
Had het verkeerde artikel ontvangen
Had het verkeerde artikel ontvangen. Na mailtje gestuurd kreeg ik de reactie dat ik het terug kon sturen en zou het juiste opgestuurd worden. Na gevraagd te heb en of ik daadwerkelijk zelf de verzendkosten moest betalen voor het terug sturen van iets wat hun verkeerd verstuurd hadden. Kreeg ik een retourlabel gemaild. Na het op hin kosten dis terug gestuurd te hebben kon ik zien dat het pakje niet bezorgd kon worden , maar ergens anders werd bezorgd. Daar heeft het bijna een week gelegen. Na wat mailtjes en een WhatsApp dat het daar lag, kreeg ik geen reactie. Wel was het pakje opeens afgehaald. Vlak na mijn WhatsApp. En is dezelfde dag het juiste opgestuurd. Deze vandaag ook daadwerkelijk in ontvangst mogen nemen. Of ik er ooit nog weer wat bestel? Denk het niet. Al hebben ze wel mooi spul.
Zelfs 1 ster is nog teveel
Zelfs 1 ster is nog teveel. Helaas ben ook ik de dupe geworden van deze webshop die gerund wordt door de familie Misiewicz.
1,5 maand geleden automatten besteld voor
de C1.
Helaas werden de verkeerde matten opgestuurd, dit waren matten voor een VW Passat. Gaat niet in een C1 passen.
Dus ik gemaild en verhaal uitgelegd, kreeg ik eerst nul reactie. Telefoon werd ook niet opgenomen.
Met heel veel moeite kreeg ik een adres waar ik de matten naar retour kon sturen. Wel even zelf de verzendkosten betalen, maar goed. Dus opgestuurd, 2 dagen later was het pakket gemarkeerd als bezorgd. En ik hoorde maar niks van hun via mail. Dus ik een mail gestuurd, geen reactie. Nog een paar keer gemaild, en toen ik eindelijk reacties had beweerden ze dat ze het pakket nooit hadden ontvangen. Nou, hij staat toch echt op afgeleverd op het adres dat zij mij toegestuurden.
Geen reactie, nul komma nul. Riverty gaat er nu ook achteraan.
Zondag automatten besteld met logo en dinsdag afgeleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering.
Hybride Ruitenwissers besteld
Hybride Ruitenwissers besteld, goed op factuur, maar ze hadden de normale ruitenwissers gestuurd, direct gemaild en reactie was , op eigen kosten retour sturen daarna sturen ze de goede op, ik had voorgesteld om deze dan maar te houden en paar goede oo te sturen zonder verzendkosten, verder geen reactie meer gehad, jammer, ik ga hier geen zaken meer mee doen
Heel slecht
Geen communicatie, bestelde matten passen niet,ga gezien de reviews niet eens meer de moeite doen de matten terug te sturen,30,- lost,jammer,zal hier nooit meer iets kopen,zeer af te raden met deze amateurs zaken te doen.
Lijkt erop dat men chinese zooi inkoopt en aan de man brengt met profit.
Frauduleus
Hier is volgens mij absoluut sprake van frauduleus handelen. De foto van het gekochte product op de website is de juiste pookcover. Het geleverde lijkt er in de verste verte niet op. Neemt telefoon niet op, beantwoordt geen mail.
Advies: niets bestellen bij deze oplichter.
Nieuwe vloermatten
Een set nieuwe vloermatten voor mijn auto besteld. Bestellen verliep gemakkelijk. Levering duurde iets langer dan beloofd, maar het is vakantietijd.
Matten zien er prachtig uit. Had als extra een rode bies besteld.
Ben tevreden.
D I E F S T A L
Een product hier besteld maar dat beviel niet; geretourneerd met track and tracecode. Maar na ruim 4 weken nog geen inhoudelijke reactie, laat staan dat het bedrag is geretourneerd !
Advies aan anderen : NOOIT iets hier bestellen !!!
Uiteindelijk na heeeeeeel veel emails, dreigementen van onze kant met berichten naar o.a. RADAR, KASSA en ACM heeft men het bedrag terug betaald. Vervolgens vele emails van hen ontvangen om mijn negatieve bericht te verwijderen....verder dan dit kan ik niet gaan. Want een niet bonafide bedrijf blijft het !
Niet gekregen wat ik had besteld
Ik heb automatten besteld met logo voor onze ford focus, goed gelezen in de omschrijving om zeker te weten dat dit matten zijn met logo. Vervolgens krijg ik de matten binnen en staat er geen logo op. Eerst geprobeerd te bellen meerdere keren maar direct voicemail. Vervolgens via mail. Krijg ik het antwoord terug dat nergens staat dat deze matten met logo zijn omdat ze voor dit model geen opschriften maken. Terug gemaild met een screenshot van hun site waar op 3 plekken staat dat dit matten met logo zijn. Helaas niks meer gehoord van dit bedrijf. Als ik de recensies eerder had gelezen had ik hier nooit besteld. DIKKE AFRADER!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.