TOESTELLENING WORDT 3 KEER AFGESCHREVEN. Na afbetaling toestellening nog 2 keer extra afschrijving per maand gehad Na contact met support zou dit terug betaald worden. Maar nu krijg ik wederom... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Niederlande
Beroerder kan mijin ervaringen niet vandaag. Wat een narigeheid. Los van alle internet problemen, ging opgewekt naar de Vodafonewinkel in Hoofddorp. Snel aan de beurt dat wel. Daar zit een medewerker met opgestroptje mouwen tot bijna aan de oksel met tatooages van een weredkampioen in waarschijnlijk iets onbenulligs. Moet iedereen voor zich zelf weten, maar ik zit er daar niet niet op te wachten.Ik wil geholpen worden met mij probleem. Nou dat gaat dan lekker. "Alles is niet goed, kan niet,Had ik anders moeten doen, niet bij deze provider, enz" Ik wilde alleen een produkt verhogen (meer uitgeven), maar dat was te veel gevraagd. Geen oplossing, alterneatief of wat dan ook. Ik snap er niets van. Ga lekker zo door. Ik ben weg.
Vodafone verdient niet eens 1 ster. Dit is by far de slechtste provider die ik ooit heb gehad. Ik schrijf normaal nooit reviews, maar dit slaat echt alles. Ik betaal elke maand voor een abonnement dat gewoon niet werkt. Al bijna twee jaar heb ik dagelijks problemen, slechte verbinding, vaak helemaal geen bereik en internet dat zó traag is dat het onbruikbaar wordt. Het is oprecht zo frustrerend dat ik soms mijn telefoon het liefst weg wil gooien. Dit was mijn eerste keer bij Vodafone en zonder twijfel ook de laatste. Wil je geld betalen voor slechte service en constante irritatie? Neem vooral Vodafone. Zo niet,bespaar jezelf de moeite en kies iets anders

Antwort von Vodafone NL
Ben net lid van ziggo/vadophone enorm spijt van klantenservice o,o als je de telefoon kunt opnemen dan wordt je aangenomen . Klantenservice zegt A en klant krijgt B . Heel slecht

Antwort von Vodafone NL
I ordered a new phone and subscription online. The website asked for my IBAN, accepted it, and I paid the down payment directly from that account. No errors, no warnings. Everything seemed fine.
When the delivery guy finally arrived, he refused to hand over the package. The reason? My physical bank card doesn't have the IBAN printed on the plastic.
I offered to show my official banking app to prove it was my account. He said no and took the phone back. When I contacted Vodafone support, they told me they can't do anything except cancel the order. So now I just have to wait for the cancellation to process, and then wait even longer to get my money back.
It is 2026. Millions of people use modern banks like bunq, N26, and Revolut that don't print IBANs on their cards anymore. Honestly, think about how much money Vodafone is burning every single day with this broken system. They pay a secure courier to drive to my house, pay the warehouse to process the returned phone, and instantly lose a 2-year contract - all because of a piece of plastic. Multiply my situation by thousands of customers using modern fintech apps. They are literally throwing away millions in revenue just to stick to a rulebook from 15 years ago.
If your delivery rules are stuck in the stone age, put a massive warning on your website before you take people's money.
Complete waste of time.

Antwort von Vodafone NL
Ik betaal 15 euro per maand voor 30gb. Ik krijg vandaag een sms dat het op is. Vervolgens kijk ik in de app en moet ik voor nog geen 5gb ineens 50 euro bij betalen. Een losse bundel van 10 gb kost 30 euro. Dat is al iets beter maar het blijft oplichterij. Is dat hoe je met je klanten omgaat? Dag Ziggo en dag Vodafone.

Antwort von Vodafone NL
I am giving one star only because there is no option to give zero.
I feel that Vodafone looks for every possible way to charge extra. I had to contact customer service regarding an issue, and the experience was extremely disappointing. The representative I spoke with, Kirsten, was rude and spoke with an ironic tone that felt very disrespectful, almost as if she was implying I was stupid without saying it directly.
I work in customer service myself, and I would never speak to a customer in such an unprofessional way.
Additionally, I initially contacted support via chat, but without my clear consent, I suddenly received a phone call. This was unexpected and inconvenient — what if I had not been able to take the call? When I answered, I did not even understand who was calling at first, and the attitude remained unprofessional.
Overall, this experience has been very frustrating. I am seriously considering switching to another provider, as the service I received was unacceptable.

Antwort von Vodafone NL
Ik ben met mijn mobiele abonnement overgestapt van KPN naar Vodafone, omdat Vodafone volgens de landelijke netwerkkaart een beter bereik zou geven en ik van 50 mbps naar 1000mbps zou gaan voor dezelfde prijs.
Helaas, in huis haal ik amper de 10 mbps (1%!!!) en in mijn keuken kan ik niet eens bellen. Ik heb een slecht geïsoleerd huis en bijna geen elektrische apparaten (laptop, koelkast en mobieltje). Ik heb alles gedaan wat mij gezegd is: van netwerk wisselen, van 5G naar 4G naar 5G, simkaart in andere telefoon (zelfde probleem), nieuwe simkaart, niets werkt.
Je kan alleen per telefoon een klacht indienen, maar na drie telefonische klachten ingediend te hebben en alleen als antwoord te krijgen dat ze binnenshuis geen 100% garanderen, betwijfel ik aan de helderheid van de ingediende klacht (door de telefonische medewerker).
Ik wil de netwerkgarantie inzetten, maar volgens hen (vanuit hun bureau), zou ik gewoon goed bereik moeten hebben, dus kan dat niet. Ze mogen van mij langs komen om het zelf te zien, want er is gewoon een probleem. Wat, dat weet ik niet, maar bij KPN had ik dit probleem niet, dus wil ik weg bij Vodafone. Maar dat mag niet.
Waardeloze klantenservice en hun netwerkgarantie is gewoon niets waard!!!
Na onderstaande reactie contact opgenomen, wat wederom op niets uitgelopen is. "Wij garanderen geen 100% binnenshuis." Dit staat nergens in de voorwaarden van de netwerkgarantie en 1% is toch echt belachelijk weinig.
"Volgens ons (vanuit ons bureau) werkt alles prima bij u in de wijk." Dat kan, maar niet bij mij en niemand die wil langs komen.
Het enige dat ik wil, is mijn abonnement kosteloos opzeggen, zoals jullie aangeven bij jullie netwerkgarantie.
Ik ga dit bij het AMC neerleggen en mijn rechtsbijstand inschakelen. Ben nu wel weer genoeg tijd kwijt.

Antwort von Vodafone NL
Als zakelijke klant verwacht je niet dat als je de klantenservice belt je meteen naar de winkel wordt doorverwezen. Meedenken? Ho maar. Die mensen op de klantenservice staan zo ver af van de ondernemers dat eigenlijk 2 werelden zijn. Service service service. Dat is het enige dat ik vraag als ik bel..en voor de rest een goede verbinding. Maar ook dat is voor vodafone lastig te bewerkstelligen
----------------------------------
Als reactie op het vodafone bericht. Hoewel ik nog steeds gefrusteerd ben over de helpdesk zal ik mijn review aanpassen en er 3 sterren van maken. Het ging niet om een pukcode of iets persoonlijks. Maar goed; desalniettemin dient Vodafone te beseffen dat als je met ondernemers werkt je ook op dat level moet opereren.

Antwort von Vodafone NL
TOESTELLENING WORDT 3 KEER AFGESCHREVEN.
Na afbetaling toestellening nog 2 keer extra afschrijving per maand gehad
Na contact met support zou dit terug betaald worden. Maar nu krijg ik wederom een rekening met afbetaling van de totale lening!!!
Edit:
Volgens vodafone moet ik mijn account openen. Maar mijn account is inmiddels afgesloten omdat deze overgezet is naar mijn dochter. Ook dat is al fout gegaan!
Ze kunnen echt helemaal niks

Antwort von Vodafone NL
Vanaf het begin dat ik zakelijk klant werd een slechte dekking met het netwerk. Mij was gegarandeerd bij aankoop dat het een goede dekking had, maar het is niet geleverd. Nadat ik een klacht had ingediend en er een aantal opties geprobeerd waren om het te verbeteren, hadden ze geen oplossing. Inmiddels ben ik zakelijk dusdanig afhankelijk van goede dekking dat ik teruggegaan ben naar KPN waar ik wel altijd goede dekking had op mijn werkplek. Aangezien mij destijds een Vodafone abonnement was verkocht bij Ziggo Zakelijk alles in 1 destijds, kon ik voor 1 mei onder mijn contract uit omdat Ziggo de voorwaarden wijzigt. Maar nu ineens is het niet meer 'samen 1' en laat Vodafone mij niet gaan. Was ik maar nooit overgestapt want dit gaat me heel veel geld kosten. Vodafone is niet bereid mij met nummerbehoud te laten gaan en komen keer op keer met een verhaal waarom het niet zou kunnen en ik onredelijk ben dat ik het überhaupt vraag. Een dekkingsprobleem vinden ze geen reden om het contract te ontbinden. En het onderzoek dat ernaar gestart zou worden, is door drukte ook weer uitgesteld waardoor mijn overgang naar KPN wordt belemmerd en ik ook met andere diensten (thuisinternet) in de problemen kom. Mijn bedrijf cq inkomen is afhankelijk van goede dekking en internet, maar Vodafone geeft niet thuis. Ik heb een contract en of zij wel of niet leveren maakt niet uit, ik zal betalen tot het einde. Weet waar je aan begint als je naar Vodafone overstapt. Want inmiddels ben ik uren verder met bellen met de klantenservice maar voordat je bij de 'juiste' persoon bent, ben je ook al paar uur verder. Daarbij wordt er rustig gezegd dat ik dan maar niet naar KPN terug had moeten gaan. Dus dit alles is mijn eigen probleem. Hoe geef je een klant het gevoel dat ie ook gewaardeerd wordt als klant. Ik vind het onbegrijpelijk hoe dit allemaal gaat. Als ik zo met mijn klanten om zou gaan, dan heb ik geen bedrijf meer. Maar Vodafone kan het zich kennelijk permitteren.

Antwort von Vodafone NL
Een vraag over een factuur wordt niet overtuigend beantwoord. "meneer het is zo"
Op mijn verzoek om een mailadres om mijn visie op papier te zetten wordt domweg geantwoord dat dat niet mogelijk is. Schande!

Antwort von Vodafone NL
Mijn ervaring met Vodafone is ronduit schokkend en totaal onacceptabel.
Ik ben al jarenlang klant, en als dit is hoe ze met vaste klanten omgaan, zegt dat eigenlijk alles. Dit is voor mij dan ook reden om serieus naar een andere provider te gaan kijken.
Ik heb twee keer telefonisch geprobeerd een bestelling te plaatsen, wat beide keren al extreem stroef en onprofessioneel verliep. Vervolgens zijn deze bestellingen zonder enige uitleg geannuleerd. Op dat punt begon mijn geduld al flink op te raken.
Wat daarna gebeurde is werkelijk bizar: een maand later blijkt er ineens een bestelling op mijn naam geplaatst te zijn, zonder dat ik daar iets van wist of toestemming voor heb gegeven. Toen ik direct belde, werd ik totaal niet geholpen en kreeg ik zelfs te horen dat er een bevestiging met mijn naam was ondertekend op dezelfde dag – wat onmogelijk is.
Na 45 minuten discussiëren met een medewerker die geen antwoorden had en het blijkbaar ook nog grappig vond, kreeg ik een “leidinggevende” aan de lijn. Ook daar: geen uitleg, geen verantwoordelijkheid. De enige “oplossing” was dat ik het pakket maar moest weigeren aan de deur, dan zou het “vanzelf” wel goedkomen.
Dit is geen foutje meer, dit voelt als pure misleiding. Het idee dat er zomaar abonnementen op naam van klanten worden afgesloten is extreem zorgwekkend. Privacy en veiligheid lijken hier totaal geen prioriteit te hebben.
Uiteindelijk heb ik het pakket geweigerd en is het geannuleerd, maar:
geen excuses, geen uitleg, geen enkele vorm van service.
Ik heb alles vastgelegd (opnames en e-mails) en als hier niets mee wordt gedaan, onderneem ik verdere stappen. Dit hoort simpelweg niet bij een bedrijf van dit formaat.
Ik ben er helemaal klaar mee.

Antwort von Vodafone NL
Nieuwe simkaart willen bestellen omdat huidige het niet meer doet.
Gebeld met klanten service van vodafone, nieuwe simkaart willen bestellen.
Ter verificatie wordt een SMS gestuurd, oh oh oh wat zijn ze slim daar, simkaart doet het niet kan dus geen SMS ontvangen.
Ga dan maar naar een vodafone winkel, die er uiteraard in ONZE STAD niet is.
Ga dan maar als 72 jarige zonder auto naar een andere stad.
Slim hoor van vodafone geen simkaart willen leveren maar wel geld vangen.

Antwort von Vodafone NL
Ongelooflijk slechte online omgeving.
Frustrerend van kastje naar de muur cultuur. Iets simpels als een Esim is al te ingewikkeld.

ik heb snelheid bundel van 1000MB/S
ik krijg standaard minder dan 10 mb/s terwijl mijn telefoon 600mb/s aan kan.
bellen en downloaden tegelijk is niet te doen langzaam en slecht internet.
ik zie dat jullie inmiddels 2gbs aanbieden terwijl de meeste telefoon maar tot 600mbs kunnen op 4 en 5 G.
kortom: SLECHT internet tijdens het bellen en buiten het bellen om ook slecht en langzaam internet. niet de 1000mbs waar ik voor betaal met een toestel die max 600mbs aankan.

Antwort von Vodafone NL
Vodafone is de beste begrijp deze negatieve reviews niet 2 maten van mij ook overgestapt hun zijn zeer tevreden met jullie, jullie prijs en metwerk is zeer goed tov Odido

Mijn vrouw zou een gratis Samsung galany watch krijgen bij haar flip 7 telefoon
Registeren bij Samsung
Okay
Afgewezen
Moet aankoop bewijs zijn
Nooit gekregen
Klantenservice gebeld
Moet u naar de winkel daar heeft u contract verlengd, naar de winkel, moet via klantenservice want het is thuis bezorgd
Naar vaak heen en weer
Is er een call aangemaakt en nog 1 en nog 1
En nog 1
Uit eindelijk escalatie formulier.
Bel je weer, krijg je een eerlijk iemand aan de telefoon die zegt: nee er is nog niks mee gedaan.
Weer gebeld
Nee moet met contract, nee mevrouw Samsung wijst dit af, nee hoor gaat altijd zo en maar vol blijven houden
Blijken ze overgegaan zijn op een nieuw
Systeem en kunnen de andere facturen niet uitdraaien.
Wij wachten nu al 4 maanden op een factuur en reactie Vodafone
Nog even geduld hebben
What the …. is dit voor achterlijk bedrijf dat je zo met klanten omgaat
En niet zeggen
Shit wat maken wij een fout
We gaan nu de klanten compenseren
Nee absoluut niet
Fouten maken ze blijkbaar niet
Klanten op 1
Hahahaha
En Ohja
De factuur afdeling voor geld afschrijven heeft geen issues want dat gaat wel gewoon door, daar is geen probleem mee

Antwort von Vodafone NL
Wilde mijn nummer naar Vodafone porteren. Dat is half gelukt: Het opzeggen bij mijn originele provider ging goed, maar het leveren van de nieuwe esim hebben ze voor het gemak maar even overgeslagen. Resultaat: Ik kan niet meer bellen met mijn eigen nummer. Als je de klantenservice belt kunnen die je niet helpen want die willen eerst een "sms-controle" doen, wat natuurlijk niet werkt (want ze hebben mijn nummer uit de lucht gehaald). Na lang doorvragen zouden ze een uitzondering maken om alsnog de esim te kunnen leveren (een uitzondering om je normale werk te doen). Deze zou dan in de avond aankomen. Uiteraard komt ook dit niet aan en inmiddels is de helldesk gesloten.

Antwort von Vodafone NL
vodafone is echt het aller slechtste bedrijf dat ik ooit in mijn leven hebt meegemaakt.
de service en klantenservice is super slecht!
niks is mogelijk. bieden totaal geen service. zelfs hun eigen fouten vergoeden ze niet.
en als je iets moet wijzigen of iets dergelijks is het niet mogelijk of met heeeeeeeeel veeeeel omwegen.
elke keer als je belt, word je steeds doorverbonden, omdat je bij de verkeerde afdeling bent terechtgekomen. dat gaat gewoon 5 keer achter elkaar zo. uiteindelijk zit je 2 uur aan de wachtlijn.

Antwort von Vodafone NL
Hoe lang denk je dat wij al bezig zijn met het geactiveerd krijgen van onze E-sim. Je mag er twee maanden naast zitten. Ik ben benieuwd naar de antwoorden?
Grootste frustratie. Je kan ze niet bellen?!
Via een belmenu wordt je er steeds uit gegooid.
We zijn een zakelijke klant......

Antwort von Vodafone NL
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.