Voogd & Voogd Verzekeringen Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag is 5 oktober. Ik wacht nog steeds op vergoeding van mijn op 20 augustus gesloten scooter. Alles duurt lang. Reden onbekend. Heel klantonvriendelijk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit zijn nog geen oplichters te noemen door achterlopende wetgeving, ik zelf en zoals ik kan lezen krijgen na 1 jaar zonder pardon een premieverhoging van minimaal 60 euro erbij maar dan ool echt zond... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service, ze verwijzen bij schade naar United consumer, die verwijst weer naar Voogd en Voogd en dan weer naar expert. Als klant ben je er maar klaar mee van het kastje naar de muur gestuur... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

5 augustus aanrijding gehad in parkeergarage van Geleen Ik stond stil en iemand rijd tegen mij aan . Schadeformulier ingevuld en duidelijk aangegeven op het formulier dar ik stil stond , wat ook d... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen enkele vorm van contact te…

Geen enkele vorm van contact te krijgen. Aanrijding gehad met minimale schade. Tegenpartij heeft een veel te hoog bedrag doorgegeven. Melding van gedaan, niks meer vernomen. Wel 5! Tredes teruggezet

27. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Datum van de gebeurtenis is oud en nieuw 2022 naar 2023, geen 18-01-2026Na 20 jaar trouw iedere maand betaald…

Na 20 jaar trouw iedere maand betaald voor mijn inboedelverzekering. Is er brand geweeest bij mij, dat was aangestoken om dat iemand de kachel aanstook met een brandbarevloeistof. Dat ging dus fout en hij gooide dat flesje met brandstof over 2 personen die achter hem zaten. Nu komt het politie ga mij de schuld en er was geen vloeistof gebruikt. De dader heeft na enig aandringen van mijn kant zijn verhaal gedaan bij zijn verzekering. Na controle was zijn verzekering van overtuigt dat het met vloeistof was gebeurt, de brand bij mij en de 2 slachtoffers hebben hun verhaal ook bij de politie gedaan. Maar die 2 raporten zijn nooit bij elkaar en tot 1 raport gemaakt. Dus mijn verhaal is anders dan wat de agent in zijn verklaring heeft geschreven. V&v weet niet eens dat er slachtoffers zijn gevallen. Dat gaat wel via de daders zijn verzekering. Ja want die erkende het echte verhaal. Dus v&v had contact moeten opnrmen met die andere verzekering en daar alle schade opverhalen. Maar nee ik ben nu een oplichter en ben uit de verzekering gegooit en op de zwartelijst gezet als een oplichtende frouderende onbetrouwbaar persoon. En heb nu alleen maar gezeik en gezeur, want ik ben ja een echt slecht mens. Nee altijd netjes betaald in die 20 jaar en nooit echt aanspraak gemaakt op mijn verzekering. En dan heb je wat gooien ze je er zonder enig info van mijn kant er uit. En ben nu getekend voor mijn leven bij toekomstige aanschaf van verzekeringen in welke vorm dan ook. Bedankt voogd &voogd verander die naam want jullie werkwijze is anders dan dat jullie met die naam willen uitstralen. Jullie zitten er alleen maar voor je zelf en niet voor jullie betalende klanten. Ik kan me hier zo kwaad over maken. Want ik kan er niks aan doen is mij gemeld door mijn tussen persoon.

18. Jänner 2026

Wat een nare maatschappij

Al 9 jaar verzekerd en maandelijks netjes op tijd betaald. In eens zeggen ze een betaling te missen en hebben ze de dekking opgeschort.
Ik dacht met een telefoontje dit misverstand op te kunnen lossen nadat ik de screenshots van mn afschrijvingen gemaild heb. Krijg een onbeschoft antwoord en ik moet allerlei dingen doen om misschien de dekking weer in orde te krijgen….
Wat een stelletje amateurs! Ik heb een andere verzekeraar opgezocht

7. Jänner 2026

Waardeloos

Incasso over het hoofd gezien omdat er even te weinig geld op stond. De maanden er op wel netjes incasso betaald via auto incasso tot ik ineens een brief kreeg van de rds dst ik een boete kreeg van 400 euro voor onverzekerd rond rijden. Ze hebben mijn verzekering stop gezet zonder een belletje of een brief te sturen. Hebben 2 keer een aanmaning gestuurd naar een oud mail adres die ik al 2 keer heb veranderd via hun app maar toch telkens weer emails ontvangen op de oude mailadres. Zou hier nooit verzekeren.

21. Dezember 2025

Onacceptabel lange afhandeling.

Eenzijdige autoschade gemeld op 14 oktober 2025. Auto vrijwel direct total loss verklaard, alle stukken zijn aangeleverd. 67 dagen later wachten we nog steeds alleen op de uitkering. Ondanks herhaaldelijk nabellen geen voortgang. Ondertussen betalen we voor een auto die er al lang niet meer is. Onacceptabel lange afhandeling

19. Dezember 2025

Verzekerd van onvrede.

Verzekerd van onvrede.
Wat een waardeloze maatschappij.
Waterschade gehad met veel gevolgschade. niets uitgekeerd; niet het onderzoek en niet het herstel. Reden zou een bouwkundige fout zijn.....
Wat een farce!

12. Dezember 2025

Meer dan 10 jaar verzekerde geweest

Inboedelverzekering. Iets waar je liever geen beroep op doet.

Is dat na meer dan 10 jaar wél nodig dan draait deze verzekeraar de context van de zinnen zo om, om puur zijn gelijk te halen. Resultaat 2000 euro aan schade en die moest ik ook weer betalen om te vernieuwen.
Ik ga mij uitschrijven en raadt het iedereen af om hier verzekerd te zijn.

9. Dezember 2025

15 augustus stilstaand in een file

15 augustus stilstaand in een file , vanachter aangereden . verzekerde bij Voogd &Voogd verzekerd. Politie rapport duidelijk over de schuldvraag!
Helaas, ook na veel bellen en mailen nog steeds geen verzekering uitkering ontvangen.
Droevig gewoon.
Blijkbaar is het nodig naar de rechter te stappen.

15. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service, geen ster is meer op zijn plaats

Ik begrijp niet dat tussenpersonen nog met deze partij willen samenwerken. Let op, je sluit bij je tussenpersoon een verzekering af maar blijkt via Voogd en Voogd te gaan. Schade in buitenland gehad, zonder schuld en tegenpartij gaf toe fout te zitten en toen begon de ellende. Niet willen uitbetalen omdat ik de reparatie niet had mogen uitvoeren in het buitenland. Wel toezegging gehad waar de schade gemeld is. Nu 18 maanden verder met vele mails en telefoongespreken. Is de schade nog steeds niet afgerond. Zelf krijg je geen antwoord van ze en verwijzen ze je naar je tussenpersoon, die blijkbaar ook tegen een muur aanloopt. Bekijk goed je polis en vermijd Voogd en Voogd. Fouten of een mindere service kan een keer voorkomen maar gezien de reviews hier is dit niet incidenteel maar standaard.

20. Oktober 2025

NIET HIER VERZEKEREN!

NIET HIER VERZEKEREN!!

Ik ben 22 jaar, heb nu 1 jaar mijn auto.
Tegenpartij probeert FRAUDE te plegen en mijn verzekering speelt er mee in! Ik zat 2 minuten in mijn auto, nadat ik met 2 andere collega's (beiden ook met auto) weg zou rijden naar een werkoverleg. Kwam er een elektrische fiets vanuit een bocht keihard tegen mijn linker voorwiel aan, waardoor ze haar balans kwijt raakte en haar voorband onder mijn band terecht kwam. Ze viel letterlijk recht linksover op de grond, er was helemaal niks aan de hand alleen haar voorwiel stond ingedeukt een beetje. Heb alle bewijzen toegestuurd. + je ziet ook dat de getuigen erbij zijn. Mevrouw begon alleen maar te roepen om een schadeformulier! Ze kon netjes lopen heeft 1 uur gestaan. Lekker ook teruggefietst. Mw liet mij invullen volgens wat zij vond wat ik moest invullen. Ik heb niks zelf ingevuld! (Alleen me gegevens en auto gegevens) Ik had 2 getuigen ook niet ingevuld! Ik was in shock dus wou zsm weg! Kwam ik thuis aan las ik dat ze letsel had aangekruist allerlei dingen had genoteerd wat onjuist was! Ik met mijn domme kop handtekening gezet! Ik bellen naar verzekering dat ik alles op mijn eigen kosten wil=oke. Nou eergisteren na 4 maanden! Mail ontvangen dat mijn schadevrije jaren op -5 staan en dat ik 535 moet betalen p/m belachelijk!!!!! Jullie denken ik verdien 5k per maand ofzo? Ze willen mij ook helemaal geen informatie geven. Alleen dat de verzekering wel wat gaat uitkeren maar ze weten niet hoeveel???? Dus dan dachten zij maar laten we haar premie alvast verhogen, ja dag! Ik gaf aan dat k het zelf wil betalen en dan proberen ze geld te plukken!!! Ik ga weg van hier en ik hoop dat die mevrouw haar karma zal krijgen, omdat ze FRAUDE probeert te claimen. Ik heb tot nu toe geen 1x een boete gekregen en/of staande gehouden. Maar omdat een vrouw onoplettend een straat binnen komt fietsen met een elektrische fiets en ik stapvoets eruit wil rijden terwijl ik vaak heb gekeken, worden zij alsnog beschermd. Schaam jullie diep! Mevrouw zat fout!

4. Oktober 2025

Enorm slechte ervaring

Ook ik heb al vele andere een slechte ervaring met voogd en voogd ! Ik wacht tot op heden nog steeds op een bedrag van 2000-, die uitgekeerd moet worden.
Er is meerdere malen door de tussenpersoon aangegeven dat ze het geld zouden over maken.
Zodra ik dit geld in ontvangst heb.
Stop ik per direct bij hen !

25. September 2025

NOOIT voogd & voogd!!

Mijn tegenpartij is verzekerde bij Voogd & Voogd. 1,5 jaar (!!) geleden is deze tegen mijn auto aangereden en heb ik voor €1.700 schade. De zaak loopt nog steeds, jammer dat we straks naar de rechtbank moeten om mijn gelijk te halen maar ik laat het hier niet bij zitten.

Voogd & voogd blijft volhouden maar 50% aansprakelijkheid te erkennen, terwijl hun verzekerde zelf zegt fout te zijn en aansprakelijk, en ik een getuige heb die dat ook verklaart.

Tot in de rechtbank! Ik laat het hier niet bij zitten.

24. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TitelGeen transparantie, geen directe communicatie – frustrerende ervaring

Mijn ervaring met Voogd & Voogd is ronduit teleurstellend. Ik zou deze verzekeraar niemand aanraden – integendeel, ik zou het afraden. Als klant heb je geen directe toegang tot je schadedossier en geen mogelijkheid om zelf contact op te nemen met Voogd & Voogd. Alles verloopt via tussenpersonen, waardoor je geen controle hebt over het proces.

Wanneer ik schriftelijk vragen stel, krijg ik geen rechtstreeks antwoord. In plaats daarvan sturen ze hun reactie naar een tussenpersoon, en vervolgens krijg ik een antwoord van een andere contactpersoon dan degene aan wie ik mijn vraag stelde. Dit zorgt voor verwarring en frustratie.

De looptijden zijn lang, en er is geen duidelijkheid over de status van je schadeclaim. Je bent als klant volledig afhankelijk van derden, terwijl Voogd & Voogd zelf onbereikbaar blijft. Dit is geen klantgerichte of transparante manier van werken.

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voogd & Voogd dekt fouten af ten koste van de klant

Mijn ervaring met Voogd & Voogd is zeer slecht. Er is door hen een brief opgesteld die zij achteraf hebben gepresenteerd alsof die naar mij was verzonden, terwijl ik die nooit heb ontvangen. Dit voelt als een bewuste poging om zichzelf in te dekken en mij te benadelen.

Daarnaast is de communicatie onduidelijk en klantonvriendelijk, en kreeg ik geen eerlijke of duidelijke uitleg toen ik om opheldering vroeg. Het gevolg is dat ik onterecht zonder dekking ben komen te zitten en daar zelf de schade van draag.

Ik raad anderen aan om uiterst voorzichtig te zijn met dit bedrijf.

15. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr