Der er så mange klagepunkter, at man næsten ikke ved, hvor man skal begynde. Da vi ankom lugtede hele lejligheden kraftigt af kloak, da vi gjorde opmærksom på lugten fik vi at vide, at det va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Det var väldigt svårt att hitta till boendet. Det ligger vid havet, men bakom järnvägen och på motsatt sida från stan/byn. Boendet är enkelt, radhus med mycket träd/skugga runt om. Pool men det so... Mehr ansehen
Kroatien har endnu ikke mistet sin uskyld, er nok efterhånden en af de sidste uspolerede perler man kan køre til i Europa. Rabac er en lille relativt isoleret by beliggende længst væk fra turismens... Mehr ansehen
Leilighet som svarte helt til forventningene. Akkurat som beskrevet. Beligenhet som får deg til å kjenne det italienske landsbylivet på pulsen. Ca 100 meter å gå til en liten butikk med ferske bakeva... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Poststraße 33, 20354, Hamburg, Deutschland
Der er så mange klagepunkter, at man næsten ikke ved, hvor man skal begynde.
Da vi ankom lugtede hele lejligheden kraftigt af kloak, da vi gjorde opmærksom på lugten fik vi at vide, at det var meget normalt.
Der var åbne madvarer i både køkkenskabe, køleskab og fryser.
Fryseren var totalt iset til.
Gulvet var beskidt og plettet, og da vi selv ville støvsuge, fungerede støvsugeren ikke.
Klædeskabe og kommodeskuffer var fyldte med snavs.
Der lå et håndklæde fremme på en af sengene med et par beskidte underbukser pakket ind i det.
Da vi vaskede vores tøj i lejlighedens vaskemaskine, lugtede det så surt, at vi ikke kunne bruge tøjet.
Vi betalte 80 € for rengøring, så man kunne vel forvente, at lejligheden var ren.
Den ene stjerne er udelukkende for udsigten.

MEGET BRUGT HUS
Sofa i stuen havde brækket det ene ben.
Knage løs i badeværelse, flere el-pære duede ikke i huset
Seng i værelse mod øst - - det ene ben var løst. ( vi satte bærende skuffer under.
Sure puder . Løse skuffer i køkkenet. Der mangler låsefunktion i skydedøren ud til terrassen.
Vi savnede havemøbler
- dejlig beliggenhed- skøøønnnn udsigt - dejligt område

Antwort von Vacasol
Nice and easy to book, good overview of the available holiday homes and all services etc that is included. 5/5!
Aldrig mere Vacasol jeg bookede et sommerhus i Rågeleje den 20.4 og Vacasol bekræftede den 21.4 at bookingen var accepteret, men den 29.4 oplyste Vacasol at man desværre havde udlejet til andre, det er bondefangeri og uanstændigt og sætter 5 personer i en klemme !
Jeg opgav mit Visadankort konto nummer allerede da jeg bookede ved Vacasol og den 21.4 og den 24.4 til DanCenter !!

Antwort von Vacasol
Vacasol har en rigtig god og overskuelig hjemmeside. Det er nemt at booke, man får hurtigt svar - også hvis man henvender sig efterfølgende. Kan varmt anbefales.
Nem side at fidne rundt på - desuden meget hurtig svar på spørgsmål sendt via mail, fik svar inden for 3 timer - det er da bare god service. God beskrivelse af hus og område. Let overskuelig bestillingsblanket
Lidt drillerier ved søgning og kriterier, men ellers brugervenligt
Jeg synes det har været en positiv oplevelse at booke et ferieophold hos jer.
Super nem hjemmeside
Meget overskueligt 👍👍
Vil helt sikkert anbefale andre til vacasol 😊
Mvh Mogens Rasmussen Tranbjerg 😊
Virkelig irriterende at sidde og finde sommerhuse, hvor man har indtastet datoerne, for så at finde ud af, når man trykker book, at det ikke kan lejes i denne uge!!!

Antwort von Vacasol
Det er ganske enkelt, for det kunne ikke gøres bedre, vi følte os hørt og fik god hjælp.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.