Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god service. Der blev lyttet på hvad jeg ville have og rådgivningen var rigtig god. Selv da jeg manglede en låsebolt var det ikke noget problem.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte et benzin pumpekit, powerwrap og et sæt stål spændebånd. Efter 1 måned ankom pakken, med 1 benzin pumpe pakket op og uden fittings, beslag eller lign 1 pakke powerwrap, og 2 stri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TurboDK er en af Danmarks største virksomheder indenfor renovering og salg af turboladere. Overvejer du at få lidt flere HK ud af din motor eller drømmer du om at bygge en fuldblods racerbil, så er du kommet til det rette sted. Vi rådgiver dig og sælger kvalitets dele, indenfor tuning, turbo, silicone, undervogn, udstødning og mange flere. Selvom navnet antyder, at vi kun er et turbo- og performanceværksted, er vi også et helt almindeligt værksted, vi laver reparation, test service mm. af alle typer biler. Se mere på turbodk.dk
Gyldenbjergvej 30, 4840, Nørre Alslev, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hvis du leder efter en turbo til din bådmotor, så er det her stedet. Jeg fik fat i Per fra turbo.dk, og han hjalp mig med at finde den helt rigtige løsning til min Volvo Penta TMD40A. I stedet for bare en standardvare fik jeg professionel rådgivning og en løsning skræddersyet til mine behov. Hurtig respons og tårnhøj faglighed. 5 stjerner herfra!

Antwort von TurboDK
Efter længere tovtrækkeri vedr. min Volvo pga. manglende dele, som var i restordre valgte jeg at hente min bil med henblik på, at få en anden mekaniker til at lave den, jeg hentede den med min firmabil og Per var der for at hjælpe med at læsse bilen på auto trailer og et par kasser ind i varebilen, jeg læssede af da jeg kom hjem, fordi jeg skulle bruge firmabilen dagen efter, alt godt, min bil var hjemme og jeg skulle bare finde en mekaniker, der kunne lave den for mig , det var dog ikke det store problem , problemet var dog at der manglede gearkasse ,topstykke og ledningsnet, jeg ringer selvfølgelig til Turbo.dk som vil kigge en ekstra gang om de har glemt, at give mig det, men nej det endte med at jeg stort set fik skylden for selv at have smidt det væk ,undskyld mig, men en gearkasse på ca 90 kg.et topstykke og et ledningsnet
Burde jeg kunne huske om jeg har haft fat i , jeg stolede 100% på at jeg som uvidende kunde ville få den hjælp af en professionel mekaniker med at få pakket alle dele med hjem , og ikke engang ville han tilbyde at hans forsikring måske kunne hjælpe .
Så jeg vil råde folk til at have totalt styr på kommunikation og alt på mail eller skrift før i laver nogen form for forretning dette værksted
38000 kr . Dyr lærestreg og en volvo der nok ikke kommer ud og køre en mit ejerskab
De reddede vores ferie 🏖️ – med turbo på både service ⚡ og tempo ⏱️!
Helt fantastisk service! Ikke nok med, at de knoklede 💪🔩 for at få vores autocamper-turbo klar til fredag 📦, så vi kunne samle den i weekenden 🛠️ – de skaffede også reservedele 🔧🔍, som andre sagde var umulige at finde, fordi modellen var udgået 📜.
Lynhurtigt ⚡, professionelt 🎯 og topkvalitet hele vejen.
Kan kun anbefales! 👍
Der er ikke meget hjælp at hente.
Jeg spurgte efter et specifikt turbo rør og de evt laver custom rør.
Jeg får en mail tilbage på norsk eller noget i den stil ' Vi hark un der du finder på siden ' med et link til deres hjemmeside.
Der er ikke meget svar på min mail i dette. Og linket føre bare til deres hjemmeside og hjælper ikke på min forespørgsel.
Service får ikke mere en 2 stjerner.
Helt igennem fantastisk oplevelse hos TDK.. flinke, enormt hjælpsomme og tålmodige, havde heg været kunde i mit eget firma, havde jeg nok blokeret mig selv.. men med min oplevelse med TDK, sparede jeg 75% iforhold til citroens værksteds pris. Derfor kun rosende ord herfra.

Antwort von TurboDK
Nem bestilling, hurtig levering , positiv oplevelse, ikke sidste gang jeg handler der.

Antwort von TurboDK
Jeg havde bestilt en halvstor ordre med en masse rør i forskellige størrelser.
Da pakken kom manglede jeg 3 forskellige rør. Fejl kan ske, og det er så her et firmas serviceniveau kan vurderes.
Jeg sender dem en email om aftenen med hvad jeg mangler i forhold til det bestilte, og ringer ind næste formiddag for at få bekræftet om de har set mailen. Det er lidt af en hastesag nemlig.
TurboDK beklager og får sendt de manglende stumper afsted samme dag.
Ingen tov-trækkeri om alt muligt, som man ellers godt kan rende ind i med mange andre firmaer.
Super service.
Tusind tak for det :-)
Prisen for rennovation af en Turbo endte på 23k, uden at dette var aftalt på forhånd og var et brud på mine forventninger.
Udover at bilen ikke trækker lige så godt som før "rennovation" af turboen, så fik jeg også en ekstra-regning på 1000kr som heller ikke var aftalt - Denne blev dog krediteret, men i deres svar skrev de bla. "det er sku for meget op af bakke at tage en sådanne dialog med et menneske som dig der er så langt fra virkeligheden, jeg har sku ond af dig, må være belastende" (ordret og inkl. stavefejl)
Uprofessionelt firma der leverer dyre ydelser af tvivlsom kvalitet, ville ikke bruge dem til at skifte dæk på min havetraktor.
Jeg talte telefonisk med en Danni om renovering af mine 2 båd turboer i mandags. Vi talte frem og tilbage om mulighederne for renovering eller nye. For at Turbo.dk kunne give mig en pris på en renovering, skulle jeg aflevere mine turboer så de visuelt kunne tjekke dem. Jeg fik min svigerfar til at køre turboerne ned til Turbo.dk i onsdags, og han fortalte dem, at de kunne aftale nærmere med mig, når de havde set på dem. I går ringede Mathias og fortalte mig, at de havde skilt mine turboer ad, og at de ikke var så medtaget trods alder mv. hvilket jo er positivt.
Hvad jeg ikke synes var særlig positivt var, at de nu adskilte turboer, kunne de ikke skaffe et nyt hus til? Og turboerne kunne godt renoveres, MEN med 10% nedsat funktion, hvilket jeg ikke var interesseret i.
Aftalen var, at de skulle have dem for at kunne lave en visuel vurdering, da jeg ikke er fagmand, ved jeg ikke, at man er nødsaget til at skille mine ellers fungerende turboer ad, og da slet ikke uden at ringe til kunden inden.
Jeg valgte at synke oplevelsen over telefonen, og køre derned i dag fredag.
Jeg spørger ind til hvorfor man overhovedet begynder at skille noget ad, uden at have undersøgt worst case, altså om man kan skaffe et nyt hus? De bliver ved at cirkle rundt om, at man er nødsaget til at skille det ad for at kunne vurdere, om de skal have et nyt hus, og forstår ikke min frustration over, at man skiller noget ad, uden at vide om man kan gøre opgaven færdig. De fortæller, at jeg kan købe nye, eller leve med de 10% nedsat effekt.
Jeg spørger hvad jeg skylder for undersøgelsen, og får smidt 3 timers regning på disken, altså 1950kr for adskilte turboer, som ikke kan renoveres totalt, som i øvrigt var funktionsdygtige da de blev afmonteret. Jeg nævner så, at turboerne ikke engang kan dreje rundt efter de har ''samlet'' dem igen.
Og at jeg ikke har tænkt mig at betale fuld pris for det. Svaret var, at jeg kunne tage mine turboer, og skride og så i øvrigt aldrig komme igen. Jeg ytrer, at jeg synes det er en kedelig holdning at have til det, og at jeg jo siger jeg gerne vil betale for undersøgelsen. Jeg tilbyder en times betaling, altså 650kr og får så af vide, at jeg stadig ikke er velkommen i deres butik. De understreger flere gange at hvis jeg betaler de 1950kr, bliver de trukket fra i en evt reparation, men på nuværende tidspunkt er jeg slet ikke interesseret i, at de skal lave mine turboer mere. Tilliden er brudt.
De toppede den også med, at de så pludselig godt kunne skaffe et nyt hus?
Well...med min ære i behold, betaler jeg de 650kr og går min vej med mine adskilte/delvist samlede turboer.
Det skal siges, at Turbo.dk tilbød at tage dem ned og skrue dem sammen, så de kunne rotere i tubine huset, men jeg valgte pænt at takke nej, da jeg allerede synes, at jeg havde spildt nok tid på dette.
Virkelig en dårlig oplevelse, og bestemt ikke et sted jeg vil anbefale andre at sende deres ting hen.

