I had a subscription on fish oil. It was all nice for abot a year, every shipment came on time, until I never got my next delivery (that I had already paid for). The subscription was still active. I w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte 4Him i slutten av januar 2025, og betalte NOK 189,- og ble lovet 3 til 5 dagers levering. Jeg etterlyste varene etter 8 -9 dager, og har ventet tålmodig. Jeg har vært borte noen dage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan ikke huske at jeg bestilte varer hos dere men hvorfor fikk jeg tekstmelding at jeg har en pakke som skal hentes i posten og dette var noen måneder siden og idag fikk jeg tekstmelding fra collectia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Husk at disse har en ganske enkel NEI TIL RETUR i sine salgsbetingelser. Det betyr i praksis at du ikke kan rekke å teste produkter uten at du må betale for den neste forsendelsen. Klassisk lite kunde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi utvikler helseprodukter for nordisk liv og klima! Basert på forskning, innovasjon og råvarer av høy kvalitet. Vi har over 300 000 kunder i Norden – og gode løsninger for helseutfordringene folk flest møter i løpet av livet.
Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Vitamail
Veldig gode produkter veldig fornøyd har brukt produktene i mange år nå.

Antwort von Vitamail
Måtte si opp ab. på 4her da det ble konflikt med ny medisin. Sa opp 14 dager før neste levering. Fikk beskjed om at jeg måtte motta og betale neste levering før oppsigelse ble godtatt Dårlig kundebehandling og kr 800,- rett ut av vinduet. TULL og lureri👎

Antwort von Vitamail
Flott produkt! Merket forskjell etter 14 dager. Anbefaler det på det varmeste til voksne menn som merker alderen. Harry Pedersen

Antwort von Vitamail
Var litt frustrert pga noen forsendelser , men fikk snakket med en koselig kundebehandler som ordnet opp

Antwort von Vitamail
Jeg møtte en hyggelige stemme som med en gang forsto at jeg hadde fått 1 glass for lite med dmax i forsendelsen. Fikk med en gang beskjed om at de skulle sende 1 glass i posten en av de første dagene.

Antwort von Vitamail
Jeg fikk virkelig se stor forskjell om hvor jeg hadde før og hvordan jeg har det nå.

Antwort von Vitamail
4her har gitt meg det overskudde jeg trenger etter corona. Var slapp og lite energi. Har gått på dette en stund nå, har bare positive erfaring og kommer til å fortsette med produkte🤩

Antwort von Vitamail
Anbefaler disse D vitaminene. Gode på smak og virker bra. Har holdt meg til disse i flere år

Antwort von Vitamail
Å blir presset til å kjope på noe som jeg ikke har bestilt på telefonen av Robert og Mikcy.Jeg hetter sak nummer er1719356.Dere må avslutte å sende reklame til meg og stoppe alt av bestilling .

T8.TestoBalance:
Abonnementet ble oppsagt pga følgende bivirkninger:
Forhøyet hjerterytme og lettere angstubehag med svette. Jeg bruker Exforge HTC, Allopurinol Aristo og Atorvastatin.

Antwort von Vitamail
Ingen returrett. Fikk inkassokrav etter å ha sendt produktet tilbake for over en mnd siden! Og denne må betales... produktet kan visstnok ikke brukes av noe andre ettersom det har blitt sendt med posten til meg, og returnert tilbake til dem dagen etter. Tablettene holder heller ikke hva de lover! Søppelfirma!!!

Antwort von Vitamail
Kom 3esker metaburn til 798kri dag.Jeg har selv brukt dem og nabo ville jeg skulle bestille for henne og jeg gjorde det.Tenkte ikke mer på dette da jeg selv hadde avslutte forholdet til vitamail.Prøvd å snakke med kundeservice men ingen forståelse for at jeg kun bestilte for en annen ikke min feil hun ikke har lest på fakturaen.Styr unna dette firmaet.Nå har jeg metaburn for et halvt år som jeg ikke trenger.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Antwort von Vitamail
Kort ventetid, hyggelig kundebehandler. Løste saken på 1/2 minutt med utsettelse på forsendelsen..

Antwort von Vitamail
Her møter jeg alltid hyggelige og løsningsorientert kundebehandlere 😊

Antwort von Vitamail
Måtte vente litt, men så gikk det raskt.

Antwort von Vitamail
Forfærdelig virksomhed. Lever på alt hvad der står mellem linjerne og med småt. Elendig kundeservice. Gør jer selv en tjeneste og aldrig køb herfra, så vi kan stoppe denne type virksomheder og få dem væk fra markedet.

Antwort von Vitamail
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.