Synes jeres mad smager dejligt, men jeg undre mig over at der er så stor pris forskellig i jeres butikker? Hvorfor er det ikke ens i alle byer når I er en kæde? Kan godt lide jeres mad men tænker me... Mehr ansehen
Meget dårlig service, med et ignorerende og arrogant personale ved Kolding afdelingen. Jeg kom ind en eftermiddag, hvor der var to på arbejde. Den ene pige gjorde rent, mens den anden stod bag disken... Mehr ansehen
Jeg har prøvet mange poke bowl-steder, men intet topper U-Poke i Sønderborg. Maden er altid frisk og utrolig velsmagende. Jeg elsker, at man både kan sammensætte sin egen bowl eller vælge fra m... Mehr ansehen
Meget flinkt personale men de har ikke styr på bestillingerne bestilte 2 store Duck Bowl og 1 byg selv bowl. Da maden var klar havde de glemt 1 duck bowl da vi gjorde opmærksom på det undskylde de de... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Virkelige dårligt vented en time og fik…
Virkelige dårligt vented en time og fik ikke en gratis poke Bowl det virkligt dårligt i det mindste del 350 gratis ud
Jeg venter 50 minutter i kø og jeg fik…
Jeg venter 50 minutter i kø og jeg fik ikke min gratis poke bowl det scam spil af tid🤬👍😭
Virkelig lækkert..❤️
Helt fantastisk dejlig og lækker poke Bowl.. Nemt at bestille.. Tak for mad, vi kommer helt sikkert igen.
Mega lækker mad og virkelig sød og god…
Mega lækker mad og virkelig sød og god service.
Kommer igen!
Bestilte en byg-selv-bowl til afhentning.
Ankom 7 min senere og den var næsten klar.
Jeg havde en baby i bilen og de kom ud til mig med maden - guld værd for en kunde. Mega sødt personale.
Det var en KÆMPE portion. Og det smagte helt afsindig godt.
Samme pris som bedre steder, men MEGET mere fyld og især meget mere fisk.
Kommer helt sikkert igen.
Super god mad
Jeg ville stærkt anbefale et besøg hos U-Poke.
Fra jeg bestilte min mad gik der kun 7-8 minutter til den var klar
Jeg blev også mødt af et sødt personale, som havde en god energi, og virkede til at have en god arbejdslyst.
Derudover var maden fantastisk. Jeg valgte en crispy chicken bowl, og det fortryder jeg på ingen måde. Kyllingen var crispy og juicy. Resten af bowlen var også godt sat sammen, med sødt, salt, umami, og konsistens.
Jeg glæder mig til næste gang
5/5 mæt gæst
Virkelig god oplevelse
Netop afhentet min frokost, som var så lækker. Masser af mad, lækker råvarer, fantastisk smag, en virkelig god service til trods for at de var midt i oplæring, og hurtig ekspedit.
Virkelig en god oplevelse