Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I had a subscription on fish oil. It was all nice for abot a year, every shipment came on time, until I never got my next delivery (that I had already paid for). The subscription was still active. I w... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte 4Him i slutten av januar 2025, og betalte NOK 189,- og ble lovet 3 til 5 dagers levering. Jeg etterlyste varene etter 8 -9 dager, og har ventet tålmodig. Jeg har vært borte noen dage... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke huske at jeg bestilte varer hos dere men hvorfor fikk jeg tekstmelding at jeg har en pakke som skal hentes i posten og dette var noen måneder siden og idag fikk jeg tekstmelding fra collectia... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Husk at disse har en ganske enkel NEI TIL RETUR i sine salgsbetingelser. Det betyr i praksis at du ikke kan rekke å teste produkter uten at du må betale for den neste forsendelsen. Klassisk lite kunde... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi utvikler helseprodukter for nordisk liv og klima! Basert på forskning, innovasjon og råvarer av høy kvalitet. Vi har over 300 000 kunder i Norden – og gode løsninger for helseutfordringene folk flest møter i løpet av livet.

Kontaktinformationen

Ok ok

Ok den fungerer bra

8. Jänner 2023

Antwort von Vitamail

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet! Ønsker deg en fin dag :)

Bra effekt

Bra effekt, kjente det etter 2 måneder.

8. Jänner 2023

Antwort von Vitamail

Takk for din tilbakemelding, så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet! Ønsker deg en strålende dag :)

Pause

Kunderådgiveren hadde full forståelse i problemet, og ordnet det med en gang😊

1. Jänner 2023

Antwort von Vitamail

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Bare kontakt oss igjen om det er noe vi kan hjelpe deg med! Ønsker deg en fin dag.

Veldig fornøyd med produktet

Veldig fornøyd med produktet. Fått bra veiledning.

29. Dezember 2022

Antwort von Vitamail

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både oss og produkt! Ønsker deg en fin dag, og godt nytt år :)

Ble tatt godt vare på

Ble tatt godt vare på. God hjelp, nyttig fyr. Takk.

27. Dezember 2022

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hol jer væk fra dem lad være med at…

Hol jer væk fra dem lad være med at…
Hol jer væk fra dem lad være med at handle med dem fordi det bliver dyrt for jer du for rainig hjem for 20 stk piller der har koster mig 2000kr
Dato for oplevelse:

11. Dezember 2022

Antwort von Vitamail

Det er synd å høre at du har dette inntrykket av oss. Vi har ikke så dyre produkter, blander du oss med et annet firma kanskje? Om man ikke betaler faktura i tide, så er det jo hos oss som hos alle andre firma - faktura går til inkasso med ekstra gebyr. Kontakt oss gjerne på kundeservice så vi kan se på din sak og hjelpe deg: https://www.vitamail.dk/

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God smak. Myk gummi, som løsner ganske raskt.

Bestilte en pakke DMAX for å teste og dessverre funket dem ikke for meg, tross jeg tok en pastill etter middag. God smak og veldig ålreit tyggemotstand. Bare synd de var lakserende for meg, fikk prøvd maks. 4 pastiller.

Får 4 stjerner grunnet produktet i seg selv virker lovende, bare veldig synd jeg ikke tålte den.

5. Dezember 2022

Antwort von Vitamail

Tusen takk for din tilbakemelding :) Det var synd at du ikke kan bruke produktet videre. Ønsker deg en fin dag, og riktig god jul!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Selv om jeg fikk tom pakke uten tablet…

Selv om jeg fikk tom pakke uten tablet så jeg vet ikke at det er bra eller ikke

30. November 2022

Antwort von Vitamail

Takk for din tilbakemelding. Om du har fått en tom pakke, må du kontakte oss på kundeservice, så skal vi hjelpe deg med dette :) Da må ha det ha skjedd noe feil ved utsendelse. Tlf: 21 08 01 08, epost: kundeservice@vitamail.no. Hører fra deg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hyggelig betjening på…

God service og hyggelig betjening på kundeservice. Ttilpasset forsendelene som ønsket.

29. November 2022

Antwort von Vitamail

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :) Ønsker deg en fin dag, og riktig god jul!

Tvilsomt produkt

Ett tvilsomt firma og ingen retuturrett.men og tvangsindrive kr og øre for returett for Prøve T8 driver dem med, intensjon kun om og tjene penger, men ingen merkbar effekt, villedende reklame om lite dokumentert på det produktet..

1. November 2022

Antwort von Vitamail

Det er synd å høre at du har dette inntrykket av oss. Vi har kun angre- og returrett på første leveranse, ikke på videre leveranser i abonnemnetet. Dette er ganske vanlig praksis, og informeres om i vilkår du godkjenner ved kjøp. T8 er et av våre mest populære produkter, så vi anbefaler deg å teste videre på det du har mottatt - så merker du kanskje effekten etterhvert! Da det er et naturlig kosttilskudd kan vi dessverre ikke garantere at alle blir like fornøyd. Ønsker deg en fin dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den hjelpte ikke

Den hjelpte,antar jeg, i begynnelsen men etter noen mån hjelper den ikke als.

15. Oktober 2022

Antwort von Vitamail

Takk for din tilbakemelding. Så rart, man skal få mer effekt jo lenger man bruker produktet. Du kan prøve 14 dager opphold, så merker du fort om du får effekt eller ikke :) Ha en fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ProstaCare — uvirksomt produkt?

Kort etter bestilling av ProstaCare prøvepakke fikk jeg den 26/10-2022 SMS fra Vitamail med bl.a. følgende: "Våre kunder rapporterer om optimal effekt etter ca 4-6 måneders bruk." Dvs. at jeg kan ikke vente noen merkbar effekt av første forsendelse? Det skulle vært medisiner som ikke gir noen effekt før det er gått opptil et halvt år! — Jeg kommer til å si opp abonnementet innen fristen. I tillegg kan jeg nevne at jeg har prøvd produktet ved en tidligere anledning uten at jeg merket noen som helst forbedring etter to måneders bruk. Hvis jeg opplever noen forbedring denne prøveperioden skal jeg komme tilbake hit.

26. Oktober 2022

Antwort von Vitamail

Takk for din tilbakemelding :) De fleste av våre ProstaCare-kunder merker effekten iløpet av de to første månedene, men den optimale effekten kommer nok ikke før etter 4-6 måneders bruk. Dette er et naturlig kosttilskudd, ikke medisin. Så derfor kan man oppleve noe langtidseffekt. Håper du blir fornøyd med produktet!

Good service.

13. November 2022

Antwort von Vitamail

Thank you for your feedback :) We are glad to hear that you are satisfied with us! Have a nice day.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig bra medisin får ereksjon en…

Utrolig bra medisin får ereksjon en hver tid. har mere sexlyst utmerket bra

31. Oktober 2022

Antwort von Vitamail

Takk for din tilbakemelding. Så bra at du er fornøyd med produktet vårt :) Ønsker deg en fin dag!

Rask levering

10. November 2022

Antwort von Vitamail

Tusen takk for din tilbakemelding :) Håper du blir fornøyd med produktet! Ha en fin dag.

Som bestillt.

10. November 2022

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr