Jag hade lämnat in min klocka till en större klockkedja för batteribyte, fick tillbaks klockan med meddelandet att den var sönder och det inte gick att laga den. Via internet hittade jag urmager-kvar... Mehr ansehen
Til min store fortvilelse hadde jeg klart å ødelegge 'tirette' i et praktfullt ('as new') 100 år gammelt Paul Ditisheim lommeur. Det kunne ikke repareres i Norge, men Johan Kvarneberg ordnet det h... Mehr ansehen
Urmakare Kvarneberg verkar vara en av de bättre urmakare som finns att tillgå i Norden. Snabb, skicklig och arbetet är mycket prisvärt. Enkelt och smidigt att skicka klockan på posten. Kvarneber... Mehr ansehen
Min Citizen Aqualand som var utdömd av andra urmakare lämnade jag till Urmakare Kvarneberg. Efter en kort hanteringstid och till en mycket rimligt kostnad så fick jag tillbaka en fullt fungerande kl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Urmager Johan Kvarneberg tilbyder vi reparation og dele til mange typer ure og urværker, alt sammen til rimelige priser direkte fra et centralværksted. Uret sendes nemlig med posten, helt enkelt. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er yderst kompetente og kvalitetsbevidste inden for vores fag. Vi kan garantere en omhyggelig reparation af dit ur. Kontakt vores urmagerforretning i Helsingør og lad os sørge for, at urværket går gnidningsfrit. Hos os er der tid til kvalitet, det kan derfor være svært at besøge mig i værkstedet, men jeg kontaktes gerne via telefon eller e-mail.
Sudergade 33A, 3000, Helsingør, Dänemark
- info@urmager-kvarneberg.dk
- www.urmager-kvarneberg.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har for nylig haft en rigtig god…
Jeg har for nylig haft en rigtig god oplevelse hos Urmager Kvarneberg. Yderst kompetent og og meget professionel håndtering i gennem hele forløbet. Mit ur skulle smøres, have udskiftet et leje og kassen skulle polers op. Og ikke mindst, til en absolut fair pris ift. opgaven. Jeg kan hermed kun på det varmeste anbefale Urmager Kvarneberg
God og venlig service
Venlig og professionel service. Jeg fik mit ur tilbage fra service en uge tidligere end lovet.
Jeg havde to ure til komplet service og udskiftning af diverse reservedele. Udført perfekt og til en god pris
mit mekaniske tissot ur går meget…
mit mekaniske tissot ur går meget nøjagtigt efter service af værket
"sådan"
hilsen Johnny
Fantastisk arbejd og kundeservice
Fantastisk arbejd og kundeservice - på vores bornholmer og antik amerikansk ur. Kan varmt anbefale dem.
Hurtig service
Lidt i den dyre ende for jobbets størrelse, men hurtig og proffessionel service.
Anbefalet
Rigtig god oplevelse og lavet som aftalt til aftalt pris
Rigtig god oplevelse. Venlig og proff. kundebetjening og mit ur blev serviceret som aftalt og til aftalt pris.
Kan anbefale denne urmager som har konkurrence venlige priser i forhold til storbyerne
God service ok fint arbejde
Super dygtige folk
Super dygtige folk, der overholdt pris og tid i forbindelse med service af ur.
God service og hurtig urmager.
Service af IWC flieger chronograph
Problemfri service af mit IWC til en rimelig pris. Let aflevering og afhentning af uret hos Kvarneberg’s ansatte i København. Jeg er godt tilfreds.
Fantastisk service og arbejde
Service Omega Speedmaster
Hurtig svar og levering, behagelig kunde service.
faktura pris som aftalt i deres tilbud.
super ! jeg kan anbefale urmager kvarneberg.
Kompetent troværdig og sjældent ydmyg…
Kompetent troværdig og sjældent ydmyg overfor sit fag.
Super service. Afleverede mit IWC hos Carl på Vesterbro og fik det tilbage efter service også på Vesterbro. Der gik 4 dage! :-)
Fin modtagelse i meget smukke lokaler
Fin modtagelse i meget smukke lokaler. Glemte at spørge om leveringstid, som var længere end forventet.
Den forud aftalte pris var ok. og holdt.
kompetent og glimrende service
jeg har for første gang haft kontakt…
jeg har for første gang haft kontakt med Kvarneberg - mit ældre Omega har - pr post i øvrigt - været til tjek hos Kvarneberg - alt forløb absolut til min fulde tilfredshed, til en helt fornuftig pris, oven i købet. Jeg henvender mig trygt og gerne igen.
vh
Freddie Høyer
Hurtig og korrekt service
Indleverede et ældre Omega Speedmaster, som skulle gennemgås, reperareres og serviceres. Dagen efter fik jeg et overslag på arbejdet og pris, og efter accept gik der blot yderligere en uges tid før jeg fik et velfungerende ur tilbage med dokumentation for reservedele osv. Dog må de gerne svare på mails, hvilket lykkedes dem at undgå tre gange i forløbet. Og der angives ikke serienummer eller lignende unikt på servicebevis (med begrundelsen "det plejer vi ikke"), hvilket jeg finder underligt. Man kan efterfølgende ikke med sikkerhed dokumentere, hvilket ur er blevet serviceret hvornår.
Meget tilfreds
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.