Das haben sich andere Leute angesehen
Utroligt lækkert og perfekt krydret og sammensat
Vi bestilte månedens tilbud med 8 topmaki Firedragon, 8 topmaki greendragon, 8 uramaki califonia, 8 uramaki Philidelphia, 2 nigiri Laks , 2 nigiri
Laks med aoili og forårsløg, samt Supertilbud med 5 stk tempura ebi, 2stk oksekød sticks, 2stk chiken cheddar. Alt utroligt lækkert, dejligt krydret og lavet lige før vi afhentede det. Vi kan kun anbefale UNKI SUSHI på det varmeste😋
Det var super lækker og frisk
Plejer at være tilfreds med Unki Sushi
Plejer at være tilfreds med Unki Sushi, men igår 5.6.2024 (fars dag) var det en dårlig oplevelse. Vi havde bestilt Take away, lang vente tid til trods for at vi havde bestilt dagen før til kl 18.00 - vi fik ikke hvad vi havde bestilt (det blev ikke opdaget i butik, da afhenter var en anden end bestiller).
og deres lille klat af tangsalat til 45kr var til at grine over (og så smagte den iøvrigt grimt).
En ikke særlig god oplevelse, desværre.
Der er ikke styr på tingene
Har hørt så meget godt om Unki sushi, så den skulle selvfølgelig prøves af. Vi kom fire personer på fars dag, grundlovsdag omkring kl. 18.00. Vi havde valgt at spise i selve restauranten. Der var god gang i take away, dog var vi kun omkring 8. Mennesker i restauranten. Der var en enkelt ung pige, som stod både for servering i restauranten og udlevering af take away.
Vi bestille fra deres adlibitum tilbud og fik både drikkevarer og startes rimelig hurtigt. Derefter gik det galt. Vi ventede utilfredstillende længe på vores maki ruller og nigiri og måtte spørge efter det.
Ved anden bestilling af mad, valgte vi at bestille flest starters og nogle enkelte makiruller. Starters kom igen hurtigt men ingen maki ruller. Den unger tjerner informerer os på et tidspunkt om, at der ikke laves mere mad og vi manglede stadig. Vi valgte ikke at få det lavet men betale og gå.
De beklagede for den lange ventetid og forklarede det med helligdag. De gav os et afslag på 10%, hvilket vi synes var fedtet i forhold til den oplevelse vi havde haft.
Vi kommer ikke igen
Manglende advisering af afhentningstidpunkt
Vi bestilte take-away mad til afhentning 19:15 da der var fuldt booket i restauranten, og der stod tydeligt på deres hjemmeside at de ville give besked når maden var klar til afhentning. Efter 45 min kontaktede vi restauranten, for at høre hvor vores mad blev af. Pga sprogbarriere var det svært for os at gør os forståelige. En dansktalende overtog samtalen og fortalte at vores mad havde været klar siden 19:15 som aftalt. Vi pointerede at flere af retterne var varme, så hvad ville de gøre ved det? De lavede nye varme retter, og vi fik dobbelt op på sushien, men vi ville hellere have haft økonomisk kompensation, da vi jo nok ville have haft bestilt så meget vis det var det vi kunne spise. 20:55 gik vi ud af restauranten efter vi havde hentet vores mad, som i øverligt lukkede kl. 21:00. Maden smagte i øverligt fint.
Super lækkert sushi
Super lækkert sushi, smagte godt, og der var ik meget ventetid.
Betjeningen var fantastisk, sød, smilende og med på sjov… havde en god situations fornemmelse, satte prikken over i’et på en skøn aften.
Lækkert sushi
Lækkert sushi, har prøvet deres take away en håndfuld gange. God betjening. Månedens menu er ofte en god ide.
Vi fik dårlige maver
Vi fik velsmagende og smuk sushi i rigelige mængder, men de efterfølgende flere dage havde vi alle 5 diarre - ØV
Skøn sushi
Vi har prøvet at spise fra deres “ad libitum” menu til 238kr pr. næse. Super dejlige sprøde forretter bl.a. tempura grøntsager smagte rigtig rigtig godt. Ellers dejlig sushi, super venlig betjening - meget høflig og gode smil fra både kokke og tjener. Vi kommer helt sikkert igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.