Vi lejede en autocamper juni 2026. God modtagelse og fin intro. VI blev anbefalet at tage sidste overnatning på deres stellplatz lige ved siden af. Her kunne vi tømme toilet og gråvand og så kunne vi... Mehr ansehen
Vendelbo Vans fik vor camper ind som kommissions salg. Vi satte selv en rimelig pris og Ole gennemgik vognen. Ingen bemærkninger og her 3 uger senere er den solgt. Køber har fået en god bil og vi har... Mehr ansehen
Dejlig morgenstund ved Hundested havn hvor kaffemaskinen om vanligt fylder vognen med duften af friskbrygget kaffe. MEN eftermiddagskaffen: ØV - Nul strøm. Inverteren der konverterer de 12 volt fra... Mehr ansehen
Vendelbo vans snød os for at få vores depositum tilbage, da vi i sommeren 2014 lejede en autocamper. Forholdet blev ikke nævnt ved aflevering og der blev ikke lavet et gennemsyn da vi afleverede... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vendelbo Vans har rødder i autobranchen og blev etableret i 1916 med reparation af cykler og senere biler. I 1985 blev de første autocampere bygget i Tårs. Siden har det altid familieejede firma udviklet sig med import og forhandling samt udlejning af flere autocamper mærker, det store special værksted servicerer alle autocamper mærker og modeller.
Damhusvej 23, 9830, Tårs, Dänemark
- www.vendelbo-vans.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ringer ikke tilbage
Jeg ringede for at høre prisen på en campervan. Først var mit opkald nr. 3 i køen. Så var det nr. 2. Da jeg endelig var nr. 1, lød telefonsvarerbeskeden "Vi har ikke tid til at tage dit opkald nu. Læg en besked." Da jeg ringede senere, blev jeg lovet af en dame, at Torben ville ringe tilbage til mig. Da kl var 16.00 og jeg stadig intet havde hørt fra Torben, ringede jeg igen. Kvinden lovede at han nok skulle ringe. Næste dag ringede jeg igen, og fik faktisk Torben i røret. Han virkede dog ikke særligt interesseret i sælge mig noget. Han kunne kun sige en ca. pris. Han vidste ikke rigtigt hvornår han kunne vise vognen frem, for han sagde han havde travlt med en messe. Jeg fik følelsen af at være til besvær. Mærkeligt at man kan drive en forretning på den måde.

Antwort von Vendelbo Vans
De lover gang på gang at vende tilbage, men INTET sker!!!
Jeg har nu 4(!) gange kontaktet firmaet for at skaffe en reservedel til min autocamper. De har hver gang lovet at vende tilbage, men jeg har intet hørt. De første tre gange forklarede jeg hvilken del det var, og den fjerde gang bad de mig om at sende billeder, hvilket jeg så gjorde, men stadig intet svar. Det er nu 2-3 måneder siden første gang jeg ringede til dem. Hver gang har jeg givet dem en uge længere til at vende tilbage end de havde lovet før jeg kontaktede dem igen.

Nr 3 handel ved Vendelbo Vans
Hej . Vi har faktisk nr 3. autocamper fra Vendelbo Vans . Har lige læst nogle af de tidligere anmeldelser . Jeg vil gerne udtrykke at servicen er blevet meget bedre gennem de sidste år , og vi er glade for kontakten med virksomheden, både ved handel og service .
Mistet handel til 900.000kr…
Jeg kørte i dag 300 km til Vendelbo Vans i Tårs, da sælger på mail havde givet udtryk for at min vogn ville de kunne tage i bytte på større og dyrere vogn. Da jeg kommer derop kommer han ikke ud fra baglokale , men får ekspedienten til at meddele mig han kan tage vognen i kommission🙈
Han kommer ikke engang ud for at kigge på den.
Jeg blev så vred at jeg kørte igen . De har ellers en vogn jeg er meget interesseret i, men jeg handler ikke der med den behandling.
Desværre lever Vendelbo Vans op til deres rygte.
Så det bliver desværre ikke McLouis næste gang.

Købt en Burstner autocamper Ixeo 586
Købt en Burstner autocamper Ixeo 586. Har haft nogle problemer som altid er blevet ordnet, også hjælp hvis man er udlandet og får et problem.
Jeg syntes at værkstedet er hurtig til at svare og tak for det. Vh.Bent

Den mest uforskammede modtagelse
Den mest uforskammede modtagelse, jeg har fået i en forretning.
Vi fik beskeden “Get out of there”, som velkomst, da ejerens kone mødte os på vej til at kigge ind i en camper, vi faktisk havde kørt efter for at købe.
Jeg er dansk, hvid, over 60 år gammel, men udfaldet skyldtes nok, at jeg var sammen med min kone, der er sort.
Da jeg spurgte kvinden, om hvorfor hun tiltalte mig på engelsk, og om det var årsagen til sprogvalget, var svaret, at “der kommer så mange udlændinge”.
Ingen undskyldning, ingen beklagelse, så vi valgte at bruge de 800.000 på en camper et andet sted.

Antwort von Vendelbo Vans
Vi har købet en brugt camper ved…
Vi har købet en brugt camper ved Vendelbo Van, Torben Jensen. Efter vi har fået vognen, har det stort set været umuligt at komme i kontakt med Vendelbo Van, Torben Jensen. Jeg kan næsten ikke sige at det har været dårlig service, for der har ingen service været.
Afhentning af autocamper
Vi fik rigtig grundig gennemgang af vores nye autocamper før vi kørte derfra.

Antwort von Vendelbo Vans
Vores 4 handel med Torben.
Tak for en god handel, hvor vi på trods af vores vægelsind nåede igennem på fineste vis. Rart når alle aftaler bliver overholdt.

Kvalitet
Et par mindre oversete detaljer er klaret på fornemste vis med et split på regningen. Der er jo langt fra Sjælland til Tårs. God stil. Seks stjerner herfra.

De ringer aldrig tilbage
De ringer aldrig tilbage, selvom det er akut problem med helt ny autocamper..
Vi står et Spanien med problem og ringer til dem hvor de lover af ringe tilbage og hjælpe, det sker aldrig.
Da vi skulle planlægge levering af camperen ringede de heller aldrig tilbage.
da vi så fik den leveret var der en revne i bliklyset, men de påstår så det ikke er dem selvom den er helt ny .
bakkameraet virker kun nogen gange beskeden jeg får fra dem er , det vel ikke nødvendigt med et kamera ?
jeg kikker så selv på det og det er bare en dårlig samlig de har lavet.

Bliv langt væk
Bliv langt væk. De overholder ikke aftaler. Overfuser kunderne. Afviser reklamationer som betjenings fejl.

Antwort von Vendelbo Vans
Hold Jer VÆK - ejer er svindler.
Jeg kan ikke anbefale andre at købe noget som helst dette sted.
Jeg havde lavet aftale på forhånd for at se og købe en bestemt camper. Jeg kører hele vejen til Tårs - kun for at opleve en ejer opføre sig uanstændigt og groft. Da ejer gøres opmærksom på at Camperen drypper meget olie fra motoren, siger han at det gør alle Ford, at den blot “sveder” lidt, og at han har vurderet det ikke er noget der har betydning. Man kunne se olieplamage i rallet og dråber af olie dryppe fra motor. Dvs - ejer var udemærket klar over problematikken, har ikke nævnt det i salgsoplysningerne OG var i øvrigt også hamrende ligeglad.
Jeg kunne nærmest høre hvad han ville sige hvis jeg ikke havde opdaget det, og ville reklamere over det, indenfor garantien
Hans eneste bemærkning var at jeg måtte købe en ny camper, hvis jeg ikke ville have noget der dryppede olie.
Ikke betryggende, ret uprofessionelt, og groft at han på den måde spilder andre folks tid.

Antwort von Vendelbo Vans
Kørte den lange tur til Tårs.
Kørte den lange tur til Tårs for at købe ny camper som var blevet studeret på hjemme side, de fleste var at finde i udstillings hallen som ikke var mere ind udetemperaturen ca. firer grader denne dag belysningen dunkel, det var ikke muligt at tænde lys i vognene, sælger var ikke særlig imødekommen, mener at det er en god forretning at sælge camper pt. Så der burde nok kunne blive til en smule varme og lys. Der kommer vi aldrig igen.

Antwort von Vendelbo Vans
Købte en brugt Hymer hos Vendelbo Vans.
Købte en brugt Hymer hos Vendelbo Vans med et halvt år garanti jeg må med stor ros sige at der blevet levet op til aftalen alt hvad vi kom med blev lavet uden anmærkninger. Det er rart at komme på værkstedet medarbejderne er dygtige og der er et godt humør på værksteder værkfører Kalle en meget fin samarbejdspartner når vognen er der. Jeg vil komme der igen selvom der ikke er garanti på vognen.med venlig hilsen Inge og Svend-Aage Grønlund
Overholder ikke lovpligtig reklamationsret
Købte en spritny camper i marts 2021 for knap 700.000.
Hen over sommeren har vi døjet med at de låse som sidder på overskabene går i baglås og skabet kan derfor ikke åbnes.
Har reklameret og fået råd om hvordan man kan få tvunget skabet op (så de kender til problemet).
Når jeg tilbyder at forhandler kan sende mig nye låse som jeg selv kan skifte (400 km til forhandler) får jeg at vide at det ikke er omfattet garantien fra FABRIKKEN (Jeg har ikke købt camperen af fabrikken, jeg har købt den af Vendelbo Vans)
Forhandler anerkender derfor ikke de 2 års reklamationsret som lovgivningen kræver. Jeg kan se i dette forum at det er sket før.
Dette skal andre potentielle købere af autocampere tænke over inden de lægger et forholdsvis stort beløb.
Havde denne uenighed været imellem mig og en menig medarbejder havde min kritik ikke været så krads og havde nok opnået lidt flere stjerner da jeg har gode oplevelser med andre medarbejdere i firmaet - MEN her er der tale om den øverste direktør, derfor kun 1 stjerne.
Vi købte vores vogn i april 2021 og…
Vi købte vores vogn i april 2021 og vognen blev leveret den aftalte dag. Der var lang leveringstid på en generator som skulle monteres,så den,samt lidt garantiarbejde som skulle laves, aftalte vi at vi kunne få det hele lavet på et tidspunkt hvor det passede ind med mit arbejde og værkstedets program.
Da vi bor i vognen permanent,tilbød Torben at vi kunne overnatte i vores vogn på deres plads og så ville de tage den ind hver dag til den var færdig. Om dagen kunne vi låne en anden vogn at opholde os i. Det blev dog ikke nødvendigt. Vi tog en lille ferie hos familie mens de arbejdede på vognen.
Har kun ros tilovers til Torben, Lise og værkstedet. De har helt igennem udvist et serviceniveau og imødekommenhed til rent UG.
Kan kun anbefales.
Ønsker Vendelbo vans en Rigtig Glædelig Jul.

Dårlig service
Havde skrevet slutseddel på helt ny autocamper. Og efter 8 måneder uden at have hørt en lyd fra dem. Var vognen steget 80000 da vi skulle hente den. Vi har ellers ringet mange gange og de lovede altid at ringe tilbage men nej. Så vi købte en ved en anden forhandler hvor vi fik en rigtig god betjening. Så aldrig mere vendelbo vans.

Antwort von Vendelbo Vans
Tak for en god handel og service til…
Tak for en god handel og service til Vendelbo Vans. Vi har nu siden marts nydt vores Roller Team, og vi får altid super vejledning, når vi som “nybegyndere” ringer med spørgsmål. Torben er meget tålmodig.
Hilsen Knud og Lise

Antwort von Vendelbo Vans
Super service inden handlen, under handlen og efter handlen 🏆

Antwort von Vendelbo Vans
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.