Antwort von TurboDK
De havde hvad jeg manglede. Men fik aldrig en kvittering selvom der blev rykket for den flere gange. Så handler i firma mæssigt så få kvittering/faktura før i betaler.
God service, opfølgning og værksted med moderne udstyr.
Vores leverandør på marine turbo.
Fjeldabens Monkey Business KBH
Kan ikke anbefales. Ekstremt ringe arbejde udført, og nægter at give pengene retur.
Turboen på min Mercedes blev renoveret, men bilen kørte ikke ordentligt efter. Pakninger var genbrugt, bolte manglede, og turboen var tydeligt utæt. Værkstedet kommer med undskyldninger i øst og vest om, at det ikke er deres arbejde som er udført forkert, selvom jeg har udtalelser fra andre værksteder om, at renoveringen var ekstremt ringe udført.
Undskyldninger var blandt andet at bilen var chippet (hvilket den ikke er), og at der er for meget modtryk i partikelfilteret (bilen har ikke partikelfilter)
Efter at turboen nu er udskiftet på et andet værksted, kører min bil fejlfrit.

Antwort von TurboDK
Hurtigt service og vil klart bruge dem igen
Havde problemer med min turbo til min Ford Transit, efter hovedreparation af motoren
De var hurtige til at teste turboen og ringe til mig om tilstanden
Vi aftalt en hovedreparation af turboen til en fair pris og fik den tilbage på under en uge.
Er Tom for ord, hvor dårlige oplevelser folk egentligt har haft med nogle der skulle fungere profesionelle.
Jeg skrev en mail til dem, om hvad en ombytter eller ny turbo til min 2.0 tfsi ville komme til at koste, fik et iskoldt svar igen
“Vi har ikke nogen ombytter og kan ikke få nogen hjem, heller ikke en ny” nånå okay jaja så må jeg jo til konkurrenten, udover det har jeg en ven der også har haft en super dyr og dårlig oplevelse hos turbodk, en stage 2 opgradering på standard turboen, da han har betalt 18.000 får han turboen hjem og indmaden er vendt forkert og hele huset sad løst samlet, med andre ord de leverede en halvt færdigt samlet turbo til kunden.

Antwort von TurboDK
Mit sure opstød omkring denne fuldstændig uduelige virksomhed...
Jamen hele sagen starter med en bil som smider olie fra dens ene af to turboladere.
Per modtager begge to. Har selvfølgelig snakket med ham inden og spørger ham om det er nået han kan fikse. Jeg er 100% sikker på at bilens motor er i orden. Det er jo ingen problem jeg skal bare komme med dem.
Nok om det jeg får monteret de renoveret møller. Det kostede mig 10.000KR og bilen har stadig den samme olie spild som tidligere. Jeg får dem afmontere igen og beder ham tjekke op på det arbejde de har udført.
Jeg får dem med hjem igen samme dag og det virker stadig ikke......
Jeg bliver en smule arrig og finder en mand som tydeligvis ved mere om det end Per nogensinde kommer til..
Han kikker på dem og fortæller mig den ene som minimum skal laves igen hvilket Per jo lige har?????.
Vi snakker frem og tilbage omkring at få to nye på eller renovere dem igen. Vi køber to nye. DET KOSTER MIG KUN 2300KR MERE AT FÅ 2 HELT NYE TURBOER PÅ.
Det er da til grin.....
Selvfølgelig det vigtigste. Bilen køre nu med 2 nye uden fejl.

Antwort von TurboDK
Har haft fornøjelsen af at stifte bekendskab med Per og Kaare fra Turbodk, og kan kun komme med rosende ord. Vi havde en udfordring med vores bil, hvor mærkeværkstederne ville udskifte vores turbo, frem for at udbedre de fejl/den slidtage der var kommet.
Forløbet var professionelt, og blev vejledt og oplyst igennem hele processen og i sidste ende var den markant bedre pris end hvad vi fik fra vores mærkeværksted. Kan varmt anbefale Turbodk.
Fik lavet luftfilter custom made hos turbo.dk til min Dodge. Super professionalisme, super service skal have lavet bil der fremover.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.