Vacasol Bewertungen 163

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er så mange klagepunkter, at man næsten ikke ved, hvor man skal begynde. Da vi ankom lugtede hele lejligheden kraftigt af kloak, da vi gjorde opmærksom på lugten fik vi at vide, at det va... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det var väldigt svårt att hitta till boendet. Det ligger vid havet, men bakom järnvägen och på motsatt sida från stan/byn. Boendet är enkelt, radhus med mycket träd/skugga runt om. Pool men det so... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kroatien har endnu ikke mistet sin uskyld, er nok efterhånden en af de sidste uspolerede perler man kan køre til i Europa. Rabac er en lille relativt isoleret by beliggende længst væk fra turismens... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leilighet som svarte helt til forventningene. Akkurat som beskrevet. Beligenhet som får deg til å kjenne det italienske landsbylivet på pulsen. Ca 100 meter å gå til en liten butikk med ferske bakeva... Mehr ansehen

1. Cottage
  2. Reisebüro

Über Vacasol

Vom Unternehmen geschrieben

***NY EJER***

Efter den gamle Vacasol gik konkurs i oktober 2016, har vi overtaget domænerne og i december 2017 gik den nye Vacasol i luften med 200.000 ferieboliger i hele Europa. Dem får vi fra 75 forskellige udlejningsbureauer og vore priser er de samme som hos bureauerne. Fordelen ved at bruge os er, at du får et stort udvalg og har dansk personale som mellemled, når du booker en feriebolig.

Oplevelserne venter overalt

Oplev Europa. Fra fjeldene i Skandinavien til palmerne og varmen i syd. Fra de varme kilder på Island til de skønne strande i Tyrkiet. Eller måske er det de europæiske hovedstæder der trækker? Intet problem. En privat ferielejlighed er det perfekte udgangspunkt for en spændende storbyferie.

Private ferieboliger Her finder du et enormt udvalg af private sommerhuse og ferieboliger i hele Europa. Store og små. Med og uden pool. Tæt ved havet. Centralt beliggende i storbyer. Ude i naturen. Oplevelserne venter. Find den feriebolig du kunne tænke dig, og glæd dig til at komme af sted.

Professionel service Hos Vacasol får du ikke alene overblik over et enormt udvalg af private ferieboliger i hele Europa. Du får også garanti for, at du ikke betaler for meget når du booker den. Der er nemlig prisgaranti på alle vores ferieboliger. Opstår der spørgsmål før eller under ferien, er vi altid klar til at hjælpe.

Vacasol A/S Ferieboligudlejning

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ferielejlighed på Costa del sol

Der er så mange klagepunkter, at man næsten ikke ved, hvor man skal begynde.
Da vi ankom lugtede hele lejligheden kraftigt af kloak, da vi gjorde opmærksom på lugten fik vi at vide, at det var meget normalt.
Der var åbne madvarer i både køkkenskabe, køleskab og fryser.
Fryseren var totalt iset til.
Gulvet var beskidt og plettet, og da vi selv ville støvsuge, fungerede støvsugeren ikke.
Klædeskabe og kommodeskuffer var fyldte med snavs.
Der lå et håndklæde fremme på en af sengene med et par beskidte underbukser pakket ind i det.
Da vi vaskede vores tøj i lejlighedens vaskemaskine, lugtede det så surt, at vi ikke kunne bruge tøjet.
Vi betalte 80 € for rengøring, så man kunne vel forvente, at lejligheden var ren.
Den ene stjerne er udelukkende for udsigten.

17. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Gitte

De her nævnte punkter er videregivet til udlejer med henblik på udbedring.

Vi beklager at huset var i den af dig beskrevne tilstand, men vi håber, at I trods alt har nydt den smukke udsigt og klimaet i Benalmadena.

Vacasol.dk
Achim

MEGET BRUGT HUS

MEGET BRUGT HUS
Sofa i stuen havde brækket det ene ben.
Knage løs i badeværelse, flere el-pære duede ikke i huset
Seng i værelse mod øst - - det ene ben var løst. ( vi satte bærende skuffer under.
Sure puder . Løse skuffer i køkkenet. Der mangler låsefunktion i skydedøren ud til terrassen.
Vi savnede havemøbler
- dejlig beliggenhed- skøøønnnn udsigt - dejligt område

28. Mai 2022

Hej Lee
Vi beklager meget, huset ikke var i orden. Det er ikke godt nok.
Vi har givet dine punkter videre til Novasol, så de sammen med ejer kan få styr på huset.
Allan fra Vacasol

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig mere Vacasol jeg bookede et…

Aldrig mere Vacasol jeg bookede et sommerhus i Rågeleje den 20.4 og Vacasol bekræftede den 21.4 at bookingen var accepteret, men den 29.4 oplyste Vacasol at man desværre havde udlejet til andre, det er bondefangeri og uanstændigt og sætter 5 personer i en klemme !

Jeg opgav mit Visadankort konto nummer allerede da jeg bookede ved Vacasol og den 21.4 og den 24.4 til DanCenter !!

29. April 2021

Hej Benny
Vi beklager, at bookingen ikke blev gennemført.
Alt var i orden, men udlejningsbureauet af dette hus Dancenter har en kort betalingsfrist og da du ikke indbetalte, blev bookingen slettet igen og huset frigivet, så andre kunne booke det.
Jeg synes ikke, at det er fair at kalde det bondefangeri, når du ikke overholder fristen for indbetaling.
Klaus fra Vacasol

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem side at fidne rundt på

Nem side at fidne rundt på - desuden meget hurtig svar på spørgsmål sendt via mail, fik svar inden for 3 timer - det er da bare god service. God beskrivelse af hus og område. Let overskuelig bestillingsblanket

3. April 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig irriterende at sidde og finde…

Virkelig irriterende at sidde og finde sommerhuse, hvor man har indtastet datoerne, for så at finde ud af, når man trykker book, at det ikke kan lejes i denne uge!!!

24. Jänner 2021

Hej Anne
Vi beklager, du ikke var tilfreds med vores feriehusportal. Og jeg må give dig ret i, at det ikke fungerer optimalt lige nu.

Loven i Danmark kræver, at i perioden 1.11.-28.2. skal huset stå tomt halvdelen af tiden. Det er ren matematik – huset må lejes ud i 63 dage i løbet af de 4 måneder.

Lige nu er der stor efterspørgsel (danskerne vil se noget andet end deres eget hjem) og husene forsvinder meget hurtigt.

Kommer der en booking i uge 5 og huset dermed når grænsen på de 63 nætter, skal din søgning i uge 7 afvises. Og det sker desværre ret ofte for tiden.

Loven om vinterspærring har eksisteret i mange år, men i år bliver den synlig, da mange familier ønsker at tilbringe nogle dage i et hus med swimmingpool.

Vi havde gerne været foruden loven, men når den er der, skal vi overholde den.

Jeg håber, du kan bruge svaret

Klaus fra Vacasol

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr