Jeg skrev direkte for at høre om man kunne købe løs dele til et af deres brusebadsæt, da der efter 2 år var komme et lille hul i røret. Januar 2023 Efter en dag fik jeg mail fra dem om jeg ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god service! Havde købt 2 ventilatorer med varmegenvinding ved wattoo. Beskrivelsen til varen sagde at ventilatorne kunne køre på nat tilstand, hvilket de ikke kunne. Og det var vigtigt,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I maj 2005 købte jeg et Adora bruser armatur med keramiske pakninger og 10 års dryp garanti. Omkring Jul 2014 begyndte armaturet at dryppe, og kort tid efter, regulært at løbe. Jeg sprang detailledet... Mehr ansehen
VVS-Trading er en traditionsrig virksomhed, som har mange års erfaring i handel med VVS artikler. Firmaet VVS-Trading tog sin begyndelse midt i 1970erne med et beskedent sortiment til gør-det-selv manden. Ambitionerne rakte videre, og da firmaet skiftede ejer i 1984, var det med det klare mål, at få et bredere sortiment, en hurtigere pakketeknik og fokus på at opbygge sine egne brands. Via hårdt arbejde og en stor portion ydmyghed er vores brands: Target, Geyser, og ADORA i dag anerkendte brands hos forbrugerne såvel som hos de professionelle håndværkere. Kombinationen af et højteknologiske lager på 6000 m2 og 5400 lagerførte produkter sammensat med en effektiv logistik, gør at VVS-Trading i dag er Danmarks største udbyder af VVS artikler til gør-det-selv branchen.
Ellegårdvej 30, 6400, Sønderborg, Dänemark
Efter en dag fik jeg mail fra dem om jeg kunne sende et par ekstra billeder så de var sikre på hvilken model vi have.
Dagen efter fik jeg besked og pakke label på at de har sendt et nyt rør fra armaturet og op til top bruseren. Uden beregning.
Det syntes jeg sgu er god service, plus jeg slipper for at udskifte hele brusesættet, som jo eller ikke fejler noget. Det ville også være spild.
Kanon godt !

Antwort von VVS-Trading ApS
Et meget service-minded firma. Hurtig med gode råd og hjælp, man måtte have brug for.
Kan, på det varmeste, anbefales til de der måtte have behov for, selv det mindste, vedr. VVS-artkler og udstyr.👍
Meldingen her kommer fra en som, ad flere omgange, har fået den bedst tænkelige hjælp..! 🙏
Mvh Jens Fredsholt

Virkelig god service!
Havde købt 2 ventilatorer med varmegenvinding ved wattoo. Beskrivelsen til varen sagde at ventilatorne kunne køre på nat tilstand, hvilket de ikke kunne. Og det var vigtigt, da de skulle monteres på værelser.
De siger jeg skal kontakte vvs-trading.
Jeg får dem byttet til en nyere og dyrer model, uden ekstra beregning.
Jeg er super tilfreds!

Antwort von VVS-Trading ApS
Grebet på vores flere år gamle Adora armatur gik i stykker, og en opringning til VVS-Trading løste problemet. De oplyste at de ikke kunne sælge den nye del, men at de ville sende delen til os uden beregning. Efter to arbejdsdage ankom delen med PostNord, kvit og frit. Tak for super service.

Antwort von VVS-Trading ApS
Super service fra Kent hos VVS trading, jeg havde er utæt køkkenbatteri. Ringede til VVS Trading og talte med Kent. Vi aftalte jeg lige tog et par billeder som jeg sendte til ham og 10 minutter senere havde Kent en løsning klar.
Super.

Antwort von VVS-Trading ApS
Jeg havde købt et Adora brusesæt hos Silvan som henviser til VVS-Trading. Fejlen er temperatur justeringshåndtaget var defekt og blevet meget hårdt at dreje blot efter 4 måneder. VVS-Trading vil kun sende reservedele så jeg selv skal udskifte delene. Kan se andre her på Trustpilot har fået tilsendt et helt nyt blandingsbatteri til ombytning og ikke selv skulle stå for udskiftning af reservedele
UTROLIG DÅRLIG SERVICE AT MAN SELV SKAL STÅ FOR UDSKIFTNING AF RESERVEDELE!!!!

Antwort von VVS-Trading ApS
Jeg havde et Adora brusearmatur som jeg oplevede fejl på og kontaktede derfor VVS Trading direkte som lynhurtigt anerkendte fejlen og erstattede armaturet. Jeg har nu modtaget et nyt armatur og er meget tilfreds med den kommunikation og service jeg har fået hos VVS Trading - tak for god og hurtig kundeservice

Kundeservice overforventning.
Kontaktede VVS-Trading, da vores bruserhovedet desværre var gået i stykker, pga. forkalkning. Vil forhøre mig omkring muligheden for at købe et bruserhovedet ind hos dem, da jeg kunne finde det separat på internettet. Indenfor 24 timer havde jeg fået svar og tilsendt et nyt bruserhovedet.

Antwort von VVS-Trading ApS
Meget hjælpsomme med varenumre til reservedele til mine Adora armaturer. Mange tak!

Overraskende god service!
Kan helt klart anbefales

Antwort von VVS-Trading ApS
jeg har oplevet enestående hjælp fra vvs-trading til en lille, drilsk sag. Kent hjalp med en reservedel, som ikke var mulig at købe andre steder og sparede mig for en masse praktisk bøvl. Over al forventning, tak.

Antwort von VVS-Trading ApS
Hurtige svar og afslutninger på sager - dejligt. Ingen problemer med at få en reservedel til en vare, hvis det er gået i stykker - uden beregning.

Antwort von VVS-Trading ApS
Fin service hvor Bauhaus ikke ville hjælpe med reklamation af vandhane som drypper under garanti, men kontaktede VVS-Trading og de ville sende en ny indsats U/B og det kalder jeg service, så kan varmet anbefale dette firma og deres produkter.

Antwort von VVS-Trading ApS
Super service ved defekt køkkenarmatur. Reservedele blev sendt samme dag som jeg tog kontakt til VVS Trading. Så fin service :-) mvh Robert

Antwort von VVS-Trading ApS
Har via Bauhaus købt et blandingsbatteri, som krakelerede efter 3 måneder.
Fik at vide at vi havde brugt for skrappe rengøringsmidler, hvilket ikke er korrekt. Vi har blødgøringsanlæg, hvorfor vi ikke har kalk. Derfor behøves rengøringsmidler slet ikke.
De leverede så et håndtag og et brusehoved. Men vi manglede så endnu et håndtag.
Siden midt december har vi så ikke hørt mere.
Jeg havde købt et Adora håndbruse hoved, for ca 3 år siden og oplevede en fejl i overflade der gjorde det utæt.. Havde ikke kvitteringen mere. Fik et nyt tilsendt. Super service, som jeg ikke havde ventet. Ville egentlig bare give feedback på produktet -TAK! 😀 Handler der igen når jeg skal have armaturer
Hej, købte et armatur for mange år siden, og skulle bruge en reservedel, skrev til firmaet om jeg kunne købe indsatsen, og Kent skrev at han sendte en uden beregning, det er bare god service og et produkt man gerne vil købe en anden gang.
Hos VVS-trading får man Danmarks bedste service, også selvom armaturet har nogle år på bagen.
Man ringer aldrig forgæves, hvis man har problemer, og reservedelene kommer prompte med posten.
Kan varmt anbefale VVS-trading og Adora ❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.