Sjældent jeg laver anmeldelser. Men VW i Tønder fortjener 5 stjerner plus det løse. Altid på tæerne for at yde en super god og personlig service, også i dag hvor vi kunne køre hjem med endnu en ny bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VW Tønder har lige hjulpet mig med en rustskade i frontklappen på vores POLO. Alt forløb perfekt, gratis lånebil (helt ny GOLF), skaden repareret med ny klap. VW Tønder fik lavet det 100% på VW s re... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den er helt galt med service og kunde pleje i dette bilhus, komme ind i bilhuset for at forhøre mig omkring nogle modeller efter at have gået amok 8-10mmin på pladsen. Går rundt og kigger på bilerne... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Sjældent jeg laver anmeldelser.
Men VW i Tønder fortjener 5 stjerner plus det løse. Altid på tæerne for at yde en super god og personlig service, også i dag hvor vi kunne køre hjem med endnu en ny bil fra VW i Tønder. Som altid en rigtig god oplevelse!

Antwort von VW Tonder
I tiden før den 070225 handlede vi bil hos omh. firma. Det drejer sig om en VW ID 4 - årg. 21 med et lavt km. tal. I forbindelse med handlen stod "salgsrådgiveren" og oplyste både mig og min hustru om - at hvis der mod forventning skulle opstå problemer med bilen - (og det var i småtingsafdelingen) - så kunne vi blot henvende os hos VW i Horsens - hvor vi bor. Endvidere blev det pointeret, at der var ekstra garanti på denne bil - da der var tegnet en såkaldt FRAGUS FORSIKRING.Dette indebar at alt var dækket i yderligere 2 år - efter forhandlergarantien var udløbet.Kommet hjem med den nyindkøbte bil - opdagede jeg - at den tilsyneladende var omlakeret ved bagklappen. Foreholdt dette problem - så blev det afvist af indehaver. Måtte selv betale 1500,- for at få rettet fejlen. Da det så - for kort tid siden viste sig, at selv små ting der skulle laves på garanti - det ville indehaver af VW i Tønder ikke være med til blev lavet her i Horsens - jeg fik oplyst på værksted VW i Horsens, at FRAGUS kun dækker selve reservedelen - da fik jeg nok - solgte bilen og købte en anden. Da jeg så i dag fik kontakt med sælger - bekræftede han sin uvidenhed med hensyn til FRAGUS. Jeg har gennem mit lange liv købt mange biler - men har ALDRIG FØLT MIG SÅ DÅRLIGT BEHANDLET SOM HOS VW TØNDER. Kommer aldrig mere i den butik.

Antwort von VW Tonder
Fantastisk service fra start til slut, af Casper og hans kollegaer. Vores ID4 skulle have ny motor, og vi stod at skulle på ferie, vi blev hele tiden orienteret om hvad de gjorde ved bilen og hjalp os på alle mulige måder. Vi fik en super ferie i lånebil og vi kører gerne til Tønder fremadrettet med vores bil. TAK.

Antwort von VW Tonder
Jeg har igennem længere tid i arbejdsmæssig regi benyttet VW I Tønder.
Det har hver eneste gang været en fornøjelse.
Skarp kommunikation, høflighed og ordentlighed.
De formår at hjælpe os både til en almindelig sag, men også hastesager - uden tøven.
Jeg møder ualmindeligt mange værksteder i forbindelse med mit arbejde, og VW tønder er favoritten - uden sammenligning.
Klap jer selv på skulderen - og klap Kasper som er servicerådgiver en ekstra gang på skulderen - han ved hvad ordentlig kundeservice og kommunikation er. 👍👍👍

Antwort von VW Tonder
Elendig service og ekstremt uprofessionelt personale!
Jeg har sjældent oplevet noget lignende. Personalet opfører sig, som om de er hævet over både kunder og almindelig høflighed – nærmest som en lille lokal “mafia”. Totalt blottet for kundeservice og vilje til dialog.
Jeg købte en bil på auktion gennem dem, som var meget mangelfuldt og misvisende beskrevet. Vi kørte langt for at hente bilen, og da det viste sig, at der var tydelige fejl og mangler i forhold til beskrivelsen, var der absolut ingen forståelse eller vilje til at finde en løsning – intet afslag, ingen undskyldning, ingen imødekommenhed.
Man står over for en mur af arrogance og ligegyldighed. Det her er ikke bare dårlig kundeservice – det er direkte respektløst. Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle med dem.

Antwort von VW Tonder
Selvom jeg bor i den anden ende af landet, tager jeg altid forbi Tønder, når min Golf skal til service! I de store byer oplever jeg, at servicen og tiden til kunden bliver dårligere og dårligere. Men hos VW i Tønder er serviceniveauet altid i top! Derudover er de hurtige til at besvare spørgsmål over telefonen, når der er behov for det.
Ser frem til og kigge forbi til næste service engang i 2025 :-)
Har handlet ved Volkswagen Tønder - Next Mobility. Det er sjældent jeg skriver en anmeldelse - men de fortjener virkelig et par rosende ord. Fra første kontakt har de været ekstremt serviceminded og professionelle. Alle spørgsmål er blevet besvaret løbende og indenfor meget kort tid. Hver gang man har haft kontakt til dem har de altid taget sig god tid til at svare på en ordentlig og fyldestgørende måde. Der er langt imellem firmaer som dette, hvor man virkelig føler kunden sættes i centrum og man tydeligt mærker at de afsætter den tid som der er påkrævet for at man får svar på alle spørgsmål og får en god oplevelse. Det er helt unikt for medarbejderne her.
Jeg kørte 3 timer for at prøve en bil hos dem. Men blev dog på stedet fristet af en anden de havde istedet, som vi lavede slutseddel på samme dag.
Da bilen skulle overleveres blev bilen og opsætning gennemgået meget grundigt. Har handlet bil andre steder før - men alligevel aldrig fået så grundig en gennemgang hos en forhandler. Kæmpe ros for dette.
En helt igennem god oplevelse fra start til slut og dermed en stor anbefaling herfra. Jeg vil til en hver tid anbefale dem til andre!
Super bilhus og godt personale hele vejen rundt. Har købt flere biler derude og får lavet alle service.
Jeg købte i oktober 2022 en VW Polo i min virksomhed brugt hos VW i Tønder. Det forløb sådan set ganske udemærket. Jeg havde dog ikke haft bilen ret længe inden der begyndte at være problemer med motoren. Den var inde hos dem flere gange på garantien i et forsøg på at få det udbedret. Det lykkedes aldrig rigtigt for dem at få det fikset.
Efter garantien var udløbet ringede jeg igen til dem at den nu igen var gal. Jeg forklarede dem også at det efter min overbevisning stadig var dækket af garantien da det var samme problem som de havde arbejdet på under garantien. Svaret var "Det finder vi ud af, du kommer bare hen med den". Jeg afleverer bilen hos dem. Det næste jeg hører er at de har fundet en eller anden sensor som skulle skiftes, og så havde de også prøvet at sætte et nyt batteri på den for at se om det kunne afhjælpe problemet med start/stop funktionen, som også har drillet siden den dag jeg købte den.
Det næste jeg hører er så at bilen nu er klar, jeg kan bare hente den. Her tænker jeg naturligvis at de har imødekommet at dække det på garantien da jeg INTET har hørt omkring betaling/priser mm.
Men det næste der sker er at der kommer en faktura på ca. 7000 kr. Herunder ca. 2.500 kr. for det batteri de ville "prøve" at sætte på. Jeg klager naturligvis med det samme over det, men der er intet at gøre. Indehaver Brian Hansen skriver "Han (Værkstedsmedarbejder) fortæller også at han ikke nævnte en pris til dig, det skal han selvfølgelig gøre. Vi kan desværre ikke ændret på det der er sket. Det vi kan gøre er at ændre vores processor således det ikke sker igen."
Så man kan jo konstatere at VW Tønder laver fejl, det har de jo selv indrømmet. Og det er der jo som udgangspunkt ikke noget galt i, vi laver alle fejl. Men at lade kunden bøde for de graverende fejl der er begået er simpelthen for vanvittigt. De har på intet tidspunkt forsøgt at imødekomme mig på andre måder end at jeg bare måtte hoste op og betale de 7.000 kr.
I dette tilfælde kostede det dem også salget af to stk. Caddy Cargo til en af mine andre virksomheder, men det var de nu relativt kolde overfor, så jeg tænker de har pengesagerne i orden.
Jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig væk fra dem. Den information spreder jeg naturligvis til enhver jeg møder på min vej, det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal kunne drive en forretning på den måde.
Dårlig kundeservice og kommunikation. Sælger biler med mangler og vil kendes ved det. Værkstedet prøver kategorisk at afvise deres ansvar.
Altid flinke og klar på at hjælpe, når der er problemer med bilen. Samtidig er de hurtige til at fikse det der skal laves.
Har købt en vw t-cross 1år og 5måneder gammel på amager i januar 2022, efter aftale med vw amager og vw tønder, har tønder overtaget alle garantier også dem fra Amager, hvis der skulle komme noget(selvfølgelig mod betaling) også en tak til vw Amager.
Har været en del gange ved vw Tønder og fået gode råd, de har altid været flinke og hjælpsomme, uanset hvornår jeg kom.
Tak for det.
Mvh.
Uwe Beck.
Går rundt og kigger på bilerne og ikke en sælger kontakter mig, en sidder og snakker med hans kammerat og en anden sidder med snotten i telefonen en tredje sidder og skriver løs på mobil og er meget oppe og køre. Det er bare ikke sådan man sælger biler, kommer på ingen måde igen.
Har fået udført service, mv. på min VW.
Altid super service og kvalitet i top.
Utrolig venlig og hjælpsom personale.
Kan varmt anbefale VW i Tønder.
Jeg var d. 1/10-2021 nede hos jer for at få kodet min fartpilot, da den ikke virkede.
I finder herefter ud af, at det er fordi kodningen var blevet slettet, og den skulle kodes fra ny.
Jeg er ryger, og går under reparationen ud og ryger et par gange.
Jeg går på et tidspunkt ud for at ryge, hvor jeg til min u forståelse ser min bil stå parkeret på parkeringspladsen. Jeg ser her på min automatiske parkeringsskive, at den har stået der i mere end 30 min.
Jeg går derfor ind for at høre om jeg kan få mine nøgler, hvor til jeg får af vide, at min bil ikke er klar endnu. Der går herefter 30 min. Yderligere før jeg får mine nøgler.
Da jeg kommer ud til min bil er den ikke låst, jeg finder så ud af at det er fordi min fjernbetjening ikke virker, eller at modtageren i min bil ikke virker.
Jeg går derfor ind og informere jer om situationen, hvor på jeg får svaret ”Det har vi ikke tid til at kigge på i dag, men du kan få en tid om 14 dage”
Jeg tager derefter hjem, hvor på jeg i 14 ikke kan låse min bil.
Da jeg efter de 14 dage kommer tilbage til jer undersøger i min bil. I fortæller mig efter 1 time, at det ikke er noget som i har forsaget, men i kunne forklare mig hvad problemet var.
Jeg bliver herefter forklaret at det er en grøn/orange eller en brun/orange ledning der er noget galt med, samt at problemet er forsaget af det eftermonteret anhængertræk på bilen, selvom at problemet ikke havde været der før.
I fortæller mig så herefter at det det ikke er noget som de vil lave, hvor i beder mig selv om at finde ud af hvor på ledningen fejlen er. Jeg forlader derefter værkstedet.
Jeg bliver lettere irriteret over at i siger nej til at lave min bil, eftersom det er det i arbejder med.
Jeg tager hjem, hvor jeg selv skiller min bil af og finder den omtalte ledning. Her bruger jeg et multimeter, for at måle om der er forbindelse igennem hele ledningen, og det er der.
Jeg kan derfor selv konstatere at der ikke er nogle fejl eller defekter ved den omtalte ledning. Jeg samler derefter min bil igen, og tager ned til jer for at give min information videre.
I fortæller mig så, at i ikke vil gøre mere ved det.
Jeg tager herefter fat i et andet Volkswagen værksted for at få min bil lavet.
Jeg tager hen på det nye værksted d. 19/10-2021, og bliver ikke mindre end efter en time kontaktet og forklaret hvad problemet er.
De informere mig om at det er styre computeren der ikke vil reagere (den samme computer som der er blevet kodet i hos Volkswagen Tønder), de spøger mig herefter om de skal lave det og forklar mig hvor meget det ville koste.
Jeg takker mange gange tak for tilbuddet, men takker nej til dem. De informere mig herefter at, hvis jeg vælger at købe en styre computer selv, er jeg mere end velkommen til at komme ned og på den kodet hos dem.
Her vælger jeg så at købe en selv, og få den kodet hos dem, desværre løkkes det ikke.
Efter et godt stykke tid vælger jeg at komme tilbage til jer d. 11/01-2022, da jeg havde fundet ud af at min ekstra nøgle ikke vil låse op via. Fjernbetjening.
Jeg har på forhånd fået af vide, at regningen ikke ville overstige 400kr. (det gjorde den så)
Da jeg får mine nøgler samt regning, ser jeg til min forbavselse, at der er blevet kodet to stk. nøgler, samt skiftet batteri uden min samtykke.
Jeg stiller herefter spørgsmålstegn til det, hvor jeg får af vide direkte ”at han ikke vil spørge om lov til at skifte noget der kun vil koste mig 40kr., han skal jo også tjene penge”
Jeg forklare herefter at jeg bliver nødt til at spare hvor jeg kan, da jeg desværre er kommet på dagpenge, hvortil jeg får svaret ”så burde jeg slet ikke have en bil”. Sådan noget vil jeg slet ikke finde mig i.
Herefter begynder han at gå hen imod kassen, hvor han imens siger ordret til mig ”Jeg tror at det er bedst for os alle sammen, hvis du ikke kommer her mere”.
Imens jeg betaler, prøver jeg at forklare problemet i den tidligere hændelse med låsning af min bil, hvortil jeg bliver afbrudt med ”Jeg er ret ligeglad, nu er jeg kommet af med dig”.
Den omtalte person er her Brian Hansen Kvalitetsansvarlig & Indehaver.
Her ville jeg mene at man som Kvalitetsansvarlig & Indehaver burde kunne yde en bedre, kundeservice samt behandling overfor sine kunder.
Har fået udskiftet 4 dæk på bilen til særdeles konkurrence mæssige priser, og som altid super service og god behandling.
Var inde for at kigge på en ny skoda Octavia og kunne se at der stod flere biler in i udstillingen, men undrede mig over at de stod med plader på.
Jeg spurgte sælgeren om de var solgt siden de stod med plader på men det var de ikke det var fordi at var bilerne var deres og de andre forhandler ikke kunne tage dem.
Forståeligt nok.
Så siger jeg til sælgeren det er lige den jeg vil ha men får prompte at vide at de ikke vil sælge den til mig.
Nå sagde jeg
Jamen så har vi ikke nogen biler på lager vi kan vis frem når jeg sælger alt og der går min 8 mdr inden der kommer en bil igen.
Jeg tænker om 8 mdr så de biler allerede forældet som de har stående i udstillingen.
Ikke noget med at spørge om det var andet der kunne friste mig.
Mærkeligt bilhus og useriøs bilhus.
Useriøs sælger som havde mest travlt med alt muligt andet end at sælge biler.
Jeg mener personligt at en sælger næsten skulle gøre alt for at hjælpe kunderne med at få en god oplevelse ved at komme i Bilhuset.
Jeg kommer ikke der mere for at købe en bil pga at den flabet sælger og kan ikke anbefale andre at købe bil der
Absolut, som i total absolut en helt igennem fantastisk service og god behandling, ved køb af min lille fine røde Skoda Citigo, købt ved VW Tønder, sælger Klaus Kellemann Kristensen.
Jeg siger endnu engang tak for en god behandling og handel.......
Mine bedste anbefalinger gives hermed!
Virkelig god kundeservice og fik samtidig også fornemmelsen af en gid tone internt i huset.
Har handlet med deres serviceafdeling.
Hurtig og effektiv hjælp til et akut problem. Og så blev bilen endda støvsuget samtidig!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.