Helaas ook niet de reviews gelezen, maw precies hetzelfde euvel ervaren. Aangeschaft product niet correct, retour zending " niet ontvangen en kwam terug met retour afzender..?? Hoe dan? Gevalletje "... Mehr ansehen
Bestelling gedaan bij tuning tm. Kwam daarna toevallig op deze site terecht. Reviews gelezen. Kon niet slechter. Dacht shit heb ik weer. Toch maar mailtje gestuurd naar tuning tm. Netjes... Mehr ansehen
Beloofde bezorgtijd bij lange na niet gehaald (kwam pas twee weken later). Bestelde onderdeel was voor een ander model Jeep, ondanks juiste aanduiding bij bestelling. Kwam deels kapot binnen. Weggegoo... Mehr ansehen
Geen communicatie, bestelde matten passen niet,ga gezien de reviews niet eens meer de moeite doen de matten terug te sturen,30,- lost,jammer,zal hier nooit meer iets kopen,zeer af te raden met deze... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Verkeerde matten geleverd en bij mailen.Toch opgelost.
Verkeerde matten geleverd en bij mailen en telefonisch word niet gereageerd.Kreeg eerste mailtjes van hetecoauto voor de geplaatste bestelling en betaling en daarna een mailtje van tuning tm dat de bestelling is op gestuurd.Bij zoeken op internet naar hetecoauto blijkt dat het om internet oplichting gaat en tuning tm werkt er mee samen.Dus mensen pas op voor deze bedrijven en kijk elk bedrijf eerst na op internet of het te vertrouwen is.We zijn nu twee weken verder en ik kan iedereen melden dat de goede matten alsnog zijn geleverd. Wellicht dat het is gekomen na plaatsing van deze klacht.Dus ik moet mijn klacht aanpassen want ik heb toch de goede matten nog gekregen en ik heb de verkeerde matten ook weer terug gestuurd.
Zeer slecht
Verkeerd product ontvangen, geen klantenservice, je wordt gewoon genegeerd. Uitermate slecht bedrijf en ik raad iedereen af iets hier te bestellen. Zeer slechte ervaring.
Matten gekocht en betaald
Matten gekocht en betaald, volgens TuningTm zijn ze verstuurd, echter Postnl bezorgt ze niet ivm bezorg vertraging elke dag melding ze komen morgen, maar geen levering.
Na een week bericht van postnl dat ze retour gaan ivm verkeerd adres.
Diverse keren contact gezocht met TuningTm.
Respons van tuningTm is slecht en geen oplossend vermogen om de klant te ondersteunen.
Nu afwachten of het product alsnog wordt geleverd of dat ik mijn geld terug krijg.
Reageren slecht op emails en per telefoon kun je alleen inspreken.
Nadat Postnl ze retour hadden gestuurd, zijn ze opnieuw verstuurd en kwamen twee dagen later aan.
Beoordeling automatten;
Sticksels zijn netjes uitgevoerd en kleur combinatie is zoals aangevraagd.
Ook de benaming op de mat is netjes uitgevoerd.
Positief
Naaldvilt in plaats van velours matten
Velours matten met het logo A5 besteld...wat krijg je...naaldvilt matten!!
Foto's gestuurd van de matten en de bestelbon...geen reactie...al vele malen gebeld..Word niet opgenomen en ook niet terug gebeld.
ECHT EEN WAARDELOZE FIRMA!!
HIER GEEN ZAKEN MEE DOEN MENSEN!!!
auto matten
reviews gelezen kwam niet goed over. matten voor mazda besteld bestelling is verder goed verlopen . ga zo door
Uitvoeringstermijn van 2 weken reeds in 7 dagen !
Ik bestelde vloermatten die volgens de uitvoering een leveringstermijn van 14 dagen vereisten, maar ik vroeg de mogelijkheid om een uitvoeringstermijn van 1 week omdat wij van de matten graag hadden genoten tijdens onze autoreis zomervakantie die er aankwam. En kijk, na 1 week werden de matten in België geleverd !
Matten eindelijk geleverd na 6 weken
Matten eindelijk geleverd na 6 weken, precies zoals ik besteld had en passen goed.
Alleen weet ik niet of hier nog iets zou kopen,al met al zijn toch hun verplichting nagekomen.
Velours mattenset besteld en naaldvilt…
Velours mattenset besteld en naaldvilt gekregen. Ook twee verschillende achtermatten die niet passen. Gebeld maar niet bereikbaar en mail wordt niet beantwoord. Als ik overige reviews lees nog geluk dat voorste matten wel passen. Advies zoek vooral ander bedrijf.
MENSEN U BENT GEWAARSCHUWD.
MENSEN U BENT GEWAARSCHUWD.
Matten gekocht...betaald maar nooit gekregen.
Telefoon word niet opgenomen ....mail niet beantwoord en op het opgegeven adres is niemand aanwezig. Dus wees gewaarschuwd
Pure oplichter tm tuning.
Waardeloos
Ik heb betaald voor grijze veloursmatten en heb grijszwarte naaldvilt matten gekregen van een goedkope bagger kwaliteit, ik ben niet tevreden en voel mij enigszins belazerd.
Mattenset besteld
Mattenset besteld. Ontving keurig een mail ter bevestiging. Werd op de hoogte gehouden van de voortgang. Set na drie dagen in huis. Goed verpakt. Mattenset ziet er goed uit. Dikte minder dan ik had maar wel met extra voetgedeelte. Het sluit goed aan op de bestaande bevestigingspunten. Kortom dik tevreden.
Bestelling gedaan bij tuning tm
Bestelling gedaan bij tuning tm.
Kwam daarna toevallig op deze site terecht.
Reviews gelezen.
Kon niet slechter.
Dacht shit heb ik weer.
Toch maar mailtje gestuurd naar tuning tm.
Netjes beantwoord en vandaag de spullen geleverd gekregen.
Kwalitatief beven verwachting.
Zo zie je maar dat je niet alles moet geleven wat ze schrijven.
Matten besteld, vraag over levertijd
Matten besteld. We hadden ze snel nodig. In plaats van levering de volgende dag, een langere levertijd. Het was lastig contact krijgen maar na contact kregen we de andere matten de volgende dag geleverd, zonder enig probleem.
Iets anders ontvangen dan besteld, geen oplossing om het bestelde alsnog te krijgen.
Matten besteld aan de hand van omschrijving en plaatjes in de webshop. Andere matten ontvangen dan besteld, daarna begon de ellende, hierbij een samenvatting van de mailwisseling met Tuningtm.
---------------------------------------
Ik heb gisteren de automatten ontvangen, waarvoor dank.
Alleen heb ik de verkeerde ontvangen.
Allereerst is het gestikte logo wit i.p.v. (zoals besteld) grijs. (zie foto 1 in de bijlage).
Daarnaast staat er 'fits to BMW E53' op i.p.v. 'BMW X5 zoals te zien (en dus ook besteld) op jullie website. (zie foto's 2 en 3 in bijlage).
Ik zou dan ook graag de matten ontvangen zoals besteld.
---------------------------------------------------------------
Daarop hebben jullie als volgt gereageerd:
U kan het product retour sturen met dit nr (pakbon) ,
Na de ontvangen zending zullen wij de juiste product volgens uw wens verzenden.
Dit is het adres:
TuningTm
Abraham van Beyerenstraat 16E
3043JA Rotterdam
---------------------------------------------------------------------
Waarop ik het volgende gevraagd heb:
Laatste vraag: hoe gaan we het doen met de kosten van het terugzenden.
Ik heb in dezen geen fout gemaakt, jullie wel aangezien jullie niet geleverd hebben wat ik heb besteld.
----------------------------------------------------------------
Hier heb ik dus nog geen reactie op gehad.
Nu geven jullie het volgende aan:
Maar dat is toch echt niet wat ik besteld heb, zoals aangeven in mijn eerste mail heb ik grijze letters besteld (zoals op jullie website genoemd: licht grijze logo flock) en daarnaast is op de foto van jullie website bij de bestelling die ik geplaatst heb duidelijk te zien dat er BMX X5 op de matten staat. Nogmaals; zie foto's in bijlage.
Simpel gezegd is er nog 1 vraag die open staat:
Hoe gaan we het doen met de kosten van het terugzenden.
Dus het lijkt me dan ook niet eerlijk als ik voor deze kosten moet opdraaien.
Hopelijk is het nu duidelijk en werken jullie mee aan een oplossing.
-------
Hierna heb ik deze reactie mogen ontvangen, na herhaaldelijk reminders sturen:
We hebben alleen matten met het opschrift dat je hebt.
----
Dat is uiteraard bijzonder vreemd:
- Eerst moet ik het terug sturen en dan zou ik ontvangen wat ik besteld heb
- Dan krijg ik te horen 'De standaard letters op de matten zijn de BMW E53, een ander opschrift dat we op speciaal verzoek maken'
- Tenslotte kan ik blijkbaar helemaal niet krijgen wat ik wil, want toen kwam dit 'We hebben alleen matten met het opschrift dat je al hebt.'
-----------------------------------------------
Vervolgens heb ik deze reactie gemaild:.
Met alle respect, deze reactie raakt kant nog wal.
Ik bestel iets op jullie site aan de hand van een foto die jullie neem ik aan toch zelf geplaatst hebben met daarop duidelijk BMX X5 i.p.v. fits to BMW E53 zoals geleverd.
Daarnaast klik ik letterlijk 'licht grijze logo flock aan'. maar ontvang een witte opdruk.
Dan reageren jullie nu met 'We hebben alleen matten met het opschrift dat je hebt.'
Als dat zo is waarom zetten jullie dan niet de juiste foto neer en waarom kan ik dan kiezen voor een grijze opdruk?!?
Tenslotte heb ik al tot 3x toe onderstaande vraag gesteld, maar daar wordt gewoon niet op gereageerd...
Laatste vraag: hoe gaan we het doen met de kosten van het terugzenden.
Dus het lijkt me dan ook niet eerlijk als ik voor deze kosten moet opdraaien.
Maar duidelijk, sec gezien verkopen jullie iets wat jullie blijkbaar niet hebben en sturen dan gewoon iets anders.
Als mensen het dan terug willen sturen mogen ze dat op eigen kosten doen en dan maar hopen dat je je geld terug krijgt.
Bijzondere manier van werken...
En dan nog het lef hebben om tot 3x toe een recensieverzoek te sturen...
-------------------------------------------------
Waarop slechts deze reactie:
Hallo
Na het verzenden van het product zullen we de verzendkosten terugsturen
---------------------------------------------------
Na het lezen van recensies hier, op Kiyoh, Kassa en Klachtenkompas durf ik de matten zelfs niet terug te sturen... aangezien veel klanten aangeven hun geld niet terug te hebben gekregen... nu heb ik tenminste nog iets voor mijn geld...
Bijzonder verkooppraktijken als wel klantenservice...
Nu dan ook maar naar bovenstaande sites om mijn ervaring te delen.
Voor de tweede en tevens laatste keer…
Voor de tweede en tevens laatste keer een handremhoes besteld.
De eerste keer ging het al mis met de kleur en geen reactie omtrent retour. De tweede keer nu een halfjaar later niet wetende dat ik weer met hetzelfde bedrijf te maken had voor de tweede keer een verkeerde kleur gekregen dit keer van een pookhoes. Meteen gemaild en kreeg als reactie dat ik het retour kon zenden. Dit op mijn kosten retour gezonden nu 2 weken later nog geen reactie na 3x mailen en 6x bellen!
En dan vervolgens mij via de mail ook nog vragen om een recensie te schrijven? Nou alstublieft hierbij mijn oordeel over de zeer slechte service! Trap er niet in! Ik ben nu al meer dan €50,- kwijt voor iets wat ik nooit goed of helemaal niet heb gekregen. Dat dit nog kan in deze tijd verbaas ik me echt over!
Perfecto!
Ik heb matten besteld met een beige rand voor mijn Volvo, op de site werd een levertijd aangegeven van 14 dagen. Na 10 dagen werd de mattenset keurig ingepakt afgeleverd. Ze zijn precies zoals ik ze heb besteld en passen perfect! Ik ben er erg blij mee.
vloermatten
vloermatten, pookhoes en blindeerfolie gekocht, allemaal netjes geleverd binnen 2 weken (er zat 2 weken levertijd op de matten).
Als ik nog iets nodig heb zou ik het zo weer bestellen.
Pookhoes en pookknop besteld; niet ontvangen
Pookhoes en pookknop besteld, alleen hoes ontvangen en gemeld dat ik maar 1 item had gekregen. Wel alles betaald. Later te horen gekregen dat de knop na zouden sturen, weken later nog niet ontvangen. Laat dit soort bedrijven hier niet mee wegkomen. Oplichterij!
ik snap de slechte reviews niet..
ik snap de slechte reviews niet..
ik had ze gemaild met de vraag of ze ook een pookhoes verkochten voor mijn type auto, ik kreeg netjes binnen 24 uur reactie,
heb de hoes besteld en nog gemaild wanneer hij verzonden zou worden (omdat we al snel op vakantie gaan) ik kreeg weer netjes reactie en hij lag de volgende dag ook netjes in de bus, en past perfect!
ik zou er zo weer bestellen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.