Jag hade lämnat in min klocka till en större klockkedja för batteribyte, fick tillbaks klockan med meddelandet att den var sönder och det inte gick att laga den. Via internet hittade jag urmager-kvar... Mehr ansehen
Til min store fortvilelse hadde jeg klart å ødelegge 'tirette' i et praktfullt ('as new') 100 år gammelt Paul Ditisheim lommeur. Det kunne ikke repareres i Norge, men Johan Kvarneberg ordnet det h... Mehr ansehen
Urmakare Kvarneberg verkar vara en av de bättre urmakare som finns att tillgå i Norden. Snabb, skicklig och arbetet är mycket prisvärt. Enkelt och smidigt att skicka klockan på posten. Kvarneber... Mehr ansehen
Min Citizen Aqualand som var utdömd av andra urmakare lämnade jag till Urmakare Kvarneberg. Efter en kort hanteringstid och till en mycket rimligt kostnad så fick jag tillbaka en fullt fungerande kl... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Urmager Johan Kvarneberg tilbyder vi reparation og dele til mange typer ure og urværker, alt sammen til rimelige priser direkte fra et centralværksted. Uret sendes nemlig med posten, helt enkelt. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er yderst kompetente og kvalitetsbevidste inden for vores fag. Vi kan garantere en omhyggelig reparation af dit ur. Kontakt vores urmagerforretning i Helsingør og lad os sørge for, at urværket går gnidningsfrit. Hos os er der tid til kvalitet, det kan derfor være svært at besøge mig i værkstedet, men jeg kontaktes gerne via telefon eller e-mail.
Sudergade 33A, 3000, Helsingør, Dänemark
- 60880785
- info@urmager-kvarneberg.dk
- www.urmager-kvarneberg.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Patient, expert, professional
Johan has been great with servicing my vintage Hi-beat Grand Seiko. He answered my questions (very important to keep a customer's mind at rest) and helped with a number of other aspects of ownership of this vintage timepiece. The watch now runs perfectly and is losing 1 or 2 seconds over 24 hours, considering it was made in March 1969 this is superlative. I can highly recommend Johan to anyone who requires an extra level of service.
Du kan får hjælp med det samme
Jeg kunne aflevere og hente mit ur på tidspunkter som passede ind i mit program. Prisen på reparationen var meget rimelig
Omega Speedsonic Service
Very good service of an unsual chronograph movement. Even the Chornograph part was serviced. Competitive price. Can very much recommend!
Suverän service!!!
Alt från första kontakt till leverans var helt oklanderligt!!!
Urmakare Kvarnaberg räddade min älsklingsklocka
Det är med stor tillfredsställelse jag kan konstatera att det fortsatt finns åtminstone en riktig urmakare. Men han har "flytt" till Danmark. Men tack vare internet hittade jag honom i alla fall och för detta är jag tacksam. Utmärkt jobb och utmärkt service dessutom, gör ju inte saken sämre. Och till rimlig kostnad också. Hoppas bara att kunder finns i tillräckligt antal för att verksamheten skall blomstra. Håller tummarna för detta!
En urmakare som det går att lita på
Bra seriös urmakare
som håller måttet
Renovering av Omega ur
Valde att renovera ett äldre Omega Ur hos UR Reparation. Snabb hantering av offert arbete och bra kommunikation.
Renoveringen var klart över förväntan och uret ser fantastisk ut och går mycket bra.
Jag rekommendera starkt UR Reparation. Värt varje krona.
Lätt och prisvärt!
Bra service som började med snabb e-postkommunikation, sedan ett riktigt fint returkuvert för klockan och service och reparation för en tredjedel av vad "märkesverkstaden" tar.
Helt nöjd och kommer säkert att anlita Urmakare Kvarneberg igen.
Mycket nöjd!
Min klocka behövde service då den inte fungerade tillfredsställande.
Efter service "går den som en klocka":) och till ett mycket bra pris.
Renovering av min fars gamla Omega seamaster
Allt fungerade perfekt från offert till leverans och klockan blev som ny
Seriös och pålitlig!
Mycket trevligt och förrtroendeingivande bemötande. Kontakt och råd via mejl om vad som var värt att kosta på med motivering. Snabba svar. Kändes seriöst från början. MYCKET nöjd!
Stærk pris og super serviceminded!
Meget konkurrencedygtig pris for eftersyn af cronograph.Johan er hurtig og effektiv til at kommunikere på mails og få jobbet gjort.
Ingen tvivl om at næste eftersyn om 5 år også bliver udført hos Johan.
Bra!
Snabbt och väl utfört arbete till ett mycket rimligt pris jämfört med auktoriserade s,k. Rolexurmakare.Däremot är förpackningen som skickas med en komplicerad låda att sätta samman.Krister Svensson
Bra service
Mycket bra och snabb service. Att skicka klockan med deras koncept fungerade mycket bra. Bra och prisvärdig service. Kan rekommendera dem.
Mycket nöjd
Bra service, bra hantering. Lite svårt att hitta informationen om hur man skulle göra för att skicka klockan. Den infon fanns endast på den sida där man gör beställningen.
Förtroendeingivande
Efter kontakt per telefon och grov offert bad jag Johan reparera Marie-Louise`s Omega armbandsur. Johan sände över en praktisk liten låda som vi stuvade in uret i. Diverse uppgifter fylldes i och paketet rekades till DK. Ca 2 veckor senare returnerades klockan efter en reparation med byte av bl a elblock, packning mm. En omfattande s k eftersyn är också gjord, där Johan plockar ner hela klockan, rensar den i maskin samt oljar och återmonterar allt. Klockan går som den ska, logistiken mellan oss och Johan har fungerat perfekt! Det kändes lite spännande att skicka Omegan till Helsingör, ett nypris på ett sådant ur är ca 20 000 sek! Allt har dock fungerat perfekt !
Johans pris var ca 35% lägre än urmakaren i Halmstads pris.
Speedsonic Esa 9210 Chronograph (Omega 1255) servad med perfekt resultat!
Servade min Omega Speedsonic Esa 9210 Chronograph (Omega 1255) med perfekt resultat!. Allting fungerar, kronograf, inställning av dag o datum etc. Servade både kronografmodul och stämgaffeldel vilket inte många urmakare klarar nu för tiden. Jag är mycket nöjd och rekommenderar verkligen Urmager Kvarneberg!
Rekommenderas
Fick min armbandsklocka reparerad på ett smidigt sätt.
Helt ok pris, snabbt och mycket bra bemötande.
Fick dessutom fakturan på ett handgjort papper; klart snyggaste fakturan jag någonsin betalat.
Inga obehagliga överraskningar.
Prisuppgift och leveranstid som håller,snabbt svar på mail.Mycket nöjd med utfört arbete i form av reperation och restaurering.Min klocka blev nästan som ny.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.