Fuldstændig magisk og meget speciel aften, hvad angår underholdningen og showet! Vi var fuldstændig blown away! MEN maden skuffede desværre utrolig meget, hvilket vi ellers havde sat næsen me... Mehr ansehen
For mig har det været den bedste og unikke oplevelse,sammen med min mand der havde fået gaven på hans 75 års fødselsdag.Vil gerne se et andet show en anden gang ,tak til schasja som var sådan en sød u... Mehr ansehen
Simpelthen episk aften. Alt spillede bare. Service til ug, underholdning til ug, tryllekunstner som virkelig kan finde ud af det, maden var kanon - dog var desserten en tand for sød 🫣🤣😂men det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lækker mad,og god stemning. Men ærgerligt at værtindes sangstemme flere gange blevet overdøvet af for høj musik. Mig og mine gæster,havde dog flere ubehagelige episoder på dansegulvet,med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
- auch in
- Erholungszentrum
- Eventmanagement-Firma
- Restaurant
- Vergnügungszentrum
Vom Unternehmen geschrieben
Den perfekte aften ude – alt under ét tag! Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans i Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af i byens største natklub. Velkommen til en unik totaloplevelse, der starter allerede i indgangen!
Jernbanegade 8, 1608, København V, Dänemark
- wecare@wallmans.com
- www.wallmans.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Afvist grundet min hudfarve.
Blev i nat ca. kl. 01,15 afvist ved indgangen med begrundelen, at der var fyldt op, men andre gæster kunne tilsyneladende godt komme ind på natklubben, som jo er åben for nye gæster fra kl. 23.30. Jeg spurgte, om det havde noget at gøre med min hudfarve (mulat), men det blev selvfølgelig afvist af dørmanden. Hvorfor er der så forskelsbehandling?

gammel afdanket artist,
Det var godt i tidligere år, men i år var det som en gammel afdanket artist, der synger på sidste vers.
Og maden var slet slet ikke på det forventede niveau, og blot for at sætte punktum, så løb de tom for kaffe !
Kan ikke anbefales.

Antwort von Wallmans Copenhagen
God oplevelse hele vejen igennem med…
God oplevelse hele vejen igennem med lækkert mad venlige tjenere og et godt show

Fantastisk show som altid
Fantastisk show som altid
Kommer gerne igen år efter år.
Lækkert mad god underholdning
What’s not to like 😊

Super øredøvende underholdning.
Super god underholdning.
OK mad.
Latterligt høj musik. Mit tinitus har lige fået et hak op.

Tak for igår❤️❤️❤️
Tak for igår❤️❤️❤️
Mit 6. Besøg i Wallmanns, og vi fik igen til fulde alle forventningerne indfriet🤩
Denne gang 8 venner - CTT on Tour❤️
Alt spiller bare, lige fra jeres wecare service, garderobe, tildeling af bord og servering af vores søde fantastiske dygtige tjener og sangerinde Louise😍 og så selvfølgelig skønne Megan Moore😍
Super lækker mad👍
Showet var igen fremragende. Hold k… hvor er i bare gode alle sammen og vi blev perfekt underholdt alle timerne og med en perfekt afslutning med jeres superbe DJ😍
Vi ses selvfølgelig igen🍀

Antwort von Wallmans Copenhagen
2. Gang og bestemt ikke sidste!
2. Besøg i Wallmanns, og blev bestemt ikke skuffet.
Alt spiller bare, lige fra garderobe, tildeling af bord og servering af vores søde tjener.
Showet var fremragende. Denne gang mere fokus på sang, end det første show. Begge dele kan noget, og vi var virkelig godt underholdt alle timerne.
Maden var super.

Forygende show
29/10-2022 var vi i Wallmanns for 2 gang, det var virkelig en sublim oplevelse, det nye show var absolut bedre end 1 gang. en super lækker menu, sød og proff betjening ved bordet. ja kan kun sige: vi kommer igen

Sublim fantastisk oplevelse
Sublim fantastisk oplevelse. Jeg har været der før, men denne gang var klart den bedste. Jeg har allerede anbefalet jeres show til andre.🙏Tusinde tak for en god aften.

Antwort von Wallmans Copenhagen
Super underholdning for alle pengene!
Fredag d. 7. Oktober 2022
Vi er et par sidst i halvfjerdserne, som havde en forrygende aften hos Wallmans !
Fantastisk underholdende, super show, artisterne er helt utroligt dygtige! Meget lækker 4retters menu og dejlig vin. Rigtig venlig betjening. Meget fint at det vekslede mellem show og spisning! Alt i alt en rigtig dejlig aften! Vi kommer igen til næste år.

Antwort von Wallmans Copenhagen
Jeppe hos Wallmans er den bedste
Jeppe hos Wallmans er den bedste. Tusind tak for SUPER GOD service.

Antwort von Wallmans Copenhagen
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg er yderst begejstrede.
Mange tak for en vidunderlig aften .. det hele var perfekt !!

En ovenud sjov
En ovenud sjov, hyggelig og fantastisk aften. Kan varmt anbefale den til alle

Antwort von Wallmans Copenhagen
Fantastisk godt show med den skønneste…
Fantastisk godt show med den skønneste musik fra
bl. a. ABBA og Elvis.
Eminente artister, sangere og musikere der fik stemningen i salen helt i top.

Super aften
Vi var 4 afsted i Wallmands for 1. gang igår.
Vi sad i den yderste venstre sofagruppe, og vi sad perfekt.
Alt spillede bare...
Vores tjener var dygtig, super sød og hjælpsom hele aftenen. Maden var rigtig god og vi var meget mætte efter de fire rettet. Vi havde købt rød og hvid-vins menu da vi købte billetterne, så det stod klar til os ved ankomst, det var superfint og det smagte godt.
Vi synes alle de optrædende var meget dygtige, og vi følte os fantastisk underholdt ....jeg havde, efterfølgende, helt ondt i halsen af at synge med på alle de skønne sange.
Det hele varede ca. 5 1/2 timer med en god rytme mellem underholdning og spisepauser.
Vi har aldrig oplevet noget lignende, og vi er yderst begejstrede.
Skulle jeg komme med et ønske...så ville det være, at dj'en, der gik på efterfølgende, havde fortsat et stykke tid med den musikgenre, som var kendetegnet for forestillingen....salen "kogte" jo næsten af god stemning, da forestillinger sluttede.

Fin underholdende show
Super fin underholdende show. Maden også ok og servering.
Dog vil jeg sige at når man ringer ind eller skriver, og siger vi er 5 personer som har bestilt, og ønsker en person mere til bestillingen, så vi er 6. Der får vi at vide at det ikke kan lade sig gøre. Der er ikke mere plads.
Da vi så ankommer, bliver vi sat ved et 6 personers bord, hvor den 6 stol ikke bliver brugt. Hvorfor var det så vi ikke kunne få den plads ekstra. Det er meget dårlig service og man blir ikke glad.

Totalt top klasse
Totalt top klasse
Vidunderlige sangere og dansere
Megan Moore er verden klasse
Den nye forestilling 2022.er et must See
Der findes ikke nok stjerner i bedømmelsen af denne fantastiske oplevelse
Oh!! og rødvinen er virkelig god

Antwort von Wallmans Copenhagen
Fantastisk og underholdende show
Fantastisk og underholdende show. Maden var helt i top. Det er ikke sidste besøg hos wallmans.

1.gang i Wallmann…..Waaaaoooo😃
1.gang i Wallmann…..Waaaaoooo😃
En super god oplevelse. Dejlig modtagelse. Perfekt betjening med forklaring af maden som bare var super lækker. Dejligt varieret show fremført rigtig professionelt. Virkelig en dejlig aften jeg vi se tilbage på med glæde. Tak 🥰

Skuffende oplevelse
For 7. gang besøgte vi Wallmans Dinnershow, og alle de foregående gange har vi været mere end tilfredse. Denne gang var dog undtagelsen.
Dårlig timing af servering, lange ventetider på drikkevarer og mad, lange pauser uden indhold, meget lav standard for sceneshowet i forhold til de sidste 6 år og virkelig dårlig service fra tjener.
Derudover fik vi af kundeservice 1 uge før showet besked på at komme kl 17:30, så vi kunne få hjælp med elevatoren, da min mor skulle bruge dette pga dårligt helbred. Da vi ankom fik vi imidlertid at vide, at vi ikke kunne komme i salen før omkring 18:15, hvilket betød 45 minutter stående, som for hende var virkelig svært.

Antwort von Wallmans Copenhagen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.