Veenstra Car Care Bewertungen 19

TrustScore 4.5 von 5

4,6

1. Professionelle Fahrzeugpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Veenstra Car Care is een bedrijf dat zorgt voor uw auto op het gebied van reinigen, polijsten en beschermen. Met oog voor detail en gebruik van hoogwaardige producten leveren wij professioneel autopoetswerk dat uw voertuig laat stralen als nooit tevoren. Of het nu gaat om een grondige interieurreiniging, lakcorrectie of het aanbrengen van een duurzame keramische coating – bij Veenstra Car Care staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Polijsten

Gerben heeft van mijn auto weer laten glimmen! Na een goeie polijst beurt heeft hij de kleur weer tot een mooie diepe glans gebracht! Een aanrader voor iedereen, Gerben is tenminste iemand die de tijd er voor neemt voor het juiste resultaat!

15. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn auto ziet weer als nieuw uit

Mijn auto ziet weer als nieuw uit. Herkende mijn eigen interieur niet meer terug. Heerlijk fris en schoon. Prima verwenmoment voor mijn auto. Gerben heeft top werk verricht. Goede communicatie ook. Ik zou het een ieder aanbevelen die zijn/haar auto wil laten shinen.

5. Juli 2025

Nu voor de 2e x geweest

Nu voor de 2e x geweest, wederom alsof ik weer in een nieuwe auto rij. Auto wordt gehaald en teruggebracht, goede kwaliteit, goede service, afspraak 3 is alweer gemaakt.

John Leemhuis

7. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gerben heeft mijn auto keurig…

Gerben heeft mijn auto keurig schoongemaakt en ben er super blij mee, ik hou ervan om weer lekker fris de auto in te stappen. Dankjewel voor het schoonmaken van de binnenkant en buitenkant van mijn Audi.

4. Juni 2025

Top autopoetser

Ik kan Veenstra Car Care van harte aanbevelen aan iedereen die zijn auto weer in topconditie wil zien. Zeker voor herhaling vatbaar.

10. Mai 2025

Prima adres

Auto staat er na behandeling van Gerben weer schitterend bij en voorzien van prima waxlaag. Neemt er ook alle tijd voor ik ben dus ook meer dan tevreden 👌🏻!

18. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jouw auto verdient ook een wellness dag

Mijn auto werd goed verzorgd en netjes afgeleverd. Ook kreeg ik tips voor onderhoud. Ik zie nu dat deze behandeling als enige goed is. Want de autowasserette laat je auto met krasjes en watervlekken achter

27. März 2025

Oog voor detail

Oog voor detail. Veenstra Car Care heeft het interieur van mijn auto onder handen genomen. Zoals de naam al zegt, er wordt echt voor je auto ‘gezorgd’!

16. Jänner 2025

Golf 7

Gerben heeft mijn auto van binnen en buiten zeer grondig schoon gemaakt. Mijn auto moest klaar worden gemaakt om gewrapt te worden en dit is zeker gelukt. Van binnen en buiten zeer netjes en professioneel schoongemaakt. Auto is s’ochtends bij mij thuis opgehaald omdat ik moest werken en toen ik thuis was stond hij weer voor mij klaar.

13. Mai 2025

Top service

Nadat mijn Ford Focus RS de hele winter in de stalling had gestaan.
Heeft Gerben hem weer helemaal van binnen en van buiten schoon gemaakt en gepoetst.
Super tevreden.

12. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met regelmaat laat ik mijn MX-5 een…

Met regelmaat laat ik mijn MX-5 een grondige beurt geven. De laatste keer door Veenstra Carcare.
Ik nog nooit zo tevreden geweest, een uiterst zorgzame behandeling van zowel het exterieur als het interieur, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gewoonweg klasse!

22. März 2025

Top service!

Mijn scirocco was wel aan een opfrisbeurt toe, Gerben heeft de auto zorgvuldig schoongemaakt en heeft oog voor de kleine details. Bedankt!

13. Mai 2025

Detail Mazda mx-5

Na maanden mijn auto maar een goede detail beurt laten geven bij Gerben, met als resultaat dat deze er echt weer zo goed als nieuw bij staat, vooral met het interieur is het een wereld van verschil, bedankt!!

2. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr