Zit al een week op een bestelling te wachten en krijg totaal niets te horen van deze zaak. Bellen heeft ook geen nut, opnemen doen ze niet.. bestel hier niet, het is die paar euro besparen op andere w... Mehr ansehen
1 1/2 week geleden banden besteld ,zouden na een dag of 3 er zijn na herhaaldelijk bellen nog niks , toen waren ze weer verstuurd ,toen weer kwijt ,net gebeld nog niks ,dus trek je conclusies. Velgens... Mehr ansehen
Banden gekocht. Bij een erkende bedrijf gemonteerd. Productfout geconstateerd, na enkele herbalanceren beurt mocht niet baten. Banden zijn teruggestuurd op mijn kosten! En nieuwe banden besteld en... Mehr ansehen
Super mooie Velgen plus Banden laten monteren door Velgenshop. Afgeleverd aan huis in een kleine week. Logisch omdat ze in Nederland en Belgie leveren heeft het wat tijd nodig. Zeer mooie velg... Mehr ansehen
Simon Homburgstraat 9, 5431 NN, Cuijk, Niederlande
- 040-7114296
- marketing@velgenshop.nl
- www.velgenshop.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Klantenservice os prima
Klantenservice os prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen de beloofde levertijd is een probleem. En ook het totaal geleverde was niet compleet. Na een telefoontje zou het goed komen. Komt het ook wel. Maar je moet wel geduld hebben. Dinsdag gebeld en na op vrijdag een mail gestuurd te hebben krijg ik ineens een berichtje dat het verstuurd is. Wel wat laat.
Super service!
Super service! Al 2 sets velgen na volle tevredenheid besteld. Tegen uitstekende prijzen
Snelle levering. En handig ticket systeem om met de firma te communiceren.
Set velgen met banden besteld.super …
Set velgen met banden besteld.super snel geleverd
Zeer tevreden ermee
Niks kopen van hun.
Niks kopen van hun.
4 banden + velgen binnen gekregen (dit was een paar mnd geleden) een van de velgen heeft een deuk erin zitten, en ze kunnen de naafdoppen niet eens fatsoenlijk leveren.
Twee van de doppen passen de andere 2 passen niet. Na veel gezeur hebben ze het nog niet willen vervangen omdat er niks mis mee was.
Dus jongens, nooit kopen van hun.
Prima bedrijf in combinatie met de …
Prima bedrijf in combinatie met de vakmensen van garage de Wetering in Utrecht, keurig netjes gebeld voor een afspraak en wielen en banden binnen een week kunnen laten monteren.
Helemaal tevreden !!
Al een paar dagen op internet gezocht naar banden die binnen mijn budget passen.
Na een hoop zoeken kwam ik terecht op velgenshop.nl
Na de recensies gelezen te hebben toch een bestelling geplaatst. Problemen kwamen vooral voor bij bestellingen met velgen.
Op maandag een bestelling geplaatst en betaald. Keurig een email met de betaalbevestiging ontvangen.
Maandagavond en dinsdag geen email ontvangen dat mijn bestelling onderweg was.
Woensdag wel een koeriersdienst voor de deur die mijn banden kwamen afleveren. Gewoon afgeleverd dus binnen de tijd die ze aangaven. Wel jammer dat ik niet op tijd een track en trace nummer kreeg om de aflevertijd e.d. eventueel aan te passen indien dat nodig was geweest.
Goede Ervaring!
Goede Ervaring!
Op 30-3 velgen + banden besteld op VelgenShop.nl en deze vervolgens laten monteren bij VelgenShop Utrecht. Bij de bestelling werd gelijk duidelijk dat de levering iets langer zou duren, uiteindelijk heeft het ongeveer anderhalve week geduurd voordat mijn velgen onder de auto zaten. Best netjes dus!
Service van VelgenShop Utrecht is uitstekend, hartstikke aardige mensen die graag een stapje extra zetten voor de klant.
Het enige wat VelgenShop.nl beter zou kunnen doen, is beter communiceren over de levertijden. VelgenShop.nl is daar gewoon iets te optimistisch in, als je van te voren rekening houdt dat het wat langer duurt is er niks aan de hand en kun je hier met een gerust hart bestellen.
Geen geld retour
Van het, ruim binnen de omruil termijn retour gestuurde artikel, na 3 weken en 2 keer bellen nog steeds mijn geld niet retour ontvangen. 'Ja meneer we zijn er mee bezig......' erg slechte service Velgenshop!!
Geen goede woord voor.
Banden gekocht.
Bij een erkende bedrijf gemonteerd. Productfout geconstateerd, na enkele herbalanceren beurt mocht niet baten. Banden zijn teruggestuurd op mijn kosten! En nieuwe banden besteld en betaald bij hen.wij zijn inmiddels 2 maanden verder nog geen reactie!
Ik zal nooit meer inkoop doen bij velgenshop/bandenshop .
Slechte service
Veels te lang moest ik op mijn velgen wachten.
Na annulering van de velgen, sturen ze de velgen op.
Nu willen ze dat ik de velgen retour stuur op mijn eigen kosten.
Wat denken ze wel niet?
Op hun andere site (winterbanden.nl) was mijn set ruim 100 euro goedkoper. Dezelfde mensen als velgenshop werken daar en op beide sites hebben ze een laagste prijs garantie.
Ik ben dom genoeg geweest om mijn set op winterbanden.nl te bestellen. Daar heb ik nog meer spijt van.
Na ruim een maand na bestelling waren nog steeds niet alle correcte onderdelen aangekomen bij de garage. Alweer heb ik geannuleerd, maar nu willen ze 40-50% van mijn 1100 euro inhouden omdat de garage (hun eigen partner) schade aan de velgen zou hebben toegebracht.
Op het moment ben ik met mijn advocaat bezig om te kijken wat mijn mogelijkheden zijn.
Bestel AUB niet van deze sites. Ze zijn misschien goedkoop, maar uiteindelijk kan het zelfs duurder uitpakken.
Afgezet!
Na advies in de winkel en telefonisch advies via velgenshop.nl heb ik velgen met banden besteld. Na montage bleek de band binnen de velg te vallen en zou dus elk stoepje mijn velg beschadigen, terwijl ik juist had aangegeven dit niet te willen. De audi-dealer geeft aan dat deze band gewoon niet voldoet voor deze velg, maar niet volgens velgenshop.nl. Door totaal ondeugdelijk advies kan ik fluiten naar mijn geld. Ze doen niets om hun fout te herstellen. Oh ja, als ik nieuwe banden koop zullen zij ze gratis wisselen. Het feit dat ik een nieuwe set banden moet kopen is mij probleem.
Bereid de extra stap te zetten!
Heb via velgenshop een speciale set wielen besteld. Deze zat niet in hun standaard assortiment, na een telefoontje is aangegeven dat ze dit direct gaan uitzoeken. Met succes. Kreeg een paar dagen later netjes een offerte en zeer nette levertijd. Er was gegarandeerd dat dit de laagste prijs zou zijn, een eerdere offerte die ik had kwam lager uit en hierin zijn ze direct mee gegaan. Wielen zijn per luchtvracht naar nederland gehaald voor zonder dat ik daar extra voor hoefde te betalen. Ik had naafkappen besteld in andere kleur. Ook dit was netjes meegeleverd. Daar waar andere bedrijven me niet konden of wouden helpen hebben ze bij velgenshop juist de extra stap gezet om het te regelen! Ik ben zeer tevreden!!!
Nogmaal bedankt!
Oplichting!!!
Oplichters!!! Nooit hier iets bestellen. Helaas nu zelf ondervonden dat er toch nog bedrijven zijn die er een grote puinhoop van kunnen maken. Ze reageren nergens op! Inmiddels aangifte gedaan van oplichting.
Het is niet verstandig om ze telefonisch te benaderen. Je wordt zo lang mogelijk aan de lijn gehouden en dat kost max 15,-!!!
Hoewel de site anders doet vermoeden. Wegblijven hier!!!
Traag, neen 'Supertraag'.
Als je een maand kan wachten en je bent gewoon om geen reply te ontvangen, noch bevestiging. Indien je tevreden bent met 'bot-like' antwoorden. De wil is er maar de uitvoering ontbreekt.
Goede webshop
Heb 4 st 16 inch stalen velgen besteld voor mijn Trafic. Snel en goed aangekomen. Dus ik had geen probleem met de bedrijf, ik ben tevreden. Bedankt Velgenshop. Ik zal bij ze weer bestellen.
Prima
Ik heb 4 velgen en 4 16 inch zomerbanden besteld op een zaterdagavond. Deze wou ik laten monteren op een locatie.
Ik kreeg maandagmorgen keurig een mail dat mijn gewenste velgen helaas niet op voorraad waren (kan gebeuren blijft een synchronisatie) dat de voorraad stand nog niet up to date was.
Ik heb toen andere velgen gekozen (verschil wordt teruggeven of moet worden bijbetaald) .
Dezelfde dag kreeg ik een verzendbevestiging vanuit velgenshop en cc mail dat het montagebedrijf mijn bestelling kon verwachten. Die woensdagmorgen heb ik contact opgenomen met het lokale montagebedrijf en mijn bestelling was binnen. Afspraak gemaakt voor de dag (donderdag) erna. De banden hadden ze al gemonteerd en hoefde ze er alleen nog op te leggen. Ik daarom rij binnen 4 dagen op mijn nieuwe banden. Totaal geen verkeerde ervaring. Lekker vlot
Een bedrijf van niks, wacht al 1,5 maand op een oplossing.
Begin april velgen besteld, werd gezegd dat er binnen 5 werkdagen geleverd ging worden. 3 weken verder had ik eindelijk mijn velgen in huis zonder naafdoppen en zonder te balanceren waar ik wel voor gekozen had. Daarna een maand lang gevraagd om mijn naafdoppen. Eindelijk zijn die dan gister binnen gekomen naar 4 weken lang zeuren.
Daarnaast doet dit bedrijf allemaal beloftes zodat het opgelost word met de trillingen in me velgen. Heb al 2 x een montagebedrijf er na laten kijken maar die zegt dat de velgen niet goed zijn. Bedrijf wil niet geloven dat de velgen niet goed zijn. Ik wacht nog steeds op een oplossing maar er wordt maar geen actie ondernomen door de Velgenshop.
Wat kan ik hier mee doen?
Goede ervaring
Ik zag dat een aantal klanten negatief is over velgenshop.nl. Ik wil toch kenbaar maken dat de bestelling van mijn wintebanden en velgen goed is verlopen. Ik had vooruit betaald en zag daarna pas deze negatieve berichten, dus ik vond het wel spannend of ik de bestelling zou krijgen. Maar alles keurig netjes ontvangen op 7 februari 2014, gewoon zoals het hoort. Enige is inderdaad dat telefonisch contact belachelijk duur is, maar gelukkig werkt het online berichtensysteem goed.
Ze zien mij niet meer terug: prutsservice!
In oktober 2013 heb ik winterbanden op stalen velgen besteld. Deze werden op zich tijdig binnen 8 dagen geleverd, maar door een fout in hun produktconfigurator waren deze velgen niet geschikt voor mijn auto. Toen begon de ellende...
Een lang verhaal kort samengevat: aftercare service in geval van problemen is zeer teleurstellend.
Alternatief uitgezochte velgen en banden (wel 6% korting) werden nogmaals (on-top of) gefactureerd. Hier moest ik achteraan bellen om dit gecorrigeerd te krijgen. Levering van nieuwe set bleef uit en hier moest ik wederom achteraan bellen. Er werd besloten tot montage in Wijchen, maar datum kon nog niet vastgelegd worden omdat de winterbanden niet op voorraad waren. Contact voor afspraak in wijchen bleef uit. Wederom moest ik hier achteraan bellen en datum werd vastgelegd. Vervolgens werd er contact met mij opgenomen op één dag voor montage: er waren slechts 3 banden afgeleverd (welke auto heeft 3 banden ?!?!) en er kon niet gemonteerd worden. Een nieuwe datum werd vastgesteld maar wederom werd er contact met mij opgenomen dat montage niet kon plaatsvinden omdat er bij de logistiek een probleem was en er geen banden in Wijchen aangekomen waren. Uiteindelijk toch thuis laten leveren. Dit heeft alles bij elkaar meer dan anderhalve maand geduurd met 16 interacties via ticket system en minstens 10 telefoontjes (a 30 cent per minuut).
Goede service!
De klantenservice was heel erg behulpzaam met alle vragen die ik had. En dat waren er nogal een boel! De bestelde producten waren eerder dan was belooft en uiteraard compleet krasvrij.
De website zelf vind ik zeer gebruikersvriendelijk en grafisch goed vormgegeven. Mijn complimenten!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